![]() |
בליגת העל אף אחד לא משתמש, לא סתם אנחנו נראים ככה.
|
חחח לא מספיק סתם להשתמש
אם תאכל את הדברים האלה ותשב בבתי קפה כל היום בלי לעשות הרבה מעבר לכך זה לא יהיה אפקטיבי:) |
או בבתי זונות לפני משחקים חשובים
|
באדיבילדר בלי סטרואידים = ז-ונה בלי כוס.
|
טוב אני חייב להגיד שהפתעתם אותי לגמרי...
|
ציטוט:
תשאל את רוני קולמן בתוכנית טלויזיה אם הוא משתמש בסטרואידים מה אתה מצפה שהוא יגיד לך? כן אני משתמש... בואו לעצור אותי חחח כל אחד מעדיף לשמור את זה בסוד מכמה סיבות: 1) זה לא חוקי 2) להשויץ בגנטיקה 3) להצטייר כמושלם ולזכות בתארים 4) זה ידפוק לו את הקריירה וגם את הפרנסה 5) לשבור שיאים של מתחרים אחרים לנצח ולקבוע רף חדש של שובר שיאים "טבעי" אני רוצה להאמין שאני טועה אבל זה מה שנראה לי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם הם חתומים הם סותמים כל מי שלא חתום הוא בילדר כושל, ככה שגם ככה לא שומעים אותו... |
מישהו שמע או ניסה תוספי מזון שמעודדים הפרשה של הורמון גדילה וטסטוסטרון כמו z.m.a שזה תשלובת של מינרלים אבץ מגנזיום וויטמין b6 קשורים בקפסולה.
והשפעת גלוטמין או חומצה גלוטמית על הפרשת הטסטוסטרון מישהו יודע על זה משהו או יכול לתת מידע בנושא |
ציטוט:
כולם באולימפיה דוחפים חומרים בכמויות, גם בהרבה תחרויות ברמה יותר נמוכה, וכולם יודעים את זה פשוט אף אחד לא מדבר על זה. |
נייטרו ספיד סחטן על ההשקעה אחי... אני למדתי הרבה דברים ביזכותך בפורום.. ישר כוח.. :}
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בוא נגיד ככה. אם שוטר יתפוס אותך עם אמפולה הוא לא ידע מה לעשות עם זה,אל תשווה את זה לג'וינט. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לכן הם עוברים בדיקות תקופתיות אל תשכח, ומתאימים כנראה את השימוש לפי זה שלא ישארו עקבות והבדיקות יצאו תקינות, אבל אני הייתי עושה משהו אחר עושה להם בדיקות פתע ואז הם היו משקשקים, חחח. |
ציטוט:
בוא נחשוב אחי! סטרואיד זה חומר? כן נכנס לגוף בצורה כלשהי? כן מזין אותו? נכנס לגוף כן אז למה זה קשור אם לא לתזונה ותוספים? :ok:זה תוסף אמנם לא חוקי אבל זה עדיין בקטגוריית תוספים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
שימוש בספורט שימוש מסוג אחר, נעשה בסטרואידים אנאבוליים - כסמים בספורט - על ידי ספורטאים ומפתחי גוף, מתוך דחף תחרותי, ולמרות איסור חמור על כך מצד ארגוני הספורט. לפרסום רב זוכים מקרים שבהם נתפסים ספורטאים במהלך המשחקים האולימפיים בשימוש ב"חומרים אסורים". המקרה המפורסם ביותר הוא כנראה של בן ג'ונסון, שאיבד את שיאו העולמי בריצת 100 מטר במהלך אולימפיאדת סיאול. הם מגדירים את זה כ"סמים" כדי לתת לזה תוקף של לא חוקי. ואם אתה מתעקש לטעון אחרת תביא לי מקורות אל תדבר באויר לשימושים רפואיים זה משהו אחר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ