![]() |
זה לא נכון...
שמגלחים השערות גודלות חדות זה הכל. השורש של השערה בתוך העור והוא לא יוצא, אז אין סיבה שהשערה עצמה תשתנה. |
ציטוט:
לעולם לא תפסיק גדילת השיערה כל עוד לא פוגעים בזקיק. |
אתם קוראים בכלל מה שכותבים לכם?
תקראו את http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=97657 ותבינו. |
גילוח שערות גורם לשערות הקטנות שלו רואים(הפלומות) להפוך לשערות עבות ושחורות,שעווה לא גורם לכך לא יודע למה,וגם שעווה מדללת כי לפעמים שהשעווה מוציאה מהשורש אז לא גודל יותר...
|
גילוח מגרה את הנקבוביות מהן צומחות השערות, והן באקט של מגננה מצמיחות מחדש את השערה גדולה ועבה יותר.
באשר לכמות השערות - כמובן שבסופו של דבר הכל קשור בגנים. |
הסבר קטן -
כשהשערה גודלת היא מגיעה לאורך מסוים ואז נושרת ואותה מחליפה שערה אחרת. כשמתגלחים בעצם קוצרים את השערה הזו בגובה מסוים לפי כמה שהיא צמחה. אותה שיערה תמשיך גם אחרי הגילוח לצמוך ולכן הפעם היא תראה כאילו היא עברה יותר מכיוון שהיא אינה דקיקה ומחודדת בקצה אלא קטומה. קצב גידול השיער לא קשור לתהליך הגילוח אלא לתהליך ההתבגרות. |
שטויות.
אני עושה שעווה כל קיץ ובחורף אני משאיר את השיער, וזה צומח כל פעם ואותו מצב. |
ציטוט:
|
רגליים, בטן, וגב במקומות שזה ממש ניראה לעין.
|
ציטוט:
למה לא פשוט לייזר ולגמור עם העניין? |
ציטוט:
אבל ברגליים ממשיך שעווה. |
גם לייזר לא פותר את הבעיה לפי מה שנאמר לי.
צריך מספר טיפולים ולא תמיד זה מצליח או לא עוזר לאורך זמן. מישהו כאן עשה ויכול להגיד אחרת? |
יש לי ניסיון ארוך עם כל הטיפולי הסרת שיער אז אני יפרט לפי סוגים:
1. גילוח - אל תחשוב על זה, ברגע שגילחת פעם אחת השערה ממשיכה לגדול אך בלי החלק הדק שהיה הקצה לכן השערה נראת שחורה יותר ובעיקר קשה יותר. 2. שעווה - כואב, הורדתי שיער בכל החלק גוף העליון במשך כמה שנים, אני רוצה להדגיש שיש דילול בכמות שיער שגודל אך זה רק אחרי כמה שנים טובות. בנוסף מי שיש לו כמות גדולה של שיער וניסה מכיר את הכאב הזה ומי שחושב שזה לא כואב... שיהיה לו בהצלחה. 3. לייזר - אחרי מספר טיפולים כבר רואים שינוי ניכר בכמות הגדילה אך, חייב להימנע משיזוף באותם אזורים כי פשוט הטיפול יהיה פחות יעיל. וכמובן קחו בחשבון שזה יקר לכן מי שלא באמת צריך אני מציע לוותר. 4. קרן אור - חלק מהאנשים קוראים לזה אינפרא אדום, עובד באותה מתכונת של הלייזר אך ניתן להיחשף לשמש וכמובן היעילות נמוכה יותר ומספר הטיפולים בסופו של דבר יהיה גבוהים בהרבה. לסיכום - מי שבאמת שעיר ורוצה להוריד אני ממליץ לחסוך וללכת לעשות לייזר, ותזכרו שעדיף לשלם טיפה יותר בשביל מקום רציני ולא מקומות שיפשטו לכם רגל באמצע הטיפולים ולא תקבלו החזר לכספכם (כגון נאוטרפיל ומכון אדם בבת-ים). |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ