![]() |
ציטוט:
סתם סתם :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
עוד מעט לא רואים אותי כמעט צריך זכוכית מגדלת באמת תחסוך מאיתנו את הבלבולי ביצים שלך יש כ"כ הרבה שרירים שמעורבים בדדליפט שפשוט אין לך מושג תבקש משוגרזאזא להרשם אצלו לקורס מושגים בסיסים בתורת האימון + אנטומיה אחרת תחסוך מאיתנו את הבושה ! |
ציטוט:
|
זה בקשר לשאלה של תאומים:
http://media.photobucket.com/image/m...raining018.jpg פאוורליפטרים מelitefts היחיד שמבודד תאומים זה matt k (זה עם הריבועים) |
fatboy איזה חוסר פרופורציה בין התאומים לשאר הגוף אצל כולם חוץ מmatt..
|
ציטוט:
בעיקרון יש לך פשיטה בברך= קוואדריספס , אז למה תמיד התרגיל הזה מיוחס לו שהאמס זה שריר היעד? האמס הוא סנרגיסט בפשיטה של הירך, אז איך הוא בדיוק שריר היעד |
ציטוט:
אבל אני חושב שאתה עדיין תסכים איתי שבסקוואט או תרגילים אחרים לקוואדס הקוואדס מקבלים יותר גירוי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה, בקוואדס הטווח תנועה משמעותית קטן יותר בדדליפט. יש הרבה יותר פשיטה בירך מאשר פשיטה בברך לעומת הסקוואט. |
ציטוט:
אתה רוצה להגיד לי שבסקוואט, מילטרי ,מתח, בנץ' וכו.. אין שריר יעד מרכזי? |
אתה מעוות את מה שאמרתי.
נו, ומה הקשר? |
ציטוט:
|
ציטוט:
והקשר הוא שבטווח תנועה מלא (כמו בסקוואט) השריר מפתח הרבה יותר כוח מאשר ברבע טווח. הרי הזוית של הברך בדדליפט היא כמו של רבע\חצי סקוואט. |
ציטוט:
בבנץ' זה חזה, במתח זה גב, ובדדליפט זה המסטרינגס וגב תחתון (אולי גם גלאוטיוס אני לא בטוח). |
אבל התרגיל שונה. אנחנו לא מדברים על רבע סקוואט לעומת סקוואט מלא, אנחנו מדברים על דדליפט שמרכז הכובד שונה, וכל המכניקה שונה. הפעילות לא נקבעת על פי הזווית בברך, אלא על איך הכוחות מופעלים לאורך טווח התנועה
|
ציטוט:
האמס וקוואדס זה לא שרירים שעובדים תמיד ביחד, כבר קראתי את זה ב ss וזה פשוט שטויות. |
ציטוט:
|
אני לא אומר שהקוואדס לא עובד חזק בדדליפט, שלא תבין לא נכון. אני רק חושב שבסקוואט הוא יותר דומיננטי בתרגיל (לא בהכרח יותר מהפוסטריור צ'ין בכל אופן, פשוט בהשוואה בין סקוואט לדדליפט).
טוב רק התעוררתי, נחזור יותר מאוחר :d |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ