![]() |
פשוט אל תדאג לדברים הקטנים האלה ..
תאמין לי מה שהורג אותך בסוף זה שאתה דואג יותר מדי חחח ואני מדבר בכללי :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני מסכים אם משה קישקוש מקושקש
|
סתם חרטא בטח מישהו התעצבן על זה שהקוטג עלה ל6וחצי שקל :d
|
אנשים חיים על מוצרי חלב במשך שנים ולא קורה להם כלום..
אין דבר שלא בריא במלואו בימיניו.. גם מה שטוב הופך לרע במקצתו.. אז מהה? נצום?! |
ציטוט:
|
"There is no substitute for milk. Sorry. "
-Mark Rippetoe |
מזל שאני חיי אל חזה עוף וסטייקים
|
ציטוט:
אמור לרדת עוד מעט |
ציטוט:
אם לא הייתי צריך סידן הייתי מוותר על הקוטג' הזה ואוכל עוד טונה:wub1: חחח דה סאן תעלה לפה את רשימת המשפטים של ריפטו:flowers:.... |
ציטוט:
|
סבבה תודה ,איזה סופר?
|
כמו שמשה אמר, האתר הזה ממש לא נראה לי אמין. בכל מקרה אני אדבר על זה עם הרופא שלי
רק ליתר ביטחון. בחיים שלי לא שמעתי שמוצרי חלב מזיקים... לפי מה שהוא אומר בני אדם (חוץ מתינוקות) לא יכולים לספוג בכלל חלבון שמקורו במוצרי חלב וזה ממש נשמע כמו קשקוש. |
זה פוסט מלפני חצי שנה למה להקפיץ
|
לי זה לא מפריע גם ככה בתפריט שלי אין כמעט מוצרי חלב ורוב הזמן מוצרי החלב שיש בתפריט שלי
למקרה שאני ירצה מוצרי חלב זה סויה , ותוצרת של עיזים. שלוק אחד קטן מחלב עיזים וזה נותן לי גמילה ממוצרי חלב לעוד איזה כמה חודשים טובים :d |
פאקינג שטויות במיץ
אל תאמינו לזה |
לדעתי הכל במידה
מה גם שכל מוצר מזון היום בשוק הוא "על סטרואידים/ריסוס" עם זה תרנגולים ובהמות שמוזרקים להם אנטביוטיקות וחומרים שיעודדו גדילה אם זה מיון האפרוחים החלשים וגריקתם לפח אם זה ריסוס מאסיבי של ירקות גם ע"י השקייה של הריסוס לשורש צנרת מים חלודה שכולנו שותים ממנה (גם אחת החברות של מים מנראלים נפסלה השנה לשתיה, ומעניין שאחרי שבוע פתאום הבדיקות כן תקינות) אנשים רוצים להרוויח כסף וכולנו משלמים את המחיר במוצרים ירודים אם עד עכשיו הסברתי מה לא טוב, אז למרבה האירוניה תוספי מזון עומדים בתקנים בני"ל מחמירים והם חזית הטכנולוגיה של התזונה נקודה למחשבה הגיינר/חלבון שאתה צורך הוא אולי מוצר התזונה הכי איכותי שאתה אוכל ביום... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ