![]() |
ציטוט:
ואני אתאמן עם אלופי הארץ ללחיצת חזה שיתנו לי טיפים :) |
ציטוט:
|
מה לא טוב בשומן רווי ? משמינים מזה ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גם
אבל הבנתי לפי מה שפותח האשכול כותב שיש תגובות רעות על האבקה הזאת גם אתה חושב ככה? |
אני שואל גם כי תמיד שמבקשים עצה איזה אבקת חלבון לקנות תמיד עולה השם אופטימום וצ'מפיון אז רציתי לשאול מה רע באבקה הזאת..
|
ציטוט:
|
תקנה מה יכול להיות אבקה לא יקרה ולא זולה .עושה רושם של אבקה מעול השאלה אם יש סטייה .לפי דעתי גם אם יש אז לא רציני.+שלפי מה שהבנתי היא גם כשרה ולultimate מייצרים לא מעט מוצרים כשרים(קריאטין גם)
|
זאת אומרת שהאבקה הזאת גם מומלצת כמו אופטימון וצ'מפיון?
הכוונה אין בה שום דבר חריג\לא טוב. |
סביר מאוד להניח שרעל אין..(חריג לא נראה לי)
אופטימום חברה יותר טובה לפחות פה בארץ(השם שעשו לה)בחו'ל זה שונה בכל מיקרה ultimate בגדול לא סתם חברה.אני הייתי מעדיף ULTIMATE כי אני שומר כשרות.(גם אם היא באיכות יותר ירודה)אם בכלל. |
ציטוט:
ultimate שקרנים ושום בנאדם עם שכל שלא מקבל את האבקה בחינם משתמש בה |
אתה אומר שקרנים בגלל שפעם אחת הם נפלו בבדיקת מעבדה או מעוד סיבות?
כי פשוט הלכתי למכון הקרוב פה בעיר שלי ומוכרים את זה שם ורציתי לדעת האם כדאי לקנות כי זה קרוב לי לבית מאשר להזמין פה ולהסתבך לכן אני שואל על האבקה.. |
ציטוט:
שהם באיכות טובה (לא יודע אם יותר מultimate) וגם כשרות יותר טובה במידה ואתה שומר חלב נוכרי או לא |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לי שאלה אפשר להזמין מהאתר פה ולשלם לשליח כסף במזומן ביד? אני מעדיף ככה מאשר לתת כרטיס אשראי האם אתה יודע אם זה אפשרי? זאת ההתלבטות היחידה שלי אם להזמין מפה או לא.. אם זה לא ילך כנראה שאני יצטרך לוותר על אופטימום וללכת על אולטימט נוטריטיישן... שאלה אחרונה קטנה: האם גם עכשיו הם מזייפים בקשר לערכים של החלבון החדש הזה? |
ציטוט:
|
כן אפשר להזמין ולשלם לשליח
ואין תשובה חד משמעית לגבי זיוף |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ