![]() |
אם החתונה תהיה באוגוסט אני בא יבש , תשמע יש לי רעיון , נעשה וידאו אני נגדך ונעלה את זה ליוטויוב אשש,גלעד ניראה לי טעית בכתובת של "יא משאית", תסתכל טוב במראה ותגיד מי מי הכי גדול ?? :)
|
עד כמה שאני יודע החתונה ביוני וזה אומר ששנינו נהייה שמנים ויפים אחי...
לגבי ההצעה שלך, במצבנו הנוכחי יזרקו עלינו ביצים, בוא נתחטב קצת קודם... |
חחח אז סבבה לא עכשיו ,נבוא שינינו לחתונה עם בטן gh וחליפה שחורה כמו גנסטרים
|
חח גדול אבל נראה לי נוותר על החליפה. שכחת איך מזג האוויר ביוני?
|
חחח איזה קטע, באמצע החתונה נעלה על הבמה של הדי גי ונעשה פוזות חופשי ...:)
|
אני משתכר בקלות אחי ככה שאל תוציא את זה מכלל אפשרות...
|
הבאת לי רעיון...תבוא עם תחתון כחול :)
|
גם אני שמן ויפה :lol:
ב2010 יהיה מענין מאוד ;) |
ניגרי פתח פוסט חדש ..."ב-2010 זה קורה "
|
בשביל בטן gh צריך gh
אני מקווה שלא לקחתם אותי ברצינות |
אחי עשית שיפור רציני למרות שבאמת התמונות לא מחמיאות לך..ראיתי אותך בחנות לפני איזה חודשיים אם אני לא טועה וואלה באמת עשית שיפור עצום..תמיד היית גדול אבל אף פעם לא היית חד ופרופרוציונאלי כמו היום..
אם יש דבר כזה "מגיע" בפיתוח גוף אז ליוסי אולי הכי מגיע בספורט הזה. הבנאדם שנים לוקח את הספורט בשיא הרצינות ומשקיע את כל כולו לאורך שנים וזה לא פשוט ובאמת מגיע לו להיות אלוף וגם להמשיך להצליח.הבנאדם לא ילד כבר אבל עדיין מצליח לשמור על התלהבות של מתאמן בן 14 שנכנס אתמול לחדר כושר.מדהים! |
ציטוט:
איך מתקדמים?יש תוכניות להתחרות השנה? |
ציטוט:
וואלה מה איתך אחי? חחח לא יודע אחי..האמת יש לי הרבה דברים על הראש לאחרונה אני לא יודע אם אני יוכל לעשות הכנה מושלמת..לעלות אני יכול לעלות ולהתמודד..בסך הכל אני 85 קילו על משהו כמו 11 אחוז שומן זה לא רע בכלל..השאלה אם זה מקצועי לעלות פחות טוב ממה שעליתי בתחרות הקודמת.. |
קובי אם היית רציני ולא לאקר אז החברה פה היו לוקחים אותך רציני , אבל קבל את זה בתור מחמאה , :), אור ביטון יתותח תודה על הכל באמת היה לי שנה קשה מאוד אבל כפי שראוים עם הרבה עבודה יש תוצאות , מה איתך ? מה שלום המשפחה ?, ספר מה אתה עושה בימים אלו (באמת אורח כבוד).
|
לכל "נראה שעלית מלוכלך": אי אפשר להגיד את זה למישהו כל עוד אתה לא יודע כמה קילוגרמים הוסיף לגופו. אי אפשר לעלות בצורה משמעותית במשקל ולעלות במעט אחוזי שומן. קחו למשל את יוסי העלה 17 קילו!!!!!!!!!!!!!!
|
ציטוט:
|
יוסי לאחר שהבטתי בתמונות אתה נראה טוב לתקופת המאסה , לדעתי באוף סיזאן לא כדאי להצטלם כי אתה לא נראה חד כמו שהייתה על הבמה ולכן זה מטעה הרבה אנשים . סך הכל נראה טוב וכפי שאתה כבר יודע צריך לשפר יותר את הידיים על מנת שיהיו יותר ביחס שווה לשאר חלקי הגוף שכבר מאוד מרשימים . לדעתי גם בקטגורייה שלך לא הייתה לך אפילו בכלל תחרות הרבה הגיעו בשייפ טוב אבל אף אחד לא היה ממש ממש קרוב אלייך .
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ