![]() |
ציטוט:
תגיד לי אתה באמת קורא לזה סטייה?! אם היא רוצה להיות דוגמנית על אז זו סטייה?? :diractor: מה קרה אם היה מדובר בלהיות כוכב כדורגל או כל סוג ספורט אחר אף אחד פה לא היה קורא לזה סטייה!!!:diractor: חחח הצלחת להעלות לי עצבים עכשיו ילד... |
ציטוט:
כמה אנשים מרימים דברים מהמקרר בטכניקה של סקוואט? כמה אנשים לוקחים אוכל לבצפר בקופסאות ענקיות? כמה אנשים רוצים להיות ענקיים? תכנס לדיון של הדברים שbb עושה ותבין שזה סטייה, מה לעשות , זה שונה זה סוטה מהנורמה זה סטייה. אני לא מתבייש בסטייה הזו. |
ציטוט:
|
אני מרים דברים בטכניקה של דדליפט
אכלתם אותה אני לא סוטה! |
אתה דווקא נראה קצת קינקי אחי..
ואליאב צודק אל תשנה את עצמך בשביל מישהי! היא אמורה לקבל אותך כמו שאתה, מה כל הבנות אוהבות מטאל וזקן וקעקועים ובאלאגנים? לא, אבל לא אכפת להן, הן אוהבות את ה ליברמאסטר .. :d ככה גם איתך, סתכל היא קיבלה אותך למרות שאתה מכוער, אז השרירים יפריעו לה? |
ציטוט:
אף אחד פה במילא לא בגודל אסטרונומי שגורר תגובות של "איכס". בשביל כזאת רמה תצטרכו להיות לפחות בקטגוריה הכבדה של מר ישראל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה אחי |
ציטוט:
|
ציטוט:
ובקשר לאיכס יש בנות שכבר אומרות לי את זה אחי הם משוגעות.. אוהבות רק שחיפים עם קוצים בשער |
ציטוט:
גם אם אתה מתחרה אתה לא תגיע לרמה של "איכס". תהיה לך מאסה טובה וגוף חטוב, כמו שאר המתחרים בקטגוריות עד 80 ככה או צעירים.. כאשר בנות אומרות איכס הן חשובות על הממש גדולים כמו המתחרים בבוגרים במשקל הכבד או אולימפיה , חול' וכל זה.. |
ציטוט:
|
אגב אמיר, יש לי עוד נקודה, זה תלוי על איזה סוג של בנות אתה הולך. סביר להניח שבנות בגיל הנעורים כן יהיו מושפעות "מסטייל " וכל זה, והן באמת אוהבות את הסוג בנים שאמרת. בכל אופן בחורה "סטייליסטית" או "צפונית" כמו שאומרים, תחפש בדיוק מה שהיא. וזה אומר סטיילסט כזה.
|
ציטוט:
רק שאני אומר לך שרוב הבנות היום אוהבות שחיפים עם ריבועים בבטן... לא אמרתי שהיא כזאת.. אבל בכללי.. הבנות היום בקטע הזה זה נפילה |
ציטוט:
|
תשמע,לדעתי, קודם כל תכנס איתה לקשר רציני ואחר כך תספר לה, מה הלחץ? באדיבילדינג זה לא הדבר היחיד בחיים שלך ואתה יכול לדבר על דברים אחרים אתה לא יכול לדעת איך היא תגיב וזה לא משנה בשלב הזה אז אחרי שיהיה באמת קשר רציני תספר אם תרצה זה עוד לא כלכך חשוב
ובקשר לבנות,המצב גרוע, אני ,שאני לא איזה גדול,חברה שלי אומרת לי שזה מוגזם שזה יותר מדי ובכלל כל הבנות שרואות תמונות\ אותי בלי חולצה, ישר וואי כמה שריריםם יותר מדיי מוגזםם כבר וכל החרטא הזה:o יש אצלנו בנות שאוהבות שמנים:s (שיהיה במה לתפוס ") ויש את הרוב שאוהבות את הערסאווטים\סטייליסטים השחיפים כאלה עם שיער של דורבן מצוי עם קוביות ו50 קילו על מטר 80 |
ציטוט:
באמת שהן אוהבות... כבר הרבה אמרו לי את זה..הרוב אמרו לי שהן מעדיפות שיהיה קצת מה לתפוס מאשר חטוב. |
ציטוט:
|
אני מכיר הרבה שאומרות
|
ציטוט:
אמרו לי את זה שלושה בנות בשבועיים האחרונים. סה"כ הן אוהבות שיש מאסה אבל שהגוף עדיין רך ולא אבן. ואגב הן אמרו בדיוק אותו משפט "שיהיה מה לתפוס" |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ