![]() |
שמע אתה נראה בריון! כל הכבוד אחי באמת כמו שצריך.
|
demon - עשרה אחוזים, שנים עשר או יותר, את מי לעזאזל זה מעניין - אתה נראה פשוט מצוין!
|
מאוד מרשים, גב ורועות איכותיות
|
נראה טוב אחי חבל שהתאורה לא משו
|
אחי אתה חייב לעבוד על פוזינג...
אם תרצה אני יכול לעזור בזה! |
כבוד עיוני
|
תודה רבה לכולם, שלד אני פשוט התביישתי לבקש מהמאסטר אבל אם כבר הצעת ...:character63:
ומצטער להגיד אבל עכשיו חזרתי מהעבודה, אין לי בוטנים לאכול ,ראיתי אוגיות שוקולד והטוסטר מחייך לי אחרי שבקושי אכלתי משהו היום, אמרתי כוסומו ערס ויאללה נפסיק תחיטוב היום...סך הכל יוצא לי כמעט 5 שבועות של חיטוב,(עשיתי שבוע רגיל, 3 שבועות דל, שבוע נייטרלי ומתחילת השבוע הזה שוב דל , לא שזה יותר מדי עזר)... ירדתי בערך 6 קילו, 6 ס"מ בבטן ואולי חצי סנטים ביד גג...לדעתי הדל עזר לעומת שנים קודמות של רגיל אני ישתדל להעלות תמונה מהים בסופש הקרוב ששם השמש ממש מבליטה הכל וניראה מה יצא :) |
אפשר לראות את הפוזינג שלימדתי את טל_0 בסרטון החדש של טיפים איך לגדול ולהתחזק.
|
יש גם תתמונה ששמתה.עשיתה שם פוזינג מרשים מאוד במיוחד החולצה והצורה שאתה עומד שם.פשוט אין מילים.
|
ציטוט:
|
מאוד עזרו לי הטיפים בתור התחלה , תודה
חח שי חיטוב זה אכן באסה מהרבה סיבות, אבל לא בגלל שאני מת על גידול כרס :rolleyes: אין כמו ללבוש חולצה והרגיש שהיא לוחצת לך בכתפיים והשרבול גבוהה על היד מהרגיל ,זה כן :)) |
ציטוט:
|
לא עד החורף, אבל כמה חודשים ואז אני חושב אני יהי על מאזן חיובי מאוד קטן ואוגוסט ספטמבר ככה נחזור למסה
|
שור רציני אחי, אבל אתה צריך לצלם את עצמך עם מצלמה יותר איכותית, האיכות של התמונות על הפנים..
|
תלך עם תיק בעבודה של 40 קילו על הגב כל היום.. סתם.. בקיצור תמונות יפות תוצאות יפות גם הם עושה רושם שהבחור מסתי במיוחד.. לא רואה משהו מיוחד שצריך לשפר.. נראה מעולה.. יישר כח..
|
ציטוט:
בואנה כמה כוח זה הוסיף לי |
דימון נראה נהדר
|
ציטוט:
**אני רציני** |
אני בחיטוב
|
תודה רבה לכל המפרגנים , זה באמת כיף לשמוע!
ציטוט:
זהו אתה לא גבר , אתה מתחתב ,עכשיו שלא תיהיה שמן חבורת הזבל לא תיתן לך כבוד :crazy::crazy::crazy שומן בפנים וכרס זה הכי אחי!! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ