![]() |
שיהיה בהצלחה אנו מקוים מאוד שמר הדרום תיהיה מכובדת יותר בכמות המתחרים וברמתה .
קצת קשה לדרבן צופים להגיע לתחרות זו לאחר הצפייה בתמונות של מר הצפון האחרונה (מבלי לפגוע חלילה במתחרים שלקחו חלק ). |
אני 99.9% מגיעה:rolleyes:
|
יופי יש כבר רמה אם היטמן נכנס....
אם זה אתה בחתימה חח (= |
ציטוט:
|
לא צריך להתייחס לשגיא
פשוט להעיף אותו קיבינמט מהפורום הזה וזהו |
ציטוט:
אני אחפש אותן בזמנו הניגרי שלח לי והיו לך תמונות ממש יפות שם,אם אני ימצא אני יעלה. מה איתך אדמור איך מתקדמים? |
ציטוט:
ועל הדרך הוא שלח לי עוד 600 הודעות סתם כדי להרגיז. |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפרופו פייסבוק אחי אתה צריך לראות מה הוא עושה לאנשים במקושרים...בא תוקף בנות בהודעות "אני רווק בן 30 אני שרירן ואני פנויי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :boxing::boxing:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ככה התוודעתי אליו.... הוא תקף אותי כשאמרתי לו שהוא לא ניראה כמו מפתח גוף אז הוא אמר לי שאני לא מבין כלום.....טוב...שיבושם לו |
ציטוט:
היטמן הילדון איתך בחדר כושר תדאג שאימון הבא יכנס לו מוט אולימפי לרקטום ולא יצא משם:) |
ציטוט:
"אני מאמן ב2 חדרי כושר!!15 שנה!!!וזה לא הגיוני שתחרויות פיתוח גוף יהיו בלי בדיקות של סטרואידים אני טבעי!!!ואני התחרתי ביותר מ15 תחרויות בלה בלה בלה" חחחחחחחחח שתבין אחי שהבן אדם עובד בתור חשפן...אני רוצה לראות את הבטטה הגרושה או את הקוקסינל בערב הומואים במועדון שישלמו עליו סיבוב. |
ציטוט:
אתה לא ניראה כמו אחד שאיי פעם התאמן או נגע בדמבל בחיים שלו ובא לכאן להרצות לאנשים אם להתחרות או לא?מי אתה בכלל זבוב קטנטן וחוצפן. תיתעופף מפה. |
ציטוט:
שכחתי להגיד לך הוא פחד כאשר ראה את התמונות :D |
ציטוט:
|
גלעד מה יש לך אני גם רוצה להתחרות האם אני יכול להתחרות במצב שלי?
|
ציטוט:
אם שגיא התחרה גם אחד כמוך יכול. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מי זה שגיא?
ובאיזה מקום לפי דעתך אני יזכה? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ