![]() |
יראש מאוורר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חזק! |
חחחחחחחח חזק!!!!!!! "אני יכול להיות אבא ש'ך דודה ש'ך והכוס של אחותך"
חחחחחח |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמאלה איזה קורעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ח ח ח
אני על הריצפה .. איך הוא חיכה אותו |
ציטוט:
|
וואי זה מזכיר לי את פעם כשהייתי משחק סיאס והילידים הקטנים עם הקול הצייצני שלהם היו צועקים "יא צ'יטר אתה צ'יטר!".
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח
אחד החזקיםםםםםם |
ציטוט:
|
ציטוט:
WORLD OF WARCRAFT נותן בראש:diractor: |
חחחחחחחחחח איך זה הצחיק אותי
איך אני יכול להתעצבן מדברים כאלה.. יש לי בנדוד שחברים שלו משחקים 8 שעות ביום Cs ומתגאים בזה וכולם מחוצ'קנים כאלה ושמנים.. כל המשחקים האלה בזבוז זמן.. Wow זה נחמד אבל אתה צריך לשחק בזה המון כדי באמת להיכנס לזה.. אי אפשר חצי שעה פה חצי שעה שם צריך 4 שעות ברציפות וכבר אין לי זמן לדברים האלה. הכי הצחיק אותי שהוא אמר " בוא אני יקלל אותך בטון שלך" ואז חיקה אותו ואמר "אליעד בוא תסדר לי את הסרבר, אליעד הIRC לא עובד לי, אליעד בוא תקנח לי את האף יש לי בועות נזלת!" זה היה כל כך מצחיק וההוא עם הקול הציפציף הביא "גב" ואיזה דוחף נכנס לצ'אט הזה והתחיל "מי מדבר על עמרי?" כמו איזה גנגסטר אני מתערב איתך אתה רואה אותם במציאות כולם מתכווצים |
ציטוט:
|
חחחחח זה חזק!!!!!!!!! זה אמיתי?
|
ציטוט:
אני מאמין שכן |
אחי זה הרג אותי באמא שלי
|
הייתי שמה בלייב
ואתם לא הבנתם בטח חצי מהקללות כי מדברים על ילד קטן שהתחיל לרדת כמו מפגר על מישהו בון 20 עם קללותכ מו ששמעתם -ראש מיביש כביסה ראש מגנזיום:ס |
חחח מוכר לי האמת זה לא נדיר שמקללים במיקרופון אבל זה היה ממש קורע
תביא את האלה שהיו שם להגיב פה שיהייה מצחיק |
חחחחחח קטע ענק !!!!!!!
|
מכיר את זה.
זה מהקונטר סטרייק |
שמעתי איזה כמה שניות וכיביתי.
|
ציטוט:
|
Jחחחחחחחחחחח זה כלום בזמנים שהיינו משתמשים חזק בts וזה היה לי איזה חבר היה מקלל כמו לא יודע מה יש לי כמה הקלטות אני יכול לעלות אבל יש לי גם הקלטות של איזה 500 מגה יקח לי זמן=\
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ