![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא יודע איך זה לעבור הכנה לתחרות,או דיאטה בכלל,אבל זה נשמע קשה מאוד.. בהצלחה לכל המתחרים.. לזה שציטטתי,אם הוא לא יבין את זה,אז אין עוד רמז שאפשר לתת.. |
חחחחח אביב אתה צודק לגמרי אחי אבל כמה שתכתוב וכמה שאנשים יקראו הם לא ידעו מזה באמת עד שבנאדם לא עובר את זה בעצמו הוא לעולם לא ידע מזה ...
|
תודהה
|
ציטוט:
תתפשט! |
קודם כל מאמר יפה מאוד אני אוהב את הצורת כתיבה שלך אבל אתה שוכח שפיתוח גוף לא מענין את כולם ככה ש90%+ מהאוכלוסיה לא מענין מה אתה עובר ומה לא ...קח את זה בחשבון...
|
ציטוט:
|
אני כבר 3 שבועות על 0 פחמימה כמעט וזה לא הרבה זמן
נשארו עוד כמה שבועות וזהו |
אהבתי.
|
ציטוט:
"חטיפים מבולגריה" מתחיל באות ח נגמר באות ם ואחרי האות ח יש ו לפני האות ם יש י חו _ _ ים |
ציטוט:
קשה לי עם השפה! אבל juice זה די ברור. דרך אגב, שהתחרית בעד 75 שתית מהמיץ? בתמונה הנוכחית אתה נראה מפלץ גיבור. אהה ותודה לכל מי שעזר עם הרמזים!! |
ציטוט:
1.הוא באמת ניראה גדול מאוד בתמונה ההיא,תזכור שעבר מאז הרבה זמן והוא המשיך להתאמן,הוא מן הסתם גדל. 2.גם אם הוא שתה,עזוב אותך שאסור לדבר על זה פה,הוא מתחרה,ניראלך שהוא יגיד לך שכן? |
ציטוט:
זה סתם מענין כי היום (בתמונה) הוא נראה הרבה יותר מ-75. בכל מקרה got ya. ניגרי או איך שלא קוראים לך תמישך לגדול ולכתוב ככה יפה. |
תודה על המחמאות.
זאת תמונה מ 2008 וכבר אז התחריתי ב 82 אבל לא הייתי מוכן מספיק. אני מאמין שהיום אני טוב בכמה וכמה דרגות מאשר בתמונה הזאת, מכל הבחינות, אני מתאמן הכי קשה אי פעם ועושה כל מה שצריך מסביב - כמובן במסגרת מגבלות תקציב לצערי וגם במסגרת של מגבלת זמן -כאדם נשוי אב לילדה ואיש שעובד בכמה עבודות - אבל כל זה לא יהווה תירוץ מבחינתי. בכל אופן צפו להפתעות גדולות בקרוב |
ציטוט:
אני לא יודע אם זה יותר טוב או יותר גרוע מהשטות של 10 ימים בלי פחמימה ואז שבוע עם פחמימה,אבל בכל מקרה לא נראה לי טוב כל הקטע הזה.. ניגרי,ז"א שאתה מתכוון להתחרות השנה? ואם כן,באיזו קטגורייה? |
לא טוב אבל הכרחי, אם מישהו ימצא מתכון להתחטב עד השריר עם 800 גרם פחמימה ביום אני מבטיח לשרת אותו עד סוף חייו.
למרבה הצער אין ארוחות חינם, או נכון יותר - אין ארוחות בכלל בימים טרופים ומטורפים כגון אלה, אלא אם תקראו לארוחה של חזה עוף ומלפפונים "ארוחה", אני באופן אישי לעולם לא אקרא לזה ככה, כלומר יש לי כל מיני הגדרות אבל רובן לא עוברות מסך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
שמע זה לא חיטוב ראשון שלי ואני יודע איך הגוף מגיב הורדתי הרבה שומן וואני עושה כל שישי בערב עד שבת בערב העמסת פחמימות איכותית ככה שאין הרבה נזק. הורדתי מהר פחמימה כי לא בא לי להתקע הרבה זמן על החיטוב הזה עוד קצת וסיימתי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ