![]() |
ציטוט:
עזבו אתם סתם ראש בקיר. |
ציטוט:
וthe one לדעתי האישית באמת גם אם אין צורך להתאמן יותר משעה הבדל של 20 דקות לא יעשה מזה סיפור. חוץ מזה כמו שאמרתי, אני מתאמן הרבה זמן ולא ראיתי בחיים מישהו שהתאמן פחות משעה חוץ מהמתחילים... |
ציטוט:
|
אחי גם אני הייתי במצב שלך בדיוק!
תראה גם אני עכשיו בתוכנית ab ואין מה לעשות זאת תוכנית באמת צפופה וגם לי לוקח כל אימון בערך שעה שעה ו10 דק' ובאימון a שזה אימון עם רגליים זה לוקח לי יותר זמן לפעמים אני מגיע לשעה וחצי באימון הזה! אבל עזוב אותך אל תסתכל ממש על הזמן כל עוד אתה מרגיש שלא נחת יותר מדי בין סט לסט ולהפך אז זה לא נורא מה לעשות רגליים זה שריר גדול ואתה חייב להשקיע בו אז אתה נותן לו הרבה סטים! אני למשל נותן לרגליים בערך 14 סטים בתוכנית ab אבל עם זה אני משלב סופר סטים שככה האימון יהיה קצר יותר.. אז מה שאני יכול להגיד לך זה לנסות לעשות סופר סטים ולהקפיד שלא תנוח יותר מדי בין סט לסט. אגב בתרגילים שרשמת לרגליים לא רשמת תאומים,אתה לא עובד עליהם? |
לא יודע מה אנשים פה מבלבלים ת'שכל
שעה ו20 זה בסדר גמור .. תקשיב לגוף שלך עדיף מאשר תיקח מנוחות קצרות מדי בין סטים ותתעייף מהר ולא תוכל לסיים הכל כמו שצריך |
ציטוט:
כל עוד לא עברת את השעה וחצי אז לא עשית אימון ארוך מדי.. |
אני לא מאמן תאומים כי אני חושב שאן צורך בזה..
וחברה חשבתי להוריד סטים תראו תגידו עם זה בסדר : להוריד מהידיים במקום 6סטים לעשות 4סטים מה דעתכם? 4סטים יד קידמית אחורית זה הורדה של 2סטים באימון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
קרוס אובר תרגיל מטומטם וממש לא חשוב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בנוגע לפול אובר הורדתי סט 2סטים במקום 3.. והאימון גב הוא ככה מתח 3x8 מסור 4x8 פול אובר במכונה 2x10 במקום 3x10.. ויש לי שאלה בקשר לאיומן יד הקידמית עכשיו האימו ןהולך ככה: כפיפות מרפקים עם דאמבל בשיפוע בכיסא 2x10 פריצר 2x8 מה אתה ממליץ? לעשות בתרגיל אחד במקום 2תרגילים 4סטים או שלדעתך זה בסדר שאני מפצל את זה ל 2תרגילים שהם 4סטים ביחד 2סטים כל תרגיל?.. |
מה פתאום להוריד אם כבבר תעלה ל6-8 סטים!
תעשה 6 סטים יד קדמית ו8 סטים יד אחורית.. |
ציטוט:
|
תקשיב ותקשיבו כולם
אימון ab יכול להיות עד שעה ורבע!!! את 5 דקות האלו תקצץ במנוחה ופשוט תשים לב לזמנים... |
ציטוט:
אתה יכול גם להוריד במתח את הטווח ל6 חזרות והלעיף את הפול אובר. בקשר לידיים, תעשה תרגיל אחד, נניח כפיפת מרפק במוט יישר4x8, אבל זה לא משמעותי. |
לא התעמקתי בתוכנית אבל אין שום דבר רע בשעה ועשרים אימון...
מה זה האופנה הזאת שמי שעושה אימון 20 דקות נחשב מגניב?:confused: |
ציטוט:
יש קצת בעיה עם הנפח הגדול והמיותר |
ציטוט:
מה שאני רוצה להגיד שאנשים פה חושבים שאפ אתה מתאמן יותר משעה זהו זה אסון |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ