![]() |
ציטוט:
|
לא צריך יותר מדי להתלהב מהטווח תנועה. גם במוט יש טווח תנועה מעולה, והיכולת להעמיס יותר משקל יותר חשובה מאשר לשחק עם הדאמבלים.
אפשר לגוון מדי פעם אם באמת רוצים לתת יותר דגש למייצבים של כף היד והכתף, או לעשות זאת כתרגיל בשיפוע אחר כחלק מתוכנית. |
דאמבלים זה כלי שעוזר לשמור על פרופורציות בין הידיים, במוט תמיד יהיה חלק אחד בגוף שיעבוד יותר חזק.
תפסיקו לזיין ת'שכל עם שטויות ותתאמנו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני ניסיתי כבר |
אני אישית משלב , מדי פעם דאמבלים מדי פעם מוט.
ממה שאני מרגיש אז הדאמבלים עובדים עליי יותר טוב , יום אחרי אימון חזה עם דאמבלים כל היד אחורית וכל החזה שלי תפוסים כאילו התחלתי להתאמן רק אתמול. עם מוט החזה נתפס בקטנה אבל אני לא יודע למה אני מרגיש שעם מוט זה בדיוק כמו דחיקה במכונה של חזה...מעדיף דאמבלים באופן אישי |
ציטוט:
אותו דבר אצלי |
בואו נצא מנוקדת הנחה שאנחנו מדברים על בנאדם רגיל בלי בעיית יציבה ובלי בעיות ובלי בעייתיות עם הכתף שמחפש מאסת שריר...
אז תאכל'ס עדיף במוט כדי להגיע למשקלים גבוהים יותר..... אבל[!!]אם לבחור שלנו יש בעיית יציבה שנובעת משריר חזה קצר אז העדיפות היא לתת לו תרגילים עם דאמבלים כדי לאפשר הגעה לטווח תנועה מלא של החזה...מצטרף לזה בנאדם עם מייצבי כתף חלשים יחסית או בנאדם שפרק בעברו הרחוק את הכתף גם עדיפות לדאמבלים כדי לחזק בנוסף לחזה את השרירים המייצבים כמו כן גם בני נוער שמתפתחים אישית בתור מאמן הייתי מעדיף לתת להם עבודה עם דאמבלים כדי לדאוג להתפתחות גם של השרירים המייצבים.... זאת דעתי אם למישהו יש דעה אחרת הייתי שמח לשמוע:) |
על מה אתם מדברים בכלל? אין עם מה להתווכח בנצ' פרס (עם מוט!) זה התרגיל המושלם!
עם דאמבלים זה באמת רק עזר |
ציטוט:
זו כן הסיבה אתה מדבר שטויות |
אין במה שאמרת שום הגיון, הסיבה הרבה יותר מורכבת וטמונה במכניקה של הגוף בדחיקת שני עצמים נפרדים ביחס לעצם אחד, תעביר חיפוש, אם אני לא טועה אלפי רשם פה בדיוק את הסיבות
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
;) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה לא באמת חושב שרק מתאמנים לא טיבעייים צריכים להשתמש בדאמבלים!!?? אחי אמרת שטויות...זה היה המשפט הכי לא קשור בפוסט הזה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אימונים של אנשים מוזרקים לא אמור לעניין אותך באמת ובטח שאתה לא אמור להשתמש בו |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ