ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   שמעת את האלבום החדש של אינפקטד? (https://israelbody.com/showthread.php?t=7129)

Dino Psaras 18-03-07 21:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
אבל אין לאף אחד מה לדבר על הBecoming insaine האגדי, ממש הפתיעהה ולפי דעתה זה ה-טרנס של 2007!!

מה אתה דפוק?

הקטע עם הספרדית באמצע שהוא 2 דקות באמת קטע גדול, אבל זה 2 דקות מתוך טראק של 8 דקות, שאר הטראק משעמם וחסר תוכן, כיאה לאינפקטד.

אנשים יודעים אינפקטד סקאזי וחושבים שהם שמעו טראנס בחיים שלהם.

Psychopath 18-03-07 21:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
מה אתה דפוק?

הקטע עם הספרדית באמצע שהוא 2 דקות באמת קטע גדול, אבל זה 2 דקות מתוך טראק של 8 דקות, שאר הטראק משעמם וחסר תוכן, כיאה לאינפקטד.

אנשים יודעים אינפקטד סקאזי וחושבים שהם שמעו טראנס בחיים שלהם.

אז בוא תסביר לי מזה טראנס. בוא תסביר לי מזאת מוסיקה אלקטרונית איכותית.

ZivX 18-03-07 22:07

חאלס להתלהב..
כאילו אנשים אוהבים אותם רק בגלל שהם מפורסמים
אינפקטד הם רמה עולמית ועבדו עם היוצרים הטובים ביותר
מכל מה ששמעתי הכי אהבתי אותם ובכלל יוצרים ישראלים..
הולי מן אגדה

Psychopath 18-03-07 22:14

אינפקטד הם מקום ראשון בטראנס מסיבה אחת פשוטה
אפחד לא מתקרב אליהם מבחינה מלודית, מבחינת מבנה ומבחינת סאונד(אולי מתקרבים מבחינת סאונד)

היצירתיות שלהם הבנייה שלהם הגאוניות שלהם. יש אומני טראנס, ויש את אינפקטד
תן לי אלבום יותר טוב מClassical Mushroom.
אתה יכול להגיד שזאת שאלה של טעם, אבל מבחינה טכנית הם לוקחים את כל האומנים!
וזהו.
אולי אמרו לך שאינפקטד בגלל שהם מוכרים בסדר גודל של סקאזי זה אומר שהם כמוהו. אם אתה חושב ככה כנראה שאתה לא מבין באמת במוסיקה אלקטרו8נית, ובמוסיקה בכלל.

Gangsta 18-03-07 22:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Psychopath
אפחד לא מתקרב אליהם מבחינה מלודית, מבחינת מבנה ומבחינת סאונד(אולי מתקרבים מבחינת סאונד)

וזהו.
אולי אמרו לך שאינפקטד בגלל שהם מוכרים בסדר גודל של סקאזי זה אומר שהם כמוהו. אם אתה חושב ככה כנראה שאתה לא מבין באמת במוסיקה אלקטרו8נית, ובמוסיקה בכלל.

גאונים גאונים
אז למה אני נרדם בטראקים שלהם?...
לעומת זאת בטראקים של אומנים הכי לא מוכרים אני משתגע..יפים אחושרמוטה וכיף לשמוע
זה מעניין יש תוכן יש משו לשמוע ולא שיעמום כמו את אינפקטד
חוץ מיזה שאני שונא את הטראקים המינימלים(עם נBPM איטי מאוד כאילו) שהם תוקעים כל הזמן
קיצור לא סובל את אינפקטד כמו שאמרתי..
זה עניין של טעם..

Dino Psaras 18-03-07 22:41

ציטוט:

אז בוא תסביר לי מזה טראנס. בוא תסביר לי מזאת מוסיקה אלקטרונית איכותית.

טראנס זה רק לא אינפקטד, אינפקטד הם סוג של טראנס שנקרא פרוגרסיב, טראנס כבד ועמוס, והאינפקטד האלו עוד משלבים אותו עם סוג של גיטרות ורוק..גועל נפש אמיתי.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%...90%D7%A0%D7%A1

pohdem 18-03-07 22:41

עשו לי טובה.. עם סט מערכת באוטו וסאב חזק ודופק כמו שצריך, כל טראק ולא משנה איזה יהיה טוב..

Dino Psaras 18-03-07 22:45

ציטוט:

וזהו.

ואתה בדיחה מסיבה אחת פשוטה בנושא הזה, שים את ההודעה שלך בהבים של טראנס בחו"ל ותראה איזה ירידות תקבל.

יצרתיות חחחח..למעט הברקות פה ושם הטראקים שלהם משעממים בטירוף, פה בישראל הם מפורסמים מהסיבה שהם כמו סאקזי, ממוסחרים כאלו עם מוזיקה חרא, כשמדי פעם יש הברקות.

וכן, אתה בהחלט מבין גדול, אני יכול לתת לך עוד 5436363 אלבומים טובים יותר מהחרא שהבאת שנקרא אלבום של אינפקטד.

לי לא צריכים להגיד כלום, אני מקשיב למוזיקה ויודע מי הם אומנים טובים ואיכותיים, איפקטד הם התחתית של התחתית.

אינפקטד בדיחה ליד האומנים הבאים:

Bizarre Contact, Cosma, Yahel, Astral Projection, Electric Univers, Alternative Control, G.M.S, Telemasca, Vibe Tribe.

וזה רק על קצה הקרחון.

pohdem 18-03-07 22:49

"הכל מתחיל ונגמר בכסף" מכירים את הפגם?
בשורה התחתונה? מי עושה יותר כסף? אינפקדט עם כל ה"חרא" וכל זה שהם מפיקים? או כל אחד מאלה שרשמת פה ברשימה?
אז סבבה.. אתה אומר הם חרא של הרכב? כמה מוזר שהם כאלה מצליחים, מפורסמים ולא מפסיקים לגלגל... וכם כל ה"אני לא אוהב איפקטד הם חרא הם חרא" הזה שלכם.. עדיין כולם שומעים אותם כמו גדולים ור אותם שומעים הכי הרבה..

Dino Psaras 18-03-07 22:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pohdem
בשורה התחתונה? מי עושה יותר כסף? אינפקדט עם כל ה"חרא" וכל זה שהם מפיקים? או כל אחד מאלה שרשמת פה ברשימה?
אז סבבה.. אתה אומר הם חרא של הרכב? כמה מוזר שהם כאלה מצליחים, מפורסמים ולא מפסיקים לגלגל... וכם כל ה"אני לא אוהב איפקטד הם חרא הם חרא" הזה שלכם.. עדיין כולם שומעים אותם כמו גדולים ור אותם שומעים הכי הרבה..

"כולם", ישראל הקטנה והמסקנה? היית בחו"ל שאתה אומר ששומעים אותם כמו גדולים? פה בארץ גם שומעים את סקאזי כמו גדולים, וכלנו יודעים מה סקאזי שווה (זין לעין במקרה הטוב).

pohdem 18-03-07 22:56

הווווו שלום לך פיליאס פוג ממסיביב לעולם ב80 יום.. פספרטו גם איתך כרגע??
כשאני אומר כולם אז זה כולם.. תסתקל בכל אתר פסטיבל של מוזיקת טראנסים אינפקט "אור הזרקוקים" כולו מופנה אליהם..
לא צריך להיות "מבין" כזה גדול כדי לדעת עובדות.

Gangsta 18-03-07 22:56

ציטוט:

זה שהם עושים הרבה כסף והם מפורסמים לא אומר שהם טובים
ברגע שעושים משו בשביל כסף ולא בשביל הנשמה והכיף שבזה..זה ניהיה מסריח ומגעיל!(במיוחד אם מדובר בטראקים)

Dino Psaras 18-03-07 22:58

ציטוט:

כשאני אומר כולם אז זה כולם.. תסתקל בכל אתר פסטיבל של מוזיקת טראנסים אינפקט "אור הזרקוקים" כולו מופנה אליהם..

מה דלביוב??? :disgust:

בעולם הם לא שווים הרבה אין מה להתווכח.. סוף פסוק בלאט.

SiX PACK 18-03-07 22:58

ציטוט:

מאיפה צצת יא פושטק?

SiX PACK 18-03-07 23:00

ציטוט:

מה? :disgust:

בעולם הם לא שווים הרבה.

מה אתה עושה צחוק, הם מוכרים בכל אירופה...

הייתי הולך ברחובות גרמניה הייתי רואה חברה יושבים ליד האוטו בגג' פתוח ומה אני שומע..
can i get the taxi number... של אינפקטד.. הם מאוד מוכרים בעולם...

pohdem 18-03-07 23:00

ציטוט:

היית בחו"ל שאתה אומר ששומעים אותם כמו גדולים?

אפשר לקבל דיווח לגבי מסעותיך הרבים לארצות העולם ותיוריך בין פסטיבלי הטראנס והמועדונים הכי נחשבים בעולם?? כי אני מבין שאתה הוא ה-אחד.. ה-קלאבר וה-מבין של הדור הזה..
אפשר לילמוד הרבה הרבה מימך אני מבין.. כי אתה הייתי בכ"כ הרבה מקומות שעליהם אנחנו מדברים נכון?

Dino Psaras 18-03-07 23:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
מה אתה עושה צחוק, הם מוכרים בכל אירופה...

הייתי הולך ברחובות גרמניה הייתי רואה חברה יושבים ליד האוטו בגג' פתוח ומה אני שומע..
can i get the taxi number... של אינפקטד.. הם מאוד מוכרים בעולם...

מוכרים זה כן, גם סקאזי הלוך מוכר בכל העולם..זה לא אומר שהם מהטופ, בשיראל הם ממסוחרים, בשאר העולם לא.

הרשימה הקטנה שהבאתי הם רק חלק קטן מאנשים שנחשבים לטופ של הטראנס..

Dino Psaras 18-03-07 23:02

ציטוט:

אפשר לקבל דיווח לגבי מסעותיך הרבים לארצות העולם ותיוריך בין פסטיבלי הטראנס והמועדונים הכי נחשבים בעולם?? כי אני מבין שאתה הוא ה-אחד.. ה-קלאבר וה-מבין של הדור הזה..
אפשר לילמוד הרבה הרבה מימך אני מבין.. כי אתה הייתי בכ"כ הרבה מקומות שעליהם אנחנו מדברים נכון?

יא חתיכת דרעק אמנם אני לא הייתי בהרבה מקומות בעולם, אבל אני גולש בהבים מחו"ל שיש שם אלפי אנשים מכל העולם..הם יודעים לתאר יותר טוב ממך מה הולך אצלהם ומה לא.

SiX PACK 18-03-07 23:03

ציטוט:

מוכרים זה כן, גם סקאזי הלוך מוכר בכל העולם..זה לא אומר שהם מהטופ, בשיראל הם ממסוחרים, בשאר העולם לא.

הרשימה הקטנה שהבאתי הם רק חלק קטן מאנשים שנחשבים לטופ של הטראנס..

לא לא... הם הטופ בקטגורית הפסיכו טראנס אח שלי, גרתי בגרמניה עד לא מזמן..
תאמין לי אני יודע מה הולך שם...

Dino Psaras 18-03-07 23:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
לא לא... הם הטופ בקטגורית הפסיכו טראנס אח שלי, גרתי בגרמניה על לא מזמן.. צאמין לי אני יודע מה הולך שם...

איזה פסיכו??

הם פרוגרסיב והמוזיקה שלהם חרא ברמות שקשה לתאר, אני יודע מה אנשים מחו"ל אומרים..אמרתי כבר שמוכרים הם כן, אבל הם לא בטופ וגם לא יהיו בטופ..אם אני לא טועה הם אפילו לא נכנסו לרשימת 100 הדי ג'יי הגדולים בעולם (וגם אם כן זה היה במקומות האחורנים).

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:31.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ