![]() |
ציטוט:
אתה לא תמצא בן אדם עם דדליפט 200 וידיים קטנות, אבל אתה כן תמצא מישהו עם דדליפט ששווה להיקף יד שלו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מובן לי הפן הפסיכולוגי כאן, אבל משום מה תוכניות כאלו קיבלו תמיכה רשמית ברחבי ישראל! אני לא מתכוון להאשים גורם ספציפי, וינגייט לדוגמה, אבל הרשמיות הופכת את זה לנכון כביכול. |
המטרה של הפוסט הזה זה לפתוח קצת לאנשים את העיניים
אני לא אומר שווליום גבוה לא עובד אני אומר שווליום נמוך היה עובד על הרבה יותר מתאמנים בזמן שווליום גבוהה עובד בשביל אחוז קטן ולמרות זאת רוב המתאמנים על ווליום גבוה אם יותר היה = יותר טוב, חדרי הכושר לא היו מלאים בשחיפים עם בנץ 60 |
60 זה בנץ' חזק אחי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שתי התוכניות טובות
|
ציטוט:
זה לא קשור גם בן אדם שיש לו מסה נמוכה יכול להרחם משקלים טובים , אבל זאת לא הנקודה...ה קטע יש אנשים שיעבוד עלים יותר טוב פחות סטים יותר עומס או להיפך אי אפשר להביא מישהו שעושה לפי שיטה מסוימת ולהגיד הנה אנחנו צודקים אתם טועים |
ציטוט:
תגיד אתה מתאמן בlife and fitness בחיפה חביבי?מכיר את אספון אנגרסט הקרנף:)? |
חזרנו לחרא הזה ? כאילו יש פה גולשים שמתעקשים לאכול סטירה מאיברי הרבייה שלי
מאט הוא פאוורליפטר ,ומתאמן כמו שפאוורליפטר צריך ,אתם לא תמצאו אף מפתח גוף שמתאמן ככה ,אפילו לא מתאמני hit שמצמצמים סטים מבחינת סטים של עבודה ,גם הם עובדים בעבודה מבודדת שלא תמצא חן בעיינכם תוציאו את הראש מהחול ותבינו שיש איזה מיליון שיטות אימון וכמעט לכולן יש קבלות מסויימות בשטח ,ותפנימו שהעולם לא סובב רק סביב התחום שמעניין אותכם באימוני כוח. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וליותר אנשים, בטח ובטח ברמה של פותחי הפוסטים פה בפורום, תתאים תוכנית בתדירות גבוהה שתאפשר להם להתקדם מאימון לאימון באופן קונססיטנטי. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ