ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   אלי האנה (https://israelbody.com/showthread.php?t=60762)

Holy_Templar 01-11-09 00:28

תגידו מה שתגידו

מלך מלך מלך

http://www.youtube.com/watch?v=-cyE8VMFHi8

Scylla 01-11-09 01:16

יא אללה רק עכשיו אני מגלה שהוא סינטל בייספס... העיקר קראתי שהוא התרברב בהיקף שלו (איזה 64 או משהו כזה).. חצוף כזה.

הוריד לי את כל ההערכה אליו. ובאמת שהרגליים שלו לא בסדר, הן קטנות. ממש.

hachem-01 01-11-09 02:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי danino (הודעה 938861)
אחי אתה לא מבין כלום מהחיים שלך זה בושה אפילו לדבר על אלי האנה ועמית ספיר באותו משפט עם תראה את עמית עומד ליד אלי האנה הוא יהייה נראה כמו הביצה שלו, אלי האנה הוא הבודיבילדר הכי טוב שהיה פה בארץ, ומבחינת גודל הוא נופל מאף אחד גם באוליפיה,
לגביי עמית ספיר היו ויש בארץ מפתחי גוף טובים ממנו בהרבה כגון: ליאור גולדשטיין, מאור, אלון צוקרמן ועוד רבים וטובים....

תגיד לי מר בחור סליחה שאני שואל אבל אתה חמורררררררררררררררר?איך אתה מעז להגיד לאדם שאתה אפילו לו מכיר שהם לא מבינים כלום מהחיים שלהם ומי אתה האיש שהמציא את הספורט .?תגיע קודם ל3 % בהישגים מהאנשים האלה אולי תהיה לך זכות לדבר אבל עד אז תנסה לשקול מילים....אם אתה כזה גיבור גדול תסתכל לעמית בעיניים ותגיד לו שהוא מגיע לביצה של אלי האנה אני לא חושב שהוא יקבל את זה יפה לא בגלל הביקורת הגרועה.אלי היה ועדיין הספורטאי שהביא טכנית הרבה כבוד למדינה והוא עשה את זה בדרך שהוא ראה לנכון סינטול לא סינטול זה ענין שלו אישי אז תפסיקו לבלשט כי בתקופה שלו זה היה נפוץ מאוד ותהיו גאים שאחד משלנו באמת עשה את זה.לגבי השוואה בין ספיר להאנה זה פשוט לא ריאליסטי ואפילו עמית יודע את זה .עמית ומאור זה סוג אחר של בודיבילדינג זה משהו אחר חדשני יותר עם מודעות עמוקה יותר לספורט עם שיפוט שונה בתחרויות ומעל הכל שכחתם את עניין הקטגוריות.למרות שאני מת על עמית ועל מאור והם חברים יש להם עוד זמן בשביל להראות כמו אלי במיטבו אבל הם צעירים ממנו בהרבה אני מתאמן לפעמים עם עמית ואני אומר לכם השנה תצפו להפתעות חסרות תקדים במיוחד בארגון שלנו

Shauder 01-11-09 02:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 938918)
תגיד לי מר בחור סליחה שאני שואל אבל אתה חמורררררררררררררררר?איך אתה מעז להגיד לאדם שאתה אפילו לו מכיר שהם לא מבינים כלום מהחיים שלהם ומי אתה האיש שהמציא את הספורט .?תגיע קודם ל3 % בהישגים מהאנשים האלה אולי תהיה לך זכות לדבר אבל עד אז תנסה לשקול מילים....אם אתה כזה גיבור גדול תסתכל לעמית בעיניים ותגיד לו שהוא מגיע לביצה של אלי האנה אני לא חושב שהוא יקבל את זה יפה לא בגלל הביקורת הגרועה.אלי היה ועדיין הספורטאי שהביא טכנית הרבה כבוד למדינה והוא עשה את זה בדרך שהוא ראה לנכון סינטול לא סינטול זה ענין שלו אישי כי בתקופה שלו זה היה נפוץ מאוד אז תפסיקו לבלשט ותהיו גאים שאחד משלנו באמת עשה את זה.לגבי השוואה בין ספיר להאנה זה פשוט לא ריאליסטי ואפילו עמית יודע את זה .עמית ומאור זה סוג אחר של בודיבילדינג זה משהו אחר חדשני יותר עם מודעות עמוקה יותר לספורט עם שיפוט שונה בתחרויות ומעל הכל שכחתם את עניין הקטגוריות.למרות שאני מת על עמית ועל מאור והם חברים יש להם עוד זמן בשביל להראות כמו אלי במיטבו אבל הם צעירים ממנו בהרבה אני מתאמן לפעמים עם עמית ואני אומר לכם השנה תצפו להפתעות חסרות תקדים במיוחד בארגון שלנו

תרשה להדגיש :cool:

Holy_Templar 01-11-09 02:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shauder (הודעה 938921)

Вы так тяжело бросить меня хорошие слова для моего кластера, вы говорили мне "не плохо"?
Стреляй, тебе не стыдно?
Я переехала столько .. А вы скажите мне, не плохо!

:):tongue:

Shauder 01-11-09 02:52

http://israelbody.com/showthread.php?t=60772&page=2 :]

hachem-01 01-11-09 03:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shauder (הודעה 938921)

shauder אם לא הבנת את מה שכתבתי אז כמו שתמיד חשבתי עיילך אתה פשוט אדם לא אובייקטיבי שמחמיא לאנשים שאתה אוהב גם אם הם נראים כמו הצורה שלך ואחרים אתה קוטל שגם אם תאסוף את כל הגנים של המשפחה שלך לאורך 4 דורות לא תגיע להישיגים שלהם אז תרגע ותפסיק עם הלקקנות המפורסמת שלך...

ןעכשיו לך אורי למה לעזאזל אתה כותב ברוסית אנחנו מבינים רוסית?אם אתה רוצה להגיד משהו אז תגיד שכןלם יבינו....אם יתברר שבמשכתבת נעשה עוול למישהו או דיברת בחוסר כבוד אז אחי ראה הוזהרת....:mad:

Shauder 01-11-09 03:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 938931)
shauder אם לא הבנת את מה שכתבתי אז כמו שתמיד חשבתי עיילך אתה פשוט אדם לא אובייקטיבי שמחמיא לאנשים שאתה אוהב גם אם הם נראים כמו הצורה שלך ואחרים אתה קוטל שגם אם תאסוף את כל הגנים של המשפחה שלך לאורך 4 דורות לא תגיע להישיגים שלהם אז תרגע ותפסיק עם הלקקנות המפורסמת שלך...

ןעכשיו לך אורי למה לעזאזל אתה כותב ברוסית אנחנו מבינים רוסית?אם אתה רוצה להגיד משהו אז תגיד שכןלם יבינו....אם יתברר שבמשכתבת נעשה עוול למישהו או דיברת בחוסר כבוד אז אחי ראה הוזהרת....:mad:

על מה אתה מדבר :confused: התגשתי את השורות " החשובות " בקשר לאלי אנה

" מחמיא לאנשים שאתה אוהב "
" ואחרים אתה קוטל " ???
" לקקנות מפורסמת " ??

ניראה לי שאתה מתבלבל , את מי אני קוטל תסביר את עצמך ואיזה לקקנות תראה לי הודעה אחת של לקקנות

hachem-01 01-11-09 03:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shauder (הודעה 938933)
על מה אתה מדבר :confused: התגשתי את השורות " החשובות " בקשר לאלי אנה

" מחמיא לאנשים שאתה אוהב "
" ואחרים אתה קוטל " ???
" לקקנות מפורסמת " ??

ניראה לי שאתה מתבלבל , את מי אני קוטל תסביר את עצמך ואיזה לקקנות תראה לי הודעה אחת של לקקנות

אחי אני מצטער מכל הלב אחי לא התכוונתי אלייך בכלללללללללללללללללל וגם לא הבנתי את התגובה שלך אז סליחה :):)

Shauder 01-11-09 03:50

לא נורא :]

hachem-01 01-11-09 03:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shauder (הודעה 938935)
לא נורא :]

מה אמר אורי ברוסית?"

Shauder 01-11-09 03:58

חחח זה סתם בנונו רשמתי לו בפוסט

Не плохо
לא רע

אז הוא רשם לי פה

Вы так тяжело бросить меня хорошие слова для моего кластера, вы
כל כך קשה לך לזרוק לי מילה טובה בפוסט שלי
говорили мне "не плохо"?
אומר לי " לא רע " ?
Стреляй, тебе не стыдно?
אתה לא מתבייש?
Я переехала столько .. А вы скажите мне, не плохо!

עבדתי כל כך קשה ואתה אומר לי " לא רע "

hachem-01 01-11-09 04:04

קיבלתי אחי.תודה אורי יה חביבי ראיתי את התמונות בפייס לא רק שגדלת אתה גם נראה כמו דוגמן צמרת שוב סליחה על האי הבנה ובהצלחה בהמשך

eminemfan 01-11-09 13:13

תאומים זה לגיטימי להכניס סיליקון אבל הסינטול שהוא דפק בכתף וביד אחורית פשוט מזעזע.פשוט חבל.
כואב לראות תגובה ביו טיוב:"כנראה שסינטול נפוץ בישראל כמו כיבוש,הוא נראה כמו תחת"

Scylla 01-11-09 13:20

שום שריר לא לגיטימי להכניס סיליקון אתה bb, לא שחקן קולנוע. זה כמו שpl יכניסו מוטות עם מנגנון פניאומטי שיעזור להם להרים יותר...

eminemfan 01-11-09 13:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 939005)
שום שריר לא לגיטימי להכניס סיליקון אתה bb, לא שחקן קולנוע. זה כמו שpl יכניסו מוטות עם מנגנון פניאומטי שיעזור להם להרים יותר...

התאומים היחיד שכן לגיטימי..

dethMAN 01-11-09 13:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 938931)

האשם אתה חייב להפסיק להתנפל על אנשים.. שאוודר רק רצה לחזק את מה שאמרת ובצדק....
למה אתה חושב שכולם רוצים לתקוף אותך כל הזמן?

אנדרוליזם 01-11-09 15:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 939005)

כל בודיבילדר שעלה על במת האולימפיה סינטל...
אין מה לעשות

Locke 01-11-09 16:01

אני לא מבןי מה מתרגשים מהסינטול שלו, בונא גם מרקוס רול סינטל ועוד הרבה סינטלו, אותם אתם לא שונאים?

dethMAN 01-11-09 16:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי locke (הודעה 939069)
אני לא מבןי מה מתרגשים מהסינטול שלו, בונא גם מרקוס רול סינטל ועוד הרבה סינטלו, אותם אתם לא שונאים?

זה עניין יחסי... יש הבדלים עצומים בין הסינטול שאלי עשה לבין הסינטול של פלקס ווילר למשל....

נקודה למחשבה.
אלי עדיין מלך שלא תבינו אותי לא נכון... אבל הוא פשוט הגזים וזה טעות שלדעתי גם הוא מודע אליה....

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:42.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ