ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   כמה מילים על מר צפון 2009 (https://israelbody.com/showthread.php?t=50807)

Pro_XXL_Universe 14-03-09 19:21

הלכתי לאכול חח

The-One 14-03-09 19:22

איזה רמה עלובה..
הבן 15 נראה פשוט נורא מזה כזה בנאדם נותנים לו להתחרות?..
חח תאמינו לי שזה הרמה הכי גרועה שראיתי בחיים שלי.
בושה וחרפה.
חצי מהפורום יכלו להתחרות שם חח.

arbel2 14-03-09 19:24

האשם היחידי על הבמה שנראה כמו מפתח גוף ,כל הכבוד לו על הזכיה ואני מקווה שהוא יתחדד לקראת המר ישראל כי שייפ כזה לא נראה לי יספיק לגביע (בהנחה שתהיה תחרות ברמה נורמלית) ,אבל כל הכבוד לבחור ,נראה לא רע בכלל.

הילד בן ה15 הוא בדיוק זה ,ילד בן חמש עשרה שעלה להתחרות פעם ראשונה וכל הכבוד לו על זה.

היה שם עוד מתחרה שנראה כאילו הקשר היחידי שלו לתחום זה העובדה שפה ושם הוא נכנס לחדר כושר ,אבל גם לו אני אפרגן ואומר שזה דורש הרבה אומץ לעלות על הבמה.

ועכשיו למחמד ליבי שגיא גרשגורן,שאיכשהו הצליח לשבור את כל השיאים באיך מגיעים לתחרות בשייפ מחורבן ,הוא אשכרה הגיע לתחרות הזאת בשייפ הכי איום ונורא שראיתי אותו אי פעם ,ואני חייב לציין שמהתמונות שהעלו פה בחלקן יש לו הבעת פנים כל כך מבועסת שזה נראה כאילו הוא יודע שהוא עומד להיות הצד הפאסיבי בסצנת אונס בסדרה" oz " ,לא יודע מה דחף אותו להתחרות,ולא יודע מה היה הלחץ שלו לברוח מנאבבא,אבל שיבושם לו ,הוא רק הוסיף עוד שורה לרזומה ברקורד המזעזע שלו בתחרויות.
14 שנה מתאמן הבחור ועל הבמה יש לו את המסת שריר של האחיין בן ה8 חודשים שלי ,פאדיחה מהלכת.

little_friend 14-03-09 19:28

בדיחה עצובה...

ThE HummeR 14-03-09 19:29

עזבו את זה שהם באו קטנים.. (חוץ מהאשם שאותו אני בכלל לא מכליל, כל הכבוד לו פשוט פאדיחה לו שהוא עומד לידם) איפה החיטוב ? גועל נפש.

Pro_XXL_Universe 14-03-09 19:35

סתכלו על הסרטון הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=MAJur2atEO0

תעצרו ב7:40 ופשוט מאוד:

דמיינו שהארנב החום והקובען זה 2 מאבטחים בתחרות פיתוח גוף והארנב הלבן זה שגיא גרשגורן שבא להתחרות שוב פעם והם פשוט זורקים אותו לעזאזל :idea:

gilsXM 14-03-09 19:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 785979)
סתכלו על הסרטון הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=majur2ateo0

תעצרו ב7:40 ופשוט מאוד:

דמיינו שהארנב החום והקובען זה 2 מאבטחים בתחרות פיתוח גוף והארנב הלבן זה שגיא גרשגורן שבא להתחרות שוב פעם והם פשוט זורקים אותו לעזאזל :idea:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איך מצאתה תסרטון הזה?

ניגרי ענק 14-03-09 19:39

ועכשיו למחמד ליבי שגיא גרשגורן,שאיכשהו הצליח לשבור את כל השיאים באיך מגיעים לתחרות בשייפ מחורבן ,הוא אשכרה הגיע לתחרות הזאת בשייפ הכי איום ונורא שראיתי אותו אי פעם ,ואני חייב לציין שמהתמונות שהעלו פה בחלקן יש לו הבעת פנים כל כך מבועסת שזה נראה כאילו הוא יודע שהוא עומד להיות הצד הפאסיבי בסצנת אונס בסדרה" oz " ,לא יודע מה דחף אותו להתחרות,ולא יודע מה היה הלחץ שלו לברוח מנאבבא,אבל שיבושם לו ,הוא רק הוסיף עוד שורה לרזומה ברקורד המזעזע שלו בתחרויות.
14 שנה מתאמן הבחור ועל הבמה יש לו את המסת שריר של האחיין בן ה8 חודשים שלי ,פאדיחה מהלכת.[/quote]

חחח קרעת אותי אחי...

Pro_XXL_Universe 14-03-09 19:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gilsXM (הודעה 785984)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איך מצאתה תסרטון הזה?

שהשכל נידפק מרוב צחוק תיתפלא מה אני מצליח למצוא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :clap::D

קובי חיים 14-03-09 19:52

אני גם מסכים עם הרוב כאן שראשי האיגודים לא ממש אוהבים את התחום ממש.. ולכן ככה הוא נראה..
ואני מתכוון לשני האיגודים.. מזל טוב להאשם על הזכיה.. ומקווה שמשהו עם הזמן ישתפר.. ומישהו יתעורר..

HardCor3 14-03-09 20:05

אני נוהג בספורט הזה להעריך אנשים כי באמת ההשקעה בספורט הזה היא נורא קשה וראויה להערכה, אבל ואבל גדול זה פשוט בושה וחרפה חוץ מהאשם שיש עליו מסה מרשימה וגם חיטוב טוב כל השאר נראים כאילו באו לתחרות מתוך שעמום...

גרשגורן, זה לא בושה לא להגיע לתחרות אם אתה לא מוכן , באמת . ברגע שאתה מגיע בכזה מצב אתה רק מבייש את עצמך. הגעת נוזלי ועם הבעת פנים של ילדה בגיל ההתבגרות.

לפעמים זה עצוב לראות שהרמה כ"כ נמוכה כי גם אם אתה מתאמץ נורא ומגיע מוכן יבש וחטוב מתמיד ומנצח כאלה מתחרים..הנצחון הוא כמו שליברפול ינצחו את הפועל נחליאלי מליגה ג' דרום.

arbel2 14-03-09 20:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hardcor3 (הודעה 786004)
אני נוהג בספורט הזה להעריך אנשים כי באמת ההשקעה בספורט הזה היא נורא קשה וראויה להערכה, אבל ואבל גדול זה פשוט בושה וחרפה חוץ מהאשם שיש עליו מסה מרשימה וגם חיטוב טוב כל השאר נראים כאילו באו לתחרות מתוך שעמום...

גרשגורן, זה לא בושה לא להגיע לתחרות אם אתה לא מוכן , באמת . ברגע שאתה מגיע בכזה מצב אתה רק מבייש את עצמך. הגעת נוזלי ועם הבעת פנים של ילדה בגיל ההתבגרות.

לפעמים זה עצוב לראות שהרמה כ"כ נמוכה כי גם אם אתה מתאמץ נורא ומגיע מוכן יבש וחטוב מתמיד ומנצח כאלה מתחרים..הנצחון הוא כמו שליברפול ינצחו את הפועל נחליאלי מליגה ג' דרום.

אל תזלזל בהפועל נחליאלי ,הם עושים דברים גדולים בליגה למקומות עבודה.

HardCor3 14-03-09 20:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 786007)
אל תזלזל בהפועל נחליאלי ,הם עושים דברים גדולים בליגה למקומות עבודה.

lol :9:

YossI822 14-03-09 20:14

היחיד שניראה מפתח גוף הוא הימיני שם...

ניגרי ענק 14-03-09 20:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThE HummeR (הודעה 785956)
hummer30@walla.com

שלח שלח תפוצץ ת'מייל אחי.. אני מתחייב לפרסם פה ישר שאני רואה :]

שלחתי לך אחי.

ניגרי ענק 14-03-09 20:20

שוב, צר לי על כך, אבל תמונות מעולות של מאור שיש בידי לא אוכל להעביר או להעלות, כיוון שהוא אינו מעוניין להופיע כאן.
זו החלטה שאני ממש לא יכול להבין אותה - אבל נאלץ לכבד.

SaharKazes 14-03-09 20:24

רק האשם נראה רציני שם.
כל השאר בושה וחרפה.. רמה עלובה ביותר ביחסית לתחרות..

Mr.Olimpia 14-03-09 20:34

אם להוציא את האשם. לא הבנתי מי זה הבן 15 מכל ה 3 ?!
אבל נחמד היה קרב צמוד.

Elad12 14-03-09 20:42

אני מהמר,השמאלי.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:27.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ