![]() |
חנה,מה זה עם חסימת דם?
|
ציטוט:
אם היה לך בעיות מוטוריות לא היית מצליח לבצע את התרגילים עם משקל, כל משקל, תלוי בחומרת הבעיה. והמשקלים שלי היום גם לא משהו אבל השיפור בגודל עצום מבחינתי, זה לא משנה המשקלי עבודה, ואל תיקח את חנה השחיף הזה כמדד לאימונים שלך כי הוא יצור עם גנטיקה של חייזר קרנפי משהו מיוחד... אני לוחץ בבנצ' 70 קילו rm9-10 כתפיים משקולות 25 כל יד rm 8 פולי עליון אני עושה לעורף, קצת יותר מהמשקל גוף שלי. וכפיפת מרפקים כרגע כל יד 20 קילו rm6-7.. משום מה הבנצ' שלי חלש יחסית למה שאני מסוגל במשקולות יד [בלחיצת חזה], שם אני מרים 32 כל יד ל rm 9, ואנשים שעושים בנצ' 80 קילו מרים משקולות יד כמוני או אפילו פחות ככה שזה קצת מוזר. אני בן 17 ושוקל סביבות ה 70 כרגע, אבל יש הרבה עבודה ואתה התחלת רציני מוקדם יותר אז קח את זה בחשבון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לחיצת חזה מוט: 80 קילו 6 חזרות
לחיצת כתפיים משקולות: 20 קילו 6 חזרות כל יד לג פרס: 240 נראה לי פעם אחרונה שעשיתי פולי עליון אחיזה רחבה\צמודה: אחיזה רחבה 80 ומשהו קילו לא יודע כמה שיש שם, 8 חזרות. קפיפת מרפקים משקולות: 15 קילו כל צד+מוט w (לא עושה משקולות). בן 17 וחצי 1.80 77 12% שומן. |
יהיה פה כבר הרבה חירטוטים.
|
ציטוט:
ולפתוח הפוסט, עצה קטנה, אל תסתכל על אחרים. |
לחיצת חזה מוט: 90 קילו פעם אחת
לחיצת כתפיים משקולות:25 כל יד 8 חזרות לג פסר:אין לי מושג אבל בטוח מעל 300 ל10 חזרות...אני פשוט שם מלא צלחות מלא פולי עליון אחיזה רחבה\צמודה:60 קילו 8 חזרות מכשירים שונים לכולם. קפיפת מרפקים משקולות:15כל יד..8 חזרות אבל כולם ביחד שזה יותר קשה מרגיל. גיל 15 וחצי משקל 65.. |
ציטוט:
צודק ב100 אחוז,כול אחד שיעשה מה שהוא יכול,אפחד פה לא עושה תחרות(לפחות חלק) |
ציטוט:
|
ציטוט:
איך לעזעזל בלחיצת חזה זה יפגע לו בגדילה, מילא הייתה אומר סקוואט או דדליפט היינו בולעים תשטות בלי לאמר כלום, אבל לחיצת חזה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol::lol::lol: |
ציטוט:
|
המשקלים שלי תמיד יהיו הכי נמוכים מכולם...אולי חוץ מסקוואט (65 קילו 20 חזרות 4 סטים)
כי אין לי כוח יחסית לגודל בוא נגיד ככה שגם אם אני יהיה 100 קילו על 1.62 על 8% עדיין יהיו לי משקלי עבודה חלשים מאוד |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תנסה לעשות ל8-10 חזרות ותראה איך אתה עולה לפחות ב5 ק"ג אם לא יותר, ככל שתירד במס' חזרות המשקל יעלה לנושא: לחיצת חזה עם משקולות- 27.5x10 לחיצת כתפיים- 18.25 כל יד 8 חזרות כפיפות מרפקים- 17.5 ק"ג כל יד 8 חזרות גיל- 15 משקל- 75 ק"ג אחוז שומן- 11% גובה- 1.82 כרגע בהפסקה כבר שבוע בעזרת ה' נחזור להתאמן עוד כמה ימים והמשקלים יעלו!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ