ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   סתם כמה סרטונים איך השחורים בברונקס מתאמנים (https://israelbody.com/showthread.php?t=57654)

///Efi/// 03-08-09 11:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי atok (הודעה 890456)
תגיד לי, למה ניראה לך שהוא לא יכל להשיג תמאסה המאוד יפה שיש עליו רק ממתח וכל המתקנים שיש לו בפארק הזה(חח)? מה הזלזול, יש לי חבר שמתאמן בבית רק עם משקל גוף, והוא ניראה הרבה יותר מאסיבי פה מאנשים שמתאמנים אותה תקופה כמוהו בחדר כושר. בנוסף לזה, בוא נבקש מרוני אז לבצע לפחות משהו מזה אה? =]
או ממי שמחזיק תפיטנס, לא ניראה לי שהם יבצעו את כל מה שאלו מבצעים..

אתה צודק! צריך להגיד לקאטלר שאם הוא רוצה להחזיר לעצמו את התואר שיעזוב את המכון, ושילך לפארק לעשות מתח ושכיבות שמיכה. כי לפי מה שאתה אומר, ככה הוא ישיג תוצאות יותר טובות בפחות זמן..

sixpounder 03-08-09 12:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///efi/// (הודעה 890544)
אתה צודק! צריך להגיד לקאטלר שאם הוא רוצה להחזיר לעצמו את התואר שיעזוב את המכון, ושילך לפארק לעשות מתח ושכיבות שמיכה. כי לפי מה שאתה אומר, ככה הוא ישיג תוצאות יותר טובות בפחות זמן..

מה אתה משווה אולימפיה לאנשים רגילים שמתאמנים?
הכוונה פה שאפשר להשיג תוצאות טובות בלי מכון אם כוח רצון, והתמדה.
אני אישית בחצי שנה האחרונה מתאמן רק אם משקל גוף, ואחרי כל אימון אני מרגיש שהוא היה אפקטיבי.
זה לא שאתה בא, וסתם עושה מתח, מקבילים, וזהו צריך לגוון להיות יצירתי לשמור על טכניקה נכונה.

menib13 03-08-09 15:21

איזה תותחיםםם

///Efi/// 03-08-09 20:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sixpounder (הודעה 890561)
מה אתה משווה אולימפיה לאנשים רגילים שמתאמנים?
הכוונה פה שאפשר להשיג תוצאות טובות בלי מכון אם כוח רצון, והתמדה.
אני אישית בחצי שנה האחרונה מתאמן רק אם משקל גוף, ואחרי כל אימון אני מרגיש שהוא היה אפקטיבי.
זה לא שאתה בא, וסתם עושה מתח, מקבילים, וזהו צריך לגוון להיות יצירתי לשמור על טכניקה נכונה.

מסכים איתך, אבל אתה לא יכול להגיד שהאימון שלך הוא אפקטיבי באותה מידה אם היית עובד תרגילים מורכבים במכון.

sixpounder 04-08-09 00:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///efi/// (הודעה 890868)
מסכים איתך, אבל אתה לא יכול להגיד שהאימון שלך הוא אפקטיבי באותה מידה אם היית עובד תרגילים מורכבים במכון.

מה זה בעצם תרגיל מורכב? זה תרגיל שמפעיל קבוצת שרירים, ולא מבודד שריר מסוים.
כשאני עושה מקיבילים אם משקל גוף זה תרגיל מורכב, ומתח, ושכיבות שמיכה זה גם תרגיל מורכב.
אפשר לבצע תרגילים מורכבים אם משקל גוף, ועל חשבון הטכניקה הנכונה, וגיוון מסוים בביצוע התרגיל אפשר לשמור גם על מספר חזרות יחסית נמוך.
אני יכול לעשות יחסית הרבה שכיבות שמיכה, מתח, אם אני עושה אותם למבחן כמו בר אור לדוגמא, אבל כשאני מתאמן אני לפעמים לא עובר את ה-8 חזרות במתח, כשאני שוקל רק 74 קילו, כנ"ל לגבי מקיבילים, ושכיבות שמיחה.

moo 04-08-09 00:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sixpounder (הודעה 891053)
כשאני עושה מקיבילים אם משקל גוף זה תרגיל מורכב, ומתח, ושכיבות שמיכה זה גם תרגיל מורכב.
אפשר לבצע תרגילים מורכבים אם משקל גוף, ועל חשבון הטכניקה הנכונה, וגיוון מסוים בביצוע התרגיל אפשר לשמור גם על מספר חזרות יחסית נמוך.
אני יכול לעשות יחסית הרבה שכיבות שמיכה, מתח, אם אני עושה אותם למבחן כמו בר אור לדוגמא, אבל כשאני מתאמן אני לפעמים לא עובר את ה-8 חזרות במתח, כשאני שוקל רק 74 קילו, כנ"ל לגבי מקיבילים, ושכיבות שמיחה.

שמעת על המושג עצימות
אתה לא יכול להגיע לעצימות ממשקל גוף

Tapit 04-08-09 03:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sixpounder (הודעה 891053)

אתה עושה רק 8 מתח כי זה תרגיל יחסית לא קשה, אני עושה בסביבות ה80 שכיבות סמיכה ואני לא חושב שאני עובר 15 מתח.
תרגילים עם משקל גוף לא מספיק עצימים (לא מדבר על מתח ומקבילים) ולא יתנו גירוי לשריר כמו עבודה בחדר כושר.

sixpounder 04-08-09 15:02

אני עושה יותר מ300 שכיבות שמיכה בבר אור.
כשאני מתאמן על מנת להשיג היפוטרפיה אני לא עובר את ה-15.
על סמך מה אתם קובעים שאי אפשר להגיע לעצימות אם אימון רק של משקל גוף???
אם מבצעים שכיבות שמיכה בצורה נכונה אפשר להגיע לגירוי ששווה לגירוי שתקבל מבנץ' פרס.

Daniel2 04-08-09 16:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sixpounder (הודעה 891330)
אם מבצעים שכיבות שמיכה בצורה נכונה אפשר להגיע לגירוי ששווה לגירוי שתקבל מבנץ' פרס.

נניח שאתה שוקל 75 ולוחץ 100 בבנץ',ברור לך שהגירוי שתקבל משכיבות שמיכה לא יהיה זהה,נכון?

ThE HummeR 04-08-09 16:55

איך אתם תמיד נגררים לוויכוחים של חומרים וכל החרטא הזה..
קשה לכם להגיב כמו שצריך ?

sixpounder 04-08-09 17:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel2 (הודעה 891376)
נניח שאתה שוקל 75 ולוחץ 100 בבנץ',ברור לך שהגירוי שתקבל משכיבות שמיכה לא יהיה זהה,נכון?

אחי אני שוקל 75, ועובד אם 100 קילו בבנץ', ואני מגיע לגירוי זהה כשאני עובד אם משקל גוף.

moo 04-08-09 17:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sixpounder (הודעה 891396)
אחי אני שוקל 75, ועובד אם 100 קילו בבנץ', ואני מגיע לגירוי זהה כשאני עובד אם משקל גוף.

איך אתה יודע ?
איך אתה יודע לקבוע רמת גירוי ?
זה לא הגיוני הגוף שלך מקבל גירוי הרבה יותר חזק מעבודה בבנץ' עם 100 ק"ג, מאשר שכיבות שמיכה על משקל גוף של 75 ק"ג (שחלק מהמשקל נופל בכלל על הרגליים)

sixpounder 04-08-09 17:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 891398)
איך אתה יודע ?
איך אתה יודע לקבוע רמת גירוי ?
זה לא הגיוני הגוף שלך מקבל גירוי הרבה יותר חזק מעבודה בבנץ' עם 100 ק"ג, מאשר שכיבות שמיכה על משקל גוף של 75 ק"ג (שחלק מהמשקל נופל בכלל על הרגליים)

נכון אני לא יכול לקבוע חד משמעית.
אני אומר לך לפי ההרגשה הכללית.
אז זהו מה שאתה אומר חלק מהמשקל נופל על הרגליים, אז אני עושה שכיבות שמיכה אם זווית (שם את הרגליים על אבן או משהו), ו=שומר על טכניקה נכונה, מקסימלית מתרכז בכל שניה של התנועה, וסה"כ מנסה להרגיש את השריר כמה שיותר.
מתרכז רק בשריר שאני עובד עליו.
זה ברור שהרבה יותר "קל" להגיע לגירוי במכון אם משקולות יש לך את כל האפשרויות לכך.
אני לא מנסה לסתור את זה, מה שאני אומר בעצם שאפשרי להגיע לתוצאות יפות גם אם משקל גוף.

Tapit 04-08-09 20:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sixpounder (הודעה 891330)

אתה עולה יותר מ300 שכיבות שמיכה? מצטער אבל גם אם היית אומר שאתה עושה חצי מזה הייתי אומר שזה חרטא.
וגם אם אתה שם את הרגליים על משהו אתה לא מרים משקל שקרוב בכלל למשקל גוף שלך, ואתה לא מגיע לכשל אחרי 15 שכיבות שמיכה.

sixpounder 04-08-09 21:59

אין לי שום בעיה לעלות סרטון אם 300 שכיבות שמיכה, ולהוכיח לך, שאתה לא צודק.
דבר ראשון בשביל אימון אפקטיבי לא חייבים להגיע לכשל.
דבר שני אני מגיעה לכשל.
כשאני מאמן חזה תרגיל ראשון אני עושה מקבילים, ואז שכיבות שמיכה אם זווית לחזה עליון, ואני מצליח להגיע לכשל.

Tapit 04-08-09 23:10

לכשל בכמה? אני עושה 80 שכיבות שמיכה בלחץ ונרדם לפני שאני מגיע לכשל גם אחרי אימון חזה שלם.
וכן תעלה סרטון בבקשה.

sixpounder 04-08-09 23:44

אין שום בעיה אני יעלה סרטון.
עד סוף השבוע הזה אני בבית אז אני מתאמן במכון, ומשבוע הבא אני כבר חוזר לבסיס אז אני יצלם.
מגיעה לכשל בפחות מ-15 חזרות לפעמים גם 6-8.

Daniel2 05-08-09 01:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sixpounder (הודעה 891396)

לא אתה לא

Tapit 05-08-09 02:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sixpounder (הודעה 891760)
אין שום בעיה אני יעלה סרטון.
עד סוף השבוע הזה אני בבית אז אני מתאמן במכון, ומשבוע הבא אני כבר חוזר לבסיס אז אני יצלם.
מגיעה לכשל בפחות מ-15 חזרות לפעמים גם 6-8.

חופשי אחי צלם גם בבית אם אתה רוצה.

Sugarzaza 05-08-09 04:19

אחי אני עושה 1000 שכיבות שמיכה אבל אני יכול להגיע לכשל בחמישית. כל מה שצריך אחי זה להאט את החזרות, ולקוות ממש ממש חזק שזה יספיק. זין על עצימות, נפח, תדירות וכל ההתעסקות המיותרת הזו בעובדות, בוא נלך לפארק וניתלה על עמודים ונהיה סוסיםםםםם

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:10.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ