![]() |
קודם כל דדליפט לא חייבים לעשות בעצימות פסיכית. זה מאבד מהקטע של הדדליפט אבל אם הוא לא טיפוס שיורק דם אבל הוא לא ירק דם גם בפשיטות ברכיים וגם במקבילים. ובתרגילים הכי מבודדים ומעפנים אפשר להגיע לרמה עצימה על סף פסיכית.
אני מקבל את העובדה שיש אנשים "שפויים" אבל לא לעשות דדליפט כי לא אוהבים זה פשוט מגוחך. באותה מידה אני יכול להגיד אני לא אוהב חלבון. אם הוא מודע שזה יפגע לו בהתקדמות אז שיבושם לו. |
אפשרי לעשות כל יום את תרגילי הקודש....
אפשר לחשק עם העצימות בכל אופן-יש לך שני אימונים כבדים רצופים נכון אבל יש לך יומיים מנוחה ביניהם |
ציטוט:
בקשר להשוואה שלך שזה שהבן אדם לא אוהב דדליפט ולא אוהב חלבון, קצת קיצוני הייתי אומר. בלי דדליפט תוכל להתקדם טוב מאוד, בלי חלבון תוכל.. הא בעצם בלי חלבון מצבך יהיה ממש רע. |
ציטוט:
אני פתוח כמו כוס של שרמוטה בזמן אורגיה עם שני כושים כשאני מקבל עצות מאנשים מבינים. אבל כן, אני אטום כשזה מגיע לזיבולי וזיוני שכל מילדים מושפעים ומפגרים. וכן אני שחצן וכולם על הזין שלי, אבל זה לא קשור עכשיו. תעשה טובה ותספיק להגיב בפוסט שלי. ציטוט:
תודה רבה גבר, אני אנסה את מה שאמרת לי, אני אעשה 6 חזרות :) יאיר, אוקיי.. הבנתי.. אבל אפשר לעשות באימון הקל תרגילים שהם לא "תרגילי הקודש" (עלק) או שזה יפגע בטיב התוכנית ? אני שואל כי אני רוצה לגוון ולא לעבוד אותם תרגילים כל השבוע. תודה! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ