![]() |
קיצר 200 שקל תרוצה ?
|
אני לא מסכים עם הדוס
|
אני ממש לא מסכים עם הדוס!
|
אני צודק!
|
אתה טועה!
|
מה אתה מקשקש!
|
שמע אחי..
זה כמו היהודים שגרים בחו"ל שם לא על כל מוצר יש הכשר.. לכן הם אוכלים במקומות בלי תעודת הכשר אבל הם יודעים מה המוצר מכיל.. כמו באבקה שאתה מציע למכירה.. אין בא רכיב לאא כשר.. פשוט היא אינה קיבלה הכשר ברבנות ישראל.. בכל מקרה תחליט מה שתחליט... וליתר הנושא כמה אתה מוכר אותה?! |
אני הארדקור!
|
משקל קל תנוקת! כן!
|
ציטוט:
כול השאר כול עוד שאין כשרות זה בסיכון אפילו שאין באבקה חזיר אז המוכנות שם מכינות תקראטין מי סרטנים או חיות לא כשרות אז הכול מתערבב שם תחשוב גוי אכל חתול ונגע במכונה עזוב אותך הבויה ......... בצמפיון באבק ה מסוימת רשום עלול להחיל עיקבות של סרטנים דיברו על אחת האבקות פה הרבה אין סרטנים באבקה אבל עלול לאכיל סרטנים כי המכונה אזות עושה דברים מי סרטנים אחי |
עזבו אתכם בואו נהיה חברים
|
סבבה צודק אחי
|
נשיקות
|
ציטוט:
|
נו אתה רואה אינה אחד שמדבר לעניין .... ולא מדבר באוויר מנחש דברים
|
ילדודס, זה פורום תזונה, לא פורום דתות ואמונה. זה לא משנה מה התורה אמרה ומה הרב חושב, אם יש לכם טענות עם סמוכין שקשורות לתזונה ולא לדת תביאו אותן. אם לא, תשמרו את הסיפורים לישיבות ובתי כנסת. כנ"ל לגבי החלונים, זה לא משנה מה דעתכם על התורה ומה דעתם על הרבנים. כל הודעה נוספת בנושא תמחק/תערך.
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
משה הרגתה אותי מצחוק עם העריכות האלו:clap::clap: |
ציטוט:
. ולנושא, איפה אתה גר למען השם?? |
דרך אגב אם מישהו מעוניין לקנות צ'מפיון בננה כמעט שלמה 2.3 קילו במחיר טוב שידבר איתי
אייסיקיו 164037633 מסנגר bigwave2000@live.com |
ציטוט:
פשוט אנשים פה מטעים אנשים מי שלא יודע שלא יגיד כלום ושיביא סמוכין עם הוא אומר שבאבקה אין בא חרקים או דברים כאלו אתה מסכים איתי שבלי סמוכין אי אפשר להגיד לבנאדם שהאבקה כן כשרה עם לא בדקו אז זה ספק זהוא נקודה אחי . צריך לעשות פה חוק באתר פה שבלי סמוכין אסור להגיד לבנאדם האבקה כן כשרה או לא כשרה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ