![]() |
רופא(!!!) אמר לי:
להרים משקולות זה לא טוב, אתה לא תגבה. אם אתה רוצה להמשיך לעשות ספורט, תעשה הליכה. |
יש לכם רופא במכון ?
|
אתה הורס את הגב (על כל תרגיל שאני עושה)
|
אם הטכניקה שלך לא נכונה, זה לא לא נכון בהכרח ;)
נאמר באופן כללי* |
"אבקות חלבון זה כמו סטרואידים לא?"
?!?!?!?!!?!?!?!?!?!??? |
ציטוט:
|
"אה.... תעשי גם פתיחת רגליים זה אחלה דבר, החבר יהיה שמח" (חבר טוב שלי שבמקרה הוא גם מדריך. התעצבן על כוסית שדרשה "תכנית אימון לעיצוב").
|
ציטוט:
|
((תגיד אחי, מה עדיף, """קריאטין או אבקה""" ??))
:confused::confused::confused:היתי בהלם ... |
משפטים מהחדר כושר הישן
*תרגיל הליפט(הכוונה לדדליפט) שגלעד עושה זה רק לאנשים אם סטרואידים *אם לא תעשה אירובי אתה רק תיתנפח ואז הכל יהיה שומן שתפסיק להתאמן *אני לא לוקח את אבקות הניפוח *אז מה אם אתה מרים 40 קילו 8 חזרות אם אני מרים 8 קילו 40 פעם אני יותר חזק מימך! *כל המנופחים שותים 30 ביצים ביום ואבקות ניפוח *אבקות זה לא טבעי זה כימי |
ציטוט:
הפסקתי עם הסטרואידים :( |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמיד יש שחיף בפולי או בסמית |
"וואי תחשוב אם אני אקח אבקות וואי אני אהיה בכלל סוס.."
"אני אקח סטרואידים לתקופה קצרה אני אגדל קצת ואז אני אפסיק.." "תראה למשל את *****, הוא ממש גדול ולא השתמש בסטרואידים" חחחחחחחחחחחחחחחח זה אחד הטובים רציתי לצחוק לה בפרצוף. "ואם תעשה 50 חזרות זה אפילו עוד יותר טוב" "מה זה שווה אבל אתה על אבקות" "אם אתה שותה אבקת חלבון יהיה לך יותר מדי חלבון בגוף" |
"מישהו אמר למישהו : אחרי אימון הכי טוב תשפוך ביצה לכוס ותשתה"
|
ציטוט:
ואי יש לי כנראה דלקת בכתף, אז הלכתי לרופא משפחה. הוא אמר לי ככה: "מתי זה כואב לך? ביום יום?" אני:"לא, רק שאני מרים משקלים" הוא:"טוב אז אל תלך לחדר כושר" אני: "כמה זמן?" הוא: "בכלליות" אני: "ומה עם צבא?" הוא: ":confused:"/":XDemoticon:"/":wacko:"/ חחחחחחחחחחחחח הורגים אותי הרופאים של היום. |
ציטוט:
ווואיייי מעצבנים אותי אנשים כאלה!!:mad: |
"אתה דופק תגב"
"אל תרים משקולות זה לא טוב תתתאמן על טבעי (מתח,מקבילים,שכיבות סמיכה)" |
*אין לך שרירים זה הכל אבקות חלבון,וביצים זה מנפח את השריר
* כשאתה אומר שאתה אוכל ש"ש, מה אתה כמו שחר/רוצה להיות *תיראה איזה רגל מחוטבת מהספינינג(וואלה ראיתי רק עצם) *15 חזרות זה לחיטוב השריר *תעשה פולי עם חבל זה יגרום ליד אחורית להיות יותר "מעוצבת" ועם מוט יהיה יותר מסה, *אני עושה 100 כפיפות בטן תיראה איזה בטן יש לי אה אה , *אתמול לא עשיתי יד אחרוית היום אני יעשה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ