ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   המשך מסורת :) (https://israelbody.com/showthread.php?t=46547)

BodyKilo 23-12-08 10:39

ווווווואלקקקקקק איזה רגליים יא חביבי! איזה חזה סחטיין! גדלת יפה נשמה :)

בהצלחה בהמשך(:

agrox 23-12-08 11:13

נראה מעולה אחי.

Mrisrael 23-12-08 13:12

רגליים מטורפות!! פשוט חלום! אבל אתה חייב לשפר את הפלג גוף עליון (בהזדמנות שתחזור למאסה) כי הוא בפיגור רציני ביחס לרגליים שבלי עין הרע יש לך שם כל ירך חזיר בר.

נ.ב

כמה היקף הקוואדס?

The-One 23-12-08 14:40

הרגלים שלך מביאות לי השראה=x
החזה שם מצויין הכול במקום:} בהצלחה אחי היה כיף אתמול:}.

xpl1 23-12-08 14:42

כל הכבוד ראיתי פעם מאיפה התחלת, אתה נראה מצויין תמשיך מסה לאט לאט כמו שצריך, כשבאמת תצטרך חיטוב תעשה ותראה מעולה.

denous 23-12-08 16:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xpl1 (הודעה 725920)
כל הכבוד ראיתי פעם מאיפה התחלת, אתה נראה מצויין תמשיך מסה לאט לאט כמו שצריך, כשבאמת תצטרך חיטוב תעשה ותראה מעולה.

תודה אחי אבל אתה לא מבין..
אני לא עושה חיטוב כי אני צריך אני יכול להמשיך מאסה עד אפריל ורק אז לחטב...
אני עושה חיטוב כי אין לי זמן לאימונים של מאסה... אין לי זמן ורצון להכניס הרבה אוכל לפה ולעלות במשקל ואחרי זה חיטוב ארוך... אולי שנה הבאה אני מקווה שאני אעשה מאסה רצינית...

Mrisrael תודה אחי ולגבי ההיקף אני לא יודע אבל אני אמדוד.. וכן אני יודע יש קצת פיגור בפלג גוף עליון חח נראה לי אני בין היחידים שהתחתון יותר חזק מהעליון...

צחייי אמסלם !!!!! היה כיף אחי ! חג שמח !!!

תודה לכולם וחג שמח !

Mrisrael 23-12-08 18:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 726020)

Mrisrael תודה אחי ולגבי ההיקף אני לא יודע אבל אני אמדוד.. וכן אני יודע יש קצת פיגור בפלג גוף עליון חח נראה לי אני בין היחידים שהתחתון יותר חזק מהעליון...

בבקשה, ואתה לא היחידי גם לארבל יש פלג גוף עליון מפגר ביחס לרגליים (בלי עין הרע איזה רגליים :ph34r:)

amitbatito 23-12-08 18:54

וואי אחי הפתעת אותי הרבה לטובה

Mr.Dino 23-12-08 19:23

יפה מאוד ארבע ראשי חזק!

lil Weed Man 23-12-08 23:36

אחלה רגליים אחי, מסה, מסה, מסה!

Mr.Bazooka 24-12-08 02:27

תעשה חיטוב החזה שלך נראה על הפנים..לא מבחינת מאסת שריר..בגלל השומן שהצטבר בו..זה נראה כמו שדיים

The-One 24-12-08 02:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka (הודעה 726503)
תעשה חיטוב החזה שלך נראה על הפנים..לא מבחינת מאסת שריר..בגלל השומן שהצטבר בו..זה נראה כמו שדיים

אתה מדבר שטויות..

denous 24-12-08 02:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mr.bazooka (הודעה 726503)

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות...
ואני אפילו לא אעלה תמונה אחת כדי להוכיח לך שאתה טועה..
תעיין בתמונות קודמות שלי ותחשוב על מה שאמרת...
וסתם כדי לדעת איך בדיוק הגעת למסקנה הזאת שלך על פי מה ? (לא התמונה אלא ספציפי מה שראית בתוכה)

SiX PACK 24-12-08 03:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 725349)
אסי אני ירביץ לך אתה חטוב במאסה - אני רואה שם קוביות בפרונט רפוי או שאני מדמיין?
אתה רוצה שאני אחבר לך אינפוזיה לאוכל?

עוד אחד מהפרמיטיבים......

כל הכבוד שהוא שומר על אחוז שומן נמוך במאסה, כשעולים במאסה אמורים לעלות במאסת שריר אתה לא אמור לשאוף לבטן עם קובייה אחת וזה גם לא מעיד על כך שהעלייה בשריר היא בהכרח מקסימלית................
ושלא נדבר על החיטוב שאחרי - שיהייה ארוך יותר, קשה יותר, וכרוך באיבוד מאסת שריר תמורת ירידה באחוזי השומן המיותרים שצברת עקב המאסה המלוכלכת. (כמובן שבאותה התקופה בלתי אפשרי לצבור מאסת שריר ככה שניתן לראות בזה כתקופת זמן "מבוזבזת").

Ori_D 24-12-08 04:11

נראה טוב אחי

Holy_Templar 24-12-08 07:54

כן בהחלט רואים שינוי מהתמונות האחרונות שהעלת , העלת מאסה :)
טוב מאד חורף עכשיו ...

The Sun 24-12-08 10:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 726510)
עוד אחד מהפרמיטיבים......

כל הכבוד שהוא שומר על אחוז שומן נמוך במאסה, כשעולים במאסה אמורים לעלות במאסת שריר אתה לא אמור לשאוף לבטן עם קובייה אחת וזה גם לא מעיד על כך שהעלייה בשריר היא בהכרח מקסימלית................
ושלא נדבר על החיטוב שאחרי - שיהייה ארוך יותר, קשה יותר, וכרוך באיבוד מאסת שריר תמורת ירידה באחוזי השומן המיותרים שצברת עקב המאסה המלוכלכת. (כמובן שבאותה התקופה בלתי אפשרי לצבור מאסת שריר ככה שניתן לראות בזה כתקופת זמן "מבוזבזת").

הוא לא צריך לאכול כמו חזיר ולדחוף עד הקאה בהרבה ממה שהגוף שלו צריך, אבל אנחנו כבר בחורף והוא חטוב כאילו הרגע סיים חיטוב לאחוז שומן בינוני.
בהנחה שהוא לא אתה ולא עולה נקי זה די אבסורד שיש לו עדיין חיטובים בבטן במצב רפוי, ככה לא עולים במאסה.

בכל אופן כל מקרה לגופו, ואם הוא מעדיף שלא לעלות אז שיבושם לו.

SiX PACK 24-12-08 10:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 726594)
הוא לא צריך לאכול כמו חזיר ולדחוף עד הקאה בהרבה ממה שהגוף שלו צריך, אבל אנחנו כבר בחורף והוא חטוב כאילו הרגע סיים חיטוב לאחוז שומן בינוני.
בהנחה שהוא לא אתה ולא עולה נקי זה די אבסורד שיש לו עדיין חיטובים בבטן במצב רפוי, ככה לא עולים במאסה.

בכל אופן כל מקרה לגופו, ואם הוא מעדיף שלא לעלות אז שיבושם לו.

זה נראה לך חטוב..? איפה הוא חטוב..................
גוף חטוב זה דבר אחר לגמריי, כשהבטן נעלמת זה זמן להתחיל חיטוב לפי דעתי (כשטבעי)

The Sun 24-12-08 10:51

אנשים שלא מוכנים לוותר על חיטובים יתקדמו לאט אם בכלל.
אתה פריק גנטי אז אתה לא נכנס למשוואה הזאת, למזלך.

SaharKazes 24-12-08 11:13

אחלה רגליים, אחלה מאסה!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:57.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ