ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מה אתם אומרים על השיר החדש שלנו באורויזיון ? (https://israelbody.com/showthread.php?t=6587)

ניגרי ענק 06-03-07 00:49

השיר בושה וכל התחרות הזאת היא כלימה.
אני מתבייש בשביל קובי אוז, שיצר שירים פנטסטיים כמו "עננה", "ואתה" ו"התחנה הישנה", שהוא יורד לשפל כזה.
לצערי יש לו יציאות לפעמים, שהן בושה לחלטורה (קרדיט לקופמן) כמו "תן לי חתימה", מה זה הזבל הזה????
לדעתי היוצר הפעיל הכי איכותי שקיים היום זה יזהר אשדות המדהים ("כל האור שרק אפשר לשאת" הוא השיר הכי גדול שנוצר פה בעשר השנים האחרונות).
שלום חנוך הוא המלך של כל הזמנים, ואביב גפן (בשירים הישנים) יכול בהחלט להיות היורש, למרות האישיות הבעייתית.

TZAHI10 06-03-07 00:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
השיר בושה וכל התחרות הזאת היא כלימה.
אני מתבייש בשביל קובי אוז, שיצר שירים פנטסטיים כמו "עננה", "ואתה" ו"התחנה הישנה", שהוא יורד לשפל כזה.
לצערי יש לו יציאות לפעמים, שהן בושה לחלטורה (קרדיט לקופמן) כמו "תן לי חתימה", מה זה הזבל הזה????
לדעתי היוצר הפעיל הכי איכותי שקיים היום זה יזהר אשדות המדהים ("כל האור שרק אפשר לשאת" הוא השיר הכי גדול שנוצר פה בעשר השנים האחרונות).
שלום חנוך הוא המלך של כל הזמנים, ואביב גפן (בשירים הישנים) יכול בהחלט להיות היורש, למרות האישיות הבעייתית.

ניגרי, נתת פה רשימה למופת אך הבעיה ששירים טובים באמת הם לא מסוג השירים שמנצחים באורוויזיון בשנים האחרונות אם לא שמת לב.
שירים מטומטמים, פרובוקטיבים וכדומה

OMRI-TURBO 06-03-07 01:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי TZAHI10
ניגרי, נתת פה רשימה למופת אך הבעיה ששירים טובים באמת הם לא מסוג השירים שמנצחים באורוויזיון בשנים האחרונות אם לא שמת לב.
שירים מטומטמים, פרובוקטיבים וכדומה

המילים דפוקות וזאת תעמולה ברורה.

HHHEELLBBOOYY 06-03-07 01:18

באיזה שנה הדנה אינטרנטשנישניל זכתה?

OMRI-TURBO 06-03-07 01:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HHHEELLBBOOYY
באיזה שנה הדנה אינטרנטשנישניל זכתה?

זכה.
97

Nareznoy 06-03-07 01:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
זכה.
97

.98

HHHEELLBBOOYY 06-03-07 01:31

זה היה לפני האינטפאדות והכל אז זה ברור.

Mikeo 06-03-07 06:42

השיר לדעתי גרוע... זה לא השיר, ולא המילים, אלא ההגזמה. עירבבו איזה 4 סגנונות מוזיקה בכמה שפות שונות לשיר אחד, שזה פשוט צועק "חלטורה",וכמה שפות שונות כדי להפוך את זה לבינלאומי. הם פשוט מנסים קשה מדי.
אבל כמו שכולנו יודעים, באירוויזיון הכי חשוב לא המוזיקה, אלא הפרפורמנס. אתם הרי זוכרים את הזומבים הפינים שניצחו בשנה שעברה? ;) השיר שלהם הייה לא מי יודע מה, אבל זה הייה מגניב, וזה מה שחשוב... צריך להביא משהו מקורי, ולפי דעתי השיר הפוליטי שטיפקס דפקו הייה מוזר ולא משהו מיוחד...

SuzukiR 06-03-07 08:36

האירוזיון לא אוביקטוי לחלוטין

סהר! 06-03-07 12:05

חלש מאוד לדעתי!
אדי בטלר שנה שעברה נתן הופעה אדירה ושיר ממש יפה ומרגש רק בגלל אנטישמיות יצאנו מקום די חלש.
אדי באמת שיחק אותה והוא אחלה בן-אדם זהב טהור הוא היה שכן שלי

Gamerrrrr 06-03-07 12:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סהר!
חלש מאוד לדעתי!
אדי בטלר שנה שעברה נתן הופעה אדירה ושיר ממש יפה ומרגש רק בגלל אנטישמיות יצאנו מקום די חלש.
אדי באמת שיחק אותה והוא אחלה בן-אדם זהב טהור הוא היה שכן שלי

אנטישמיות??? אדי באטלר לא יהודי

ran_z 06-03-07 12:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
רן יש מבצ אתה מביא לי לינק להורדה של דיסקו מנייאק?

אין בעיה אחי, אני עכשיו מעלה אותו לראפידשייר כשיהיה מוכן אני שם לך להורדה באשכול של ההורדות.

VoRteX 06-03-07 14:05

לא משנה מה השיר הזה אומר... זה פשוט שיר שלא שולחים לאירוויזיון.
שירים וזמרים כמו השקט שנישאר ושירי מימון זה דברים שצריך לשלוח... כי באמת הגיע לה מקום ראשון... שולחים לי את טיפקס מה זה המצב של המוזיקה בארץ עד כדי-כך מעאפן? עדיף כבר לשלוח את נינט או מישהו נורמלי מה שולחים טיפקס עם שיר מעאפן.

ofirdesign 06-03-07 14:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
זה מה שרציתי להגיד, באירוויזיון אוהבים דברים כאלה (דברים מקוריים בכלל). קחו לדוגמה את ליאור נרקיס - שיר רגיל ונורמלי "בלי הומור", עם הרגליים על הקרקע, אבל באותו זמן משעמם, חיוור, בעל סגנון חרוש ויבש. לא אהבתי בכלל את השיר הזה, אבל הוא לפחות מקפיץ יחסית ולא משעמם כמו נרקיס או אדי באטלר.

בידיוק,אני אישית חושב שהשיר טוב ויגיע למקום טוב למעלה

סהר! 06-03-07 14:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
אנטישמיות??? אדי באטלר לא יהודי

הוא התגייר!!!!
איך אתה בכלל מסוגל לחשוב על זה!

The Iron Man 06-03-07 15:58

מכוער ברמותתת
מקום אחרון בדוק.

PcGunMan 06-03-07 16:42

חחח שנה שעברה לקחנו מקום אחד לפני אחרון השנה אנחנו בכלל נעוף מהטבלה!:dry:
מזה השיר הזה???????????? לא היתי מכניס אותו לאורויזיון!!!!!:laugh:
אבל האמתי מטיפקס לא ציפתי אני תופס מהם יחסית יש להם שירים לא רעים בכלל אבל השיר הזה בושה לאנושות ולעם ישראל!

Ziv 06-03-07 16:44

דווקא אני אוהב את טיפקס אבל השיר חרא

Mazoz3 06-03-07 17:17

אחד השירים היותר מכוערים שיצא לי לשמוע ---- מקם אחרון בדוק !

dstyle 06-03-07 17:31

אירו-ביזיון
:dry:
מעפן

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:16.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ