![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
השטן בכלל ערום, אדום ויש לו קלשון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אמן יפול להם המטוס
|
ציטוט:
למה יפול להם המטוס ? כי הם שונים ממך ? כי יש להם טעם שונה משלך במוזיקה ? בלבוש ? תבע אותם. זה רק אני או שdecade of therion שיר מעולה :whistle: ? |
איכס
|
ציטוט:
כן!!! אם תשאל אותי הם מסריחים!!! וגם הבנות שמסתובבות איתם נראות כך... בקניונים יושבות על הרצפה כמו איזה... |
FOOLS! I cast you all aside!
Your bullets harm me not I am heresy, blazing hell The embodiment ov all you fear I am all which you can never be A truth revealing hate machine No longer will I tolerate Lies from a kingdom built on dread Yet what if naught exists above? No shining glory and no god You question not, blindly believe Upon your ignorance I shall feast Damn higher virtues, divine love Your wooden idols and your law Kneel before your god yet do not see He doth feel you lies Blinds you with fear Eye for an eye, tooth for a tooth Your hearts I shall tear With paws ov truth With slashing jaws I rape Your feeble womb No god exists to save you from thy doom You will never see the light! Bound to always live by lies! אהה איזה מילים נעימות לאוזן !!! מה זה החרא הזה ,אני חובב מטאל רוק וכו'. אבל זה כבר חרא סטאני |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סעמק עם הבהמות האלה
אני אישית מקשיב לשתי הסגנונות אבל אני מעדיף ראפ ממטאל כבד =\ |
איכסס שונא את הפריקים המגעילים האלו בעעע
|
מטאל זה עוד סביר,אבל תסגנון הזה של הצעקות (שכחתי תשם..).
לא תודה. |
כשטיאסטו יגיע לארץ דברו איתי
|
ציטוט:
הומי אתה הולך?? |
אני אוהב את המוסיקה אבל לא אוהב את הקהל יעד שלה. מעדיף לשמוע במחשב,באוטו,באימון... אני לא הטיפוס של הופעות וכל זה.. אפשר להגיד שרוב האנשים שהם הקהל יעד של ההופעות האלה ממש לא בראש שלי.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גועל נפשש חרא של דבררררררררר.........
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ