![]() |
פששש!! יופי של התקדמות!! אהבתי גבר
|
בואנה התפתחת יפה משחיף הפכת להיות כבר מסיבי נראה מעולה ביחס לגיל ולתקופה שאתה מתאמן בכל מקרה תן דגש לחזה עליון+יד אחורית
|
תגיד אחי ... אתה משתמש בתוספים ?
|
יפה מאוד יש בסיס בהצלחה בהמשך~!!
|
תומר אחי אינעל דינק שועליקו קרידו!
יפה יפה אחי סך הכל אני באחוז יותר קטן ממך אני ניראה לי שאני בערך 9 אחוז אבל בהצלחה בהמשך ותעובד על עליון! |
פשש גדול
הזין סתם, רואים שיפור. בהצלחה |
אחלה גוף
|
תודה לכולם על התגובות ! אני שמח לראות שהתגובות חיוביות וזה נותן לי עוד מוטיבציה !
בקשר לחזה העליון: החזה זה החלק הכי מפותח אצלי.. בקשר לחזה העליון אמרתי כבר שהתחלתי לעבוד עליו מלפני שבועיים.. בכל אופן היד האחורית שלי יחסית קטנה ובכלל ידיים זה הקטע החלש אצלי כי תמיד הייתי בנוי סבבה ורק הידיים דקות.. ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מקווה שתיקח את זה כביקורת בונה אבל אתה צריך לשפר את כל הגוף בכלליות. ז"א אין לך איזשהו שריר שמפגר בהרבה ואין שריר שמתקדם בהרבה. הגוף בפרופורציה פשוט יחסית קטן. בהצלחה בהמשך אחי! |
ציטוט:
|
לא נורא נקווה שתגדל עוד
|
ציטוט:
|
הממ תעלה עוד מסה לפי דעתי..
|
נחמד ביותר.. איזה תרגילים עשית בשביל לעבוד על חזה תחתון ובכלליות חזה?(לפני שהתחלת לעבוד על עליון).
|
לא רע ל3 חודשים =)
|
ציטוט:
בכל אופן תמשיך לעלות מסה אחי יש לך חיטוב יפה:D |
יש לך גנטיקה טובה אבל אתה לא מנצל אותה זאת אומרת לפי אחד הפוסטים שכתבת פה שאתה לא משקיע תזונה וזה גרוע מאוד תתחיל להשקיע תזונה איך אתה רוצה לעזזאל לגדול? אה?:jockey:
|
ציטוט:
אבל בדברים החשובים אני לא מחפף שייק אחרי אימון שייק בבוקר 2 ביצים, גבינה, סלט ולחמניה קבוע לפני השינה / |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ