![]() |
ציטוט:
|
אוכל את השאיריות של שאר המשפחה... בעיקר הבשר כשהם לא מסיימים...
|
בס"ד
בחג סוכות הזה, כולם ישבו ליד השולחן, אכלו, שתו קולה, ואחרי זה שאלו אותי... הי למה אתה לא אוכל ? - ואז פתאום אני מוציא להם מתחת לשולחן, 2 פרחיות אורז, 2 חלבוני ביצה, ויוגורט 0% שומן - כולם היו בהלם קרב רציני ביותר! - זה אובססיבי (לעניות דעתי) |
ציטוט:
זה לא חולני... אני לוקח את האוכל שלי לכל מקום, אם זה ליציאה, עבודה, בריכה, או כל מקום.... |
יצאתי עם מישהי לא מזמן לראות סרט, באמצע הסרט אני שולף קוטג' 1% ושתי פרוסות לחם וקופסה עם קצת ירקות שהיו לי בתיק..
אובססיבי או לא?!..תחליטו אתם.. |
אנשים פה חולים.
|
בס"ד
...."כי בשביל לגדול צריך לאכול".... (כל הזכויות שמורות לישראלבודי) |
זה כלום לעומתי אני בבסיס רבתי אם הרס"ר מטבח כמעט מכות בגלל שהוא לך איפשר לי לקחת קוטג' בשעת מצוקה..
יעני ארוחה לפני שינה בקשתי תמפתחות מימנו ב 12 בלילה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
נ.ב:נגמר לי החלב בבית,והיה חסר לי חלבון באותו היום,אכלתי ת'כופתיות של הארנבת שלי. זה בערך 47 גרם חלבון ל100 גרם. |
ציטוט:
|
לנושא -
זיינתי מישהי ולקחנו הפסקונת באמצע (נימפומנית חולת מין....) ועבדתי עליה שאני הולך להביא לנו מילקשייק בטעם וניל והבאתי שייק חלבון.. והיא בלעה את זה ! (תרתי משמע) |
חצי מהדברים פה זה חארטות באמא שלי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וואו אחי, הידעת שאם תפריד בין 2 שכבות נייר הטואלט, תוכל בעוד כ55 ושנה לקנות מכונית חדשה מעצם החיסכון? |
ציטוט:
תלוי כמה אתה מחרבן ! ( רמז לאיכות החלבון:laughing:) |
למה מחקתם את התגובה שלי?
היא נכתבה בצחוק.. |
יצאתי לריצה באמצע אוגוסט 2 וחצי בצהריים בבאר שבע,עם מכנס ארוך ומעיל כדי לשרוף כמה שיותר קלוריות,
אחרי חצי שעה כמעט התעלפתי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ