![]() |
לפי מה שאתה אומר עשיתה שינוי יפה מאד אחי ... חטוב מאד !! תפציץ במסה
|
ציטוט:
|
יפה מאוד =]
אהבתי תחזה ואת התאומים! גם חיטוב סבבה... |
ציטוט:
לחיצה צרפתית 25+מוט w (לא יודע משקל) 8 חזרות,חלש :( בנץ דאמבלים אין מספיק כבדים,הכי כבדים 25 קילו ופעם עשיתי בנץ דאמבלים שיפוע עליון עם 25+5 בכל יד,שמו לי עוד משקולת של 5 קילו כל יד ועשיתי 10 חזרות בקלות,וזה ממש ממש לא נוח,גם להחזיק שלא יפול וגם אי אפשר למחוץ את הדאמבלים כמו שצריך :) ואני לא בחיטוב :):):):),אני במסה מאז שהתחלתי להתאמן ואף פעם לא עשיתי חיטוב :) |
אללה מיקי
נראה טוב חבר'ה שתדעו התמונות לא משקפות בכלל את המציאות לבחור יש אמות על רמה |
כן מיקי הזה אשכרה קנגורו
לפוסט עצמו נראה טוב ובמציאות אפילו יותר טוב תמשיך לעלות חוץ מזה מוט w ו 25 קילו בכל צד ללחיצה צרפתית 8 חזרות זה לא קצת |
עמית זה לא 25 קילו כל צד
זה 12.5 כל צד :( סהכ 25 חחח תראו מי מדבר, טומה עמית וויץ אתם יותר גדולים ממני בהרבה,יש לי עוד לאן להתקדם :) |
בייספ ארוך.. צרת רבים חצי נחמה? ^^
|
הוא לא ארוך,הוא קצר והוא קטן וללא פיק ממש :)
תמונה מקדימה בהזדמנות |
ציטוט:
:( :1eye: :bully: |
לכולם יש לאן להתקדם
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה אומר שהיד לא גודלת אבל רואים שהיא מסיבית ניסית לעבוד על האמות ישירות? יש שתי תרגילים לאמות ממש טובים תתחיל לעשות אחד מהם או אפילו את שניהם אל תעשה הרבה סטים 3 מקסימום ומשקל לא כבד למה האמות זה איזור רגיש אם אתה ניפצע בהם זה דפקה כי לא לא תוכל להתאמן עד שזה יעבור... |
אני עכשיו יתן קצת זמן לתוכנית החדשה שלי במיוחד כי אני רואה שינוים,גם במשקלים וגם קצת לעין
אם האמות ישארו ככה,אני יוסיף תרגיל,או שאני גם עכשיו יעשה פעם ב.. איזה משהו לאמות |
אהבתי תיד יד מרשימה צלם פלקס
|
יש משהו במראה הכללי שהורס.. אני לא יודע מה אולי דקיקות וחוסר עובי או משהו כזה
כי שאני מסתכל על כל חלק בנפרד ...זה נראה אחלה...כתפיים פצצה ורגליים אחלה... סה"כ נראה טוב בהצלחה בהמשך |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ