ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   הפרש זמן הארוחות! (https://israelbody.com/showthread.php?t=56863)

Max90kg 16-07-09 15:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bored2death (הודעה 877155)
כשאתה חוזר הביתה ב-2
והולך לישון ב-3
לקום ב12 זה די הגיוני...
ומה לעשות, ככה זה בחופש, השעון הביולוגי נדפק לגמרי :s

עדיין לא שלחת לי מייל...

GnR 16-07-09 18:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 876990)
זה לא כל כך נכון. אם תאתום את החלונות ותיצור אפקט של לילה עדיין ישתחררו הורמונים אנאבוליים וזה יהיה שווה לשנת לילה. נכון שהשעון הביולוגי משחק תפקיד אבל אפשר לשנות אותו בהתאם לאורח החיים

אתה לא יכול לרמות את השעון הביולוגי ככה.
יש לו כיוון , כל העבר שלך משפיע עליו, זה שתהיה בחדר חשוך ביום לא יגרום לא לחשוב שזה לילה.
בשביל לרמות אותו תצטרך להפעיל אור מאוד חזק בשעות שאתה רוצה לקרוא להם "יום" מעכשיו, או לקחת את ההורמון שמופק בעקבות האור שמש.
בכל מקרה, הדבר האחרון בעולם לעשות זה לשחק בשעון ביולוגי. הגוף שלנו פרמיטיבי, הוא לא מתוכנן לחיים המודרניים, אנחנו אמורים להיות ביום באור שמש ובלילה בחושך.

פעם הבאה אל תקפוץ לכתוב "זה לא כל כך נכון".

Max90kg 16-07-09 18:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gnr (הודעה 877224)
אתה לא יכול לרמות את השעון הביולוגי ככה.
יש לו כיוון , כל העבר שלך משפיע עליו, זה שתהיה בחדר חשוך ביום לא יגרום לא לחשוב שזה לילה.
בשביל לרמות אותו תצטרך להפעיל אור מאוד חזק בשעות שאתה רוצה לקרוא להם "יום" מעכשיו, או לקחת את ההורמון שמופק בעקבות האור שמש.
בכל מקרה, הדבר האחרון בעולם לעשות זה לשחק בשעון ביולוגי. הגוף שלנו פרמיטיבי, הוא לא מתוכנן לחיים המודרניים, אנחנו אמורים להיות ביום באור שמש ובלילה בחושך.

פעם הבאה אל תקפוץ לכתוב "זה לא כל כך נכון".

מה שאמרת בנוגע לזה שהגוף שלנו פרימיטיבי נכון בהחלט ואתה רק מחזק את מקדונלד אבל תאכלס אפשר לכוון את השעון הביולוגי בהתאם לתקופות בחיים שלך. חוץ מזה שאנחנו לא מתאמנים כל כך מתקדמים ש-8 שעות בחדר חשוך ביום ו-8 שעות בלילה יעשו לנו הבדל משמעותי.

Nitro Speed 16-07-09 19:00

לפני בערך שבוע יצא לייל מקדונלד עם מאמר חדש עם זמני ארוחות,ושם הוא הדגיש שארוחות בתדירות גבוה(פחות מ3 שעות בין ארוחות) יכולים להזיק לעליה במסת שריר,בגלל שרקמת השריר מפסיקה להיות רגישה לגירוי על ידי חומצות אמינו והגדלה של חימצון חלבון בכבד.
הוא קבע סף של 3 שעות כמינימום בין ארוחות ו5 שעות מקסימום בין ארוחות כדי להיות "אנאבוליים" כל היום(בהתחשב בזמן עיכול המזון). אז עדיף תאכל פחות ארוחות בטווחים יותר ארוכים מאשר הרבה ארוחות בטווחים קצרים

avishav1 16-07-09 19:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nitro speed (הודעה 877254)
לפני בערך שבוע יצא לייל מקדונלד עם מאמר חדש עם זמני ארוחות,ושם הוא הדגיש שארוחות בתדירות גבוה(פחות מ3 שעות בין ארוחות) יכולים להזיק לעליה במסת שריר,בגלל שרקמת השריר מפסיקה להיות רגישה לגירוי על ידי חומצות אמינו והגדלה של חימצון חלבון בכבד.
הוא קבע סף של 3 שעות כמינימום בין ארוחות ו5 שעות מקסימום בין ארוחות כדי להיות "אנאבוליים" כל היום(בהתחשב בזמן עיכול המזון). אז עדיף תאכל פחות ארוחות בטווחים יותר ארוכים מאשר הרבה ארוחות בטווחים קצרים

ואו,לא ידעתי את זה.
אבל זה בעיתי כי נגיד קמתי ב11,אני אוכל שיבולת שועל עם חלב וב12 כבר אמורה להיות ארוחה של 2ביצים. לא נראה לי ביג דיל לאכול 2 ביצים אחרי כוס שיבולת שועל. אפשר להחשיב את זה כארוחה אחת לא?

Nitro Speed 16-07-09 19:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי avishav1 (הודעה 877255)
ואו,לא ידעתי את זה.
אבל זה בעיתי כי נגיד קמתי ב11,אני אוכל שיבולת שועל עם חלב וב12 כבר אמורה להיות ארוחה של 2ביצים. לא נראה לי ביג דיל לאכול 2 ביצים אחרי כוס שיבולת שועל. אפשר להחשיב את זה כארוחה אחת לא?

אם אתה אוכל את זה באותו הזמן אז כן זאת ארוחה אחת

avishav1 16-07-09 19:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nitro speed (הודעה 877270)
אם אתה אוכל את זה באותו הזמן אז כן זאת ארוחה אחת

אני הפכתי את זה לארוחה אחת חחח.

אבל אם ככה אז אני יכול להפוך הכל לארוחה אחת.

נגיד לאכול ש"ש אחרי 10 דקות ביצים ואחרי 10 דקות את הצהריים.

Nitro Speed 16-07-09 19:28

ארוחה מוגדרת כארוחה שמכילה את כל אבות המזון במינונים נורמליים,ולא ביצת קינדר זה לא נקרא ארוחה.
בכל מקרה אם צריכת הקלוריות שלך יחסית נמוכה אז ארוחות גדולות בתדירות נמוכה,ואם אתה יחסית גדול עם צריכת קלוריות גבוה אז ארוחות קטנות יותר בתדירות גבוה יותר.
זה כל מה שאתה צריך לדעת לגבי זמני ארוחות

JaSoN.B 16-07-09 20:31

אני אוכל כל שעתיים :o, ועוד נישאר לי 4 שעות ספייר חח(לפי התפריט)

ומיזה לייל מקדונלד שכולם תופסים ממנו?(בלי זילזול כן...)

Nitro Speed 16-07-09 22:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי JaSoN.B (הודעה 877322)
אני אוכל כל שעתיים :o, ועוד נישאר לי 4 שעות ספייר חח(לפי התפריט)

ומיזה לייל מקדונלד שכולם תופסים ממנו?(בלי זילזול כן...)

lylemcdonald.com

BlackJack` 16-07-09 22:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nitro Speed (הודעה 877254)

אפשר קישור למאמר?

Nitro Speed 17-07-09 00:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BlackJack` (הודעה 877437)
אפשר קישור למאמר?

http://www.bodyrecomposition.com/mus...ass-gains.html

itaiprz1 17-07-09 12:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 876711)
למה לעזאזל אתה קם ב-1 בצהרים? אני לא מבין את האנשים האלה שמתעוררים בצהרים, הבוקר זה החלק הכי טוב של היום.
בקשר לשאלה שלך, העיקר שתשלים את הערכים הסופיים

קשה לי להסכים עם המשפט הזה , כעיקרון הוא נכון אבל במציאות הוא לא כזה נכון,
קח 2 אנשים
שניהם אוכלים 300 אלף קלוריות הראשון
אכל 2000 קלוריות לפני האימון והשני אוכל משהוא כמו 800 קלוריות
למי ניראה לך תיהיה יותר אנרגיה בחדר כושר ?(אנרגיה=יותר משקלים)

ככה זה אצלי אם אני לא מתדלק את עצמי היטב לפני המכון אין לי מה לחפש שמה
אז אם אתה קם באחד קח בבוקר איזה שיק ש"ש,
אחרי זה תביא איזה מנת פסטה יפה (חלבונים תמיד אפשר להביא בלי בעיה)
זה יספיק.

Max90kg 17-07-09 12:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי itaiprz1 (הודעה 877738)
קשה לי להסכים עם המשפט הזה , כעיקרון הוא נכון אבל במציאות הוא לא כזה נכון,
קח 2 אנשים
שניהם אוכלים 300 אלף קלוריות הראשון
אכל 2000 קלוריות לפני האימון והשני אוכל משהוא כמו 800 קלוריות
למי ניראה לך תיהיה יותר אנרגיה בחדר כושר ?(אנרגיה=יותר משקלים)

ככה זה אצלי אם אני לא מתדלק את עצמי היטב לפני המכון אין לי מה לחפש שמה
אז אם אתה קם באחד קח בבוקר איזה שיק ש"ש,
אחרי זה תביא איזה מנת פסטה יפה (חלבונים תמיד אפשר להביא בלי בעיה)
זה יספיק.

שמע, אני בדקתי על עצמי ויצאו לי אימונים טובים גם כשאכלתי שעה לפני אימון וגם כש-8 שעות לפני אימון.

TheRock 17-07-09 14:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 877109)
למה? אתה עדיין תקוע במיתוס של להשאר כל היום אנאבולי? סתכל, אין לגוף צורך ממשי לאכול כל 3-4 שעות ואם בכל זאת תשלים את הערכים גם ב-3 ארוחות ביום זה לא יפגע בביצועים או בתוצאות. מה שטוב בכמות ארוחות גדולה יותר היא שקל יותר להכניס יותר אוכל ולגוף יותר נוח לקבל את התזונה ביותר ארוחות.

בתכלס זה לא משנה אם תאכל כל 3 שעות או כל 5 שעות הייקר שתכניס את כמות הקלוריות הרצויות לגוף,] אתה יכול לאכול 3 פעמים ביום וכל ארוחה תהיה וואחד ארוחה גדולה או לאכול כל שעתיים וארוחה יחסית קטנה ולהשלים עם 6-7 ארוחות ביום

אני כבר התרגלתי לשיטה לאכול כל שעתיים

Max90kg 17-07-09 14:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי therock (הודעה 877792)
בתכלס זה לא משנה אם תאכל כל 3 שעות או כל 5 שעות הייקר שתכניס את כמות הקלוריות הרצויות לגוף,] אתה יכול לאכול 3 פעמים ביום וכל ארוחה תהיה וואחד ארוחה גדולה או לאכול כל שעתיים וארוחה יחסית קטנה ולהשלים עם 6-7 ארוחות ביום

אני כבר התרגלתי לשיטה לאכול כל שעתיים

תקרא את מה שnitro speed רשם למעלה

מרציאנו 17-07-09 14:33

המאמר של לייל מתייחס לארוחה גדול שכל אבות המזון בה
אבל בשביל להיות אנאבוליים במהלך היום אני יותר יסתכל על הזמן שאני מכניס כמות חלבון לגוף בישביל להיות אנבולי ולא כ"כ מיחס חשיבות לפחממה שצריך אותה כל 3-4 שעות כי זה לא אפקטיבי ללהיות אנבולי או לא

אני צודק? :/

GnR 17-07-09 14:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 877231)
מה שאמרת בנוגע לזה שהגוף שלנו פרימיטיבי נכון בהחלט ואתה רק מחזק את מקדונלד אבל תאכלס אפשר לכוון את השעון הביולוגי בהתאם לתקופות בחיים שלך. חוץ מזה שאנחנו לא מתאמנים כל כך מתקדמים ש-8 שעות בחדר חשוך ביום ו-8 שעות בלילה יעשו לנו הבדל משמעותי.

איך אתה יכול לכוון ? עם התרופה שמפיקה את ההורמון שמופרש בגלל האור ?

Max90kg 17-07-09 15:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gnr (הודעה 877833)
איך אתה יכול לכוון ? עם התרופה שמפיקה את ההורמון שמופרש בגלל האור ?

אני חושב שאם כל יום תתחיל לישון ביום ולא בלילה אז הוא יתכוון בעצמו

GnR 17-07-09 15:37

הוא מתכוון רק לפי האור
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%...95%D7%92%D7%99

הבעיה שאם תישן ביום, לא תחשף לאור שמש לא ביום ולא בלילה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:36.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ