![]() |
ציטוט:
פשוט השוואה לא במקום ואתה במיוחד אתה שנמצא על איזה 40 % שומן אסור לך לעשות השוואות כאלה כי תכל'ס מי אתה שתבקר בצורה מזלזלת במפתחי גוף ישראלים????????מי ישמע בקיץ אתה על 7%...בקיצור אתה חי בסרט ...תצא ממנו ותלמד ...עוד משהו כאתה עושה השוואות כאלה וכשיש לך משהו להגיד למתחרים "שכותבים בפורום" תתן שמות תהיה גבר ....ותאמין לי שאתה לא חסן אתה יכול לעוף מפה תוך שניה אז תרגיע.. אגב ניגרי אני לא מבין למה אתה מתרגז כל כך תמיד יהיו אנשים כאלה..:boxing::boxing::boxing: |
יכול מאד להיות שאתם צודקים, פשוט קראתי עליו כתבה בווינט ודי התפעלתי מהמסה שלו, במיוחד בתמונה השנייה. וכן, אני לא סובל את ג'יי קאטלר, אבל על קאי גרין ובראנץ' וורן רק מלים טובות היו לי להגיד.
|
ומה זה "תתן שמות, תהיה גבר", אפשר לחשוב איזה נזק ייגרם לי מזה חוץ מירידות בפורום...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap: |
ציטוט:
בקיצור כמו שרמזתי לך את האריה הזה אתה לא רוצה להעיר המבין יבין. |
האשם תן לי לחזק אותך קצת, לא רק שבילדינג זה ספורט- זה אולי הספורט הכי קשה מנטלית ופיזית שאני מכיר ואם לא זה- אז הוא בטוח הספורט שנמשך הכי הרבה זמן רצוף שאני מכיר (נמשך לאורך כל השעות שאתה ער)
|
ציטוט:
|
אנטון לא נמאס לך לדבר שטויות ?
אני ממליץ בחום על מעבר זריז לפורום "אגרוף תאילנדי" בתפוז. |
ציטוט:
באדיבילדינג הוא לא ספורט. באדיבילדינג זה תחרות ראווה בדיוק כמו מלכת היופי. לעלות על במה ולעשות שרירים לא נחשב ספורט. אם ככה אז גם פיצוח גרעינים זה ספורט. |
ציטוט:
תראה לי עוד ספורט כל כך תובעני ואני אצדיע לך. |
אנטון יא בלון..
גם למתאבקי סומו יש יותר מאסה לליורי המצ'וקמק הקוקס הזה שלך יאללה סתום ת'פה וזדיין מהפורום כבר |
לגבי השאלה בכותרת הפוסט. זה רק אתה.
תקפוץ לגלעד ונראה אם אתה עדיין באותה דעה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל הספורט עצמו הוא לא ספורט בוא נגיד שלבילדינג ופאוורליפטינג הם דומים בשלב ההכנה, אבל שלב ההכנה לא מעניין, כי שלב התחרות זה מה שקובע בתחרות הבילדר עולה לבמה עם תחתונים ומבצע פוזות, בזמן שפאוורליפטר בתחרות עומד ב3 מקצים של הרמות ומבצע אותן כל אחת 3 נסיונות, זה ההבדל. |
גם בבילדינג יש פוליטיקה והשיפוט הוא לא מוחלט.. בpl יש או עבר או לא עבר.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ