![]() |
ציטוט:
http://img146.imageshack.us/img146/5...0561722464.png * יש להתייחס למדידות המסומנות בכוכבית כהערכה הגסה ביותר, שכן המחקרים השתמשו ב מדידות לא ישירות של עיכול חלבונים. ושים לב שהפירוק של המי גבינה מהיר לעומת החלבון ביצה פי 7-9! אז הנה באופן יחסי אפשר לראות שהחלבון (מי גבינה) נספג מאוד מהר. בנוגע לעיכול החלבונים נראה לי שהצדק איתך... |
שמע תכלס לחלבון בעל ספיגה איטית אין שום יתרון במשך היום ולכן מומלץ לצרוך אותו בזמן בלילה כאשר הולכים לישון,.
|
כה אני מודע לזה, מה שהתכוונתי ש10 גרם לשעה זה לא ממש מהר...
בגלל זה אין סיבה לנסות ולהעט את הספיגה שלו עוד יותר... |
אתם אשכרה מחשבים חלבון שהוא לא מהחי?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
על בסיס מים??? |
ציטוט:
|
דווקא יש מיתוס שכדאי לשלב מי גבינה = מהיר + קזאין = איטי, על הבוקר אחרי הצום של הלילה.
וזה לא פרטים קטנים אני בטוח שהרבה עושים את זה כאן... |
ציטוט:
|
זה שהרבה עושים זה לא אומר שזה לא פרטים קטנים, יש לך מחשבון קלורי הוא מחשב לך את החלבון בתפריט היומי כל עוד יש את המוצרים הבסיסיים + החלבון שבא מקטניות וכל השאר מה זה משנה פירוק איטי\מהיר
עוד מעט תגיד שצריך לגוון בחלבון כדי לבלבל את השריר ושיהיה שרירי מגוון מהרבה סוגי חלבון!. זה נקרא התעסקות בשטויות , מי שמתאמן ואוכל כמו שצריך ייגדל כמו שצריך גם אם הוא לא יעשה שילובים של חלבון לפי פירוק על הבוקר או לפני שינה |
חבר'ה הקטע הוא שהחלטתי לאכול 100 גרם חמאת בוטנים משום שיש שם 26 גרם חלבון ואיזה 600 קלוריות. בגלל זה שאלתי האם החלבון שם איכותי ולא סתם משהו שיוצא בשירותים.
|
אני מאמין שיש לך לפחות עוד 200 גרם שבאים ממקומות אחרים, אז זה בסדר...
|
ציטוט:
|
רק חי חלבון מהחי
|
אל תקשיב לגרמני, גם בחלבון הלא מלא יש חומצות אמינו, והוא נשלם עלידי חלבון מלא בסופו של דבר...
אז כל עוד הרוב בא מחלבון מלא זה בסדר.. |
תגידו איזה חמאת בוטנים אתם קונים?פשוט זה נגמר לי תוך שניה זה קופסא של אולי 400 גרם וזה עולה איזה 15 שקל.אין משהו יותר פשוט עם כמות גדולה יותר?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
המושג "חלבון מלא" ע"י חובבנים בד"כ מדבר על השוואה של חלבון כלשהו לחלבון בבשר למשל, עם מאזן חומצות אמינו חייוניות מסויים.
בחמאת בוטנים עדיף אגב 100% טבעית, המאזן של חומצות האמינו הוא כמעט כמו בשר, מה שדופק את המאזן זה שיחסית לבשר יש שם קצת פחות Lysine אפשר להשוות לבד דרך המידע מהאת http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/ עוד פרט חשוב, בספיגה חלבון מהצומח נספג קצת פחות טוב, צריך מהצומח 10% יותר , או להוריד מהכמות 10% ואז להשוות לבשר. |
ציטוט:
אני לא יודע מה איתך... אבל הביצים שאני אוכל הן לבנות, לא חומות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ