ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   גב תחתון - עוד שריר קטן ועלוב שאף אחד לא רואה, למי אכפת ממנו? (https://israelbody.com/showthread.php?t=61400)

namo 24-11-09 22:02

תודה על ההודעה הזו, צריך מדיי פעם שמישהו יצנן את ההתלהבות וידע לתת נורת אזהרה ולקחת דברים בפרופורציה ולהיזהר.

בריאות אכן מעל הכל

Arkadi.Kr 24-11-09 22:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי נאור123 (הודעה 947895)
אז איזה תרגילים בעצם יכולים לעזור לחזק את הגב בתחתון ?!
או שמשתמשים בתרגילים שמחזקים בעקיפין את הגב תחתון???

אתה נשכב על הבטן, ידיים מאחורי הראש, ומרים את השכמות.
בכל מקרה, תשאל את המדריך שלך במכון כושר, כל מדריך מתחיל יוכל לתת לך תרגילים פשוטים לחיזור גב התחתון.

ותודה לכולם.

4roxe 24-11-09 22:28

זה באמת מעצבן מדריכים שמסתכלים על low bar סקוואט וחושבים שפאקינג הורסים תגב. מה לעשות הגב שהולך קדימה(לא מדבר על הצורה.. אלא מדבר על התנועה) בזמן הירדימה העמוקה בסקוואט.. אם הוא לא ילך קדימה אין מצב לא ליפול אחורה

goro 24-11-09 22:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arkadi.kr (הודעה 947814)
לא כל אחד מבין את החשיבות הזאת.
צריך להבין שלכל דעה יש 2 דעות.

כי לא כל אחד קורא ספר באנגלית
הרוב רואים סרטוני מפתחי גוף ביוטיוב

Scylla 25-11-09 01:35

דווקא התרגילים כמו דדליפט סקוואט פרס בנט אובר וכו' שהם חופשיים הם התרגילים שמחזקים את הגב התחתון ובמקום לגרום לפציעה כמו שרוב המדריכים חושבים הם מונעים פציעה...
כל פעם שמישהו אומר לי שזה הורס את הגב, אני אומר לו - כאן הטעות שלך זה לא הורס את הגב זה בונה את הגב.

goro 25-11-09 01:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 947934)
דווקא התרגילים כמו דדליפט סקוואט פרס בנט אובר וכו' שהם חופשיים הם התרגילים שמחזקים את הגב התחתון ובמקום לגרום לפציעה כמו שרוב המדריכים חושבים הם מונעים פציעה...
כל פעם שמישהו אומר לי שזה הורס את הגב, אני אומר לו - כאן הטעות שלך זה לא הורס את הגב זה בונה את הגב.

בטכניקה לא נכונה הם הכי קטלניים

Sugarzaza 25-11-09 06:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goro (הודעה 947941)
בטכניקה לא נכונה הם הכי קטלניים

למעשה הבנץ' זה התרגיל הכי מסוכן במכון, אחריו כל השאר. בלי קשר, למה שהטכניקה שלך לא תהיה נכונה בהנחוה וקראת מספיק והבנת איך לעשות את התרגיל?

Dark_Muse 25-11-09 15:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 947934)

בדיוק...
דדליפט בכלל, שמבוצע נכון ובעומסים מדורגים, הוא התרגיל לחיזוק הגב המושלם, מלמעלה עד למטה. וזה הכי פונקציונאלי שיש - להרים משהו מהרצפה.

galSH 25-11-09 18:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 947985)
בדיוק...
דדליפט בכלל, שמבוצע נכון ובעומסים מדורגים, הוא התרגיל לחיזוק הגב המושלם, מלמעלה עד למטה. וזה הכי פונקציונאלי שיש - להרים משהו מהרצפה.

יותר פונקציונלי מלשבת (סקאווט)? קשה לי להאמין.

yaaa! 25-11-09 19:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 947943)
למעשה הבנץ' זה התרגיל הכי מסוכן במכון, אחריו כל השאר. בלי קשר, למה שהטכניקה שלך לא תהיה נכונה בהנחוה וקראת מספיק והבנת איך לעשות את התרגיל?

אם מדברים כבר על בנץ', אני עושה אותו עם גב מוקשת כמה שאפשר שממש אפשר להכניס כמה ידיים מתחתיו. התחת כמובן נשאר על הספה.
האם יש סכנה בביצוע כזה של התרגיל, או שזה שם את הגב במצב שבו הוא יותר חזק אפילו מאשר מצב "ישטוח" כפי שרוב המדריכים ממליצים?

Sugarzaza 25-11-09 19:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי galsh (הודעה 948032)

הממ האמת שהוא צודק

Dark_Muse 25-11-09 20:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי galsh (הודעה 948032)

סקוואט בכלל לא דומה לאיך שאנשים יושבים או קמים לדעתי. אולי בוקס סקוואט :-)

Fantast1c :) 26-11-09 16:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yaaa! (הודעה 948047)
אם מדברים כבר על בנץ', אני עושה אותו עם גב מוקשת כמה שאפשר שממש אפשר להכניס כמה ידיים מתחתיו. התחת כמובן נשאר על הספה.
האם יש סכנה בביצוע כזה של התרגיל, או שזה שם את הגב במצב שבו הוא יותר חזק אפילו מאשר מצב "ישטוח" כפי שרוב המדריכים ממליצים?

מישהוא יכול בבקשה לענות?

Scylla 26-11-09 18:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי fantast1c :) (הודעה 948324)
מישהוא יכול בבקשה לענות?

אמורים לעשות עם גב מוקשת, לפי דייב טייט זה לא מפעיל לחץ ישיר על הגב ואפשר ורצוי לעשות עם קשת "מוגזמת" כי אתה לא עומד, הלחץ הוא כנגד השכמות והבנץ' עצמו לא כנגד הגב שלא מחזיק באמת את המשקל אלא רק שומר עליך מכווץ ודרוך. זו דעתי לפי מה שהבנתי מהסרטון של דייב טייט.

yaaa! 27-11-09 00:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 948359)
אמורים לעשות עם גב מוקשת, לפי דייב טייט זה לא מפעיל לחץ ישיר על הגב ואפשר ורצוי לעשות עם קשת "מוגזמת" כי אתה לא עומד, הלחץ הוא כנגד השכמות והבנץ' עצמו לא כנגד הגב שלא מחזיק באמת את המשקל אלא רק שומר עליך מכווץ ודרוך. זו דעתי לפי מה שהבנתי מהסרטון של דייב טייט.

כן זה גם מה שאני הבנתי, אבל זה נשמע הסבר על קצה הלשון כזה, אם מישהו יכול להביא לינק לאיזשהו מאמר על זה אני אשמח.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:22.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ