![]() |
אני היחיד כאן שחושב שוינגייט לא חצופים, לא פעורים, ולא עשו שומדבר לא הגיוני?
בגרות מלאה צריך להיות תנאי לכל קורס עיוני כלשהו, אם לא השלמת בגרות, שזה בהחלט יותר קל מקורס מאמנים, למה שתסיים בהצלחה קורס מאמנים? אני לא בא בגישה מזלזלת, פשוט אומר לך איך זה נראה מהצד שלהם. ולגבי "שחיפים" שבאים לקורס. מאמן לא צריך להיות ס1ס. הוא צריך להיות אינטיליגנט ופתוח ללמוד. יש לי במכון מאמן ס1ס שכולם מתלהבים ממנו, ברקורד מר ישראל, ולעניות דעתי אין לו שום מושג באימון. לעומת זאת 2 מאמנים אחרים, אתלטים, אחד ספרינטר, אחד טריאתלוניסט, שאומנם יש להם הרבה מה ללמוד אבל תמיד באים בגישה פתוחה, לא שוללים כלום, לא שחצנים, חיצונית נראים שחיפים (כי הם לא צריכים להיות גדולים) אבל מבינים הרבה יותר מרוב המאמנים הבדיחתיים. מעבר לזה, אם אני אזריק לכל טמבל, אזרוק אותו למכון לשעה כמה פעמים בשבוע, הוא יהיה ס1ס. זה אומר שהוא מתאים לאמן? |
ווינגייט כן חצופים בזה שמראש הם לא היו צריכים לגבות ממנו כסף
וזוהי החוצפה הגדולה גם הוא אידיוט בזה שהוא לא בירר זאת לפני ששילם אבל עדיין אתה מצפה ממכון כמו ווינגייט שיהיה הוגן ולא יקח את הכסף- או לפחות ידאג להחזיר לו וואלה אם זה היה קורה לי הייתי הופך להם את המקום עד שיחזירו לי את הכסף ומצידי שיביאו את הימ"מ |
[quote=Scylla;1102378]אני היחיד כאן שחושב שוינגייט לא חצופים, לא פעורים, ולא עשו שומדבר לא הגיוני?
בגרות מלאה צריך להיות תנאי לכל קורס עיוני כלשהו, אם לא השלמת בגרות, שזה בהחלט יותר קל מקורס מאמנים, למה שתסיים בהצלחה קורס מאמנים? אני לא בא בגישה מזלזלת, פשוט אומר לך איך זה נראה מהצד שלהם. ------------------------- י.ח דמרי וסמי עופר ז״ל, לא היו מעולם בבית הספר, אין קשר בין 12 שנות לימוד להסמכת מדריך ח״כ. (מדובר על המליונים שהם בנו ב2 ידיים). העולם שלנו פשוט הפך להיות יותר מודרני והתנאי קבלה לפיכך עלו. |
[quote=Jack3D;1102420]
ציטוט:
לא חסרים כל מיני טמבלים שעברו ואפילו הוציאו ציון טוב. |
מה קשור בגרות מלאה לקורס מסריח, זה סתם מגביל אנשים שרוצים לעשות את הקורס בשקט ופתאום צריכים להשלים כל מני מקצועות שעשו לפני שנים,למי יש זין לזה וסייקלה בוא תסביר לי מה הקשר בין תעודת בגרות להצלחה בחיים בשאר דברים שתעשה כמו את הקורס הזה למשל, אני חסרים לי שתי מקצועות ספרות והסטוריה אז אין לי בגרות מלאה בגלל זה ובכל זאת עשיתי את הקורס בלי בעיה בכלל והשקעתי כמו מניאק אז? אם היו מבקשים ממני תעודת בגרות אני בספק שהייתי עושה את הקורס.
|
לדעתי ladybug אתה צודק....
ובסוף שלחתי את סבתא שלי [ עירקית שאוהבת לריב] נסיכה כזאתת דברה איתם צעקה עליהם קצת.. מחזירים את הכסףף וביררתי לגבי אוניברסיטת תל אביב שיאים. שאלתי אותם אם אני צריך 12 שנות לימוד להתקבל אמרו לי שלא. מה אתם אומרים ? שווה ללכת לעשות שם את הקורס? זה לא שאני לא יודע להתאמן.. אני דווקא מתאמן מצויןן.. עובד לאט גם בהורדה גם בעליה. עובד בצורה נכונה ולא מזיקה . אוכל כמו שצריך . יודע איך לעבוד נכון בכל התרגילים שקיימים... אבל בשביל תעודה מזורגגת של מאמן חדר כושר צריך קורס.. אז מה נעשה :] על הדרך נלמד עוד קצת דברים |
שווה לעשות תקורס רק אם אתה רוצה לעבוד בזה אחרי זה...רמת הקורס לא משנה כי בכל מקרה הרוב ילמדו שם שטויות ...את הידע תרכש לבד ממקורות אמינים באינטרנט...
אני גם עכשיו מתחיל,לא מעניין אותי הרמה של המדריכים אני רוצה לסיים אותו וזהו... גם כניראה איזה 15 אחוז אני יפספס:lol: אפשר גג 20%... |
שמע אני בקטע של לעבוד רק במשהו שאני אוהב.. ומכון כושר וספורט זה משהו שאני אוהב לעשות. אז למה לא? אני מאוד אוהב לעזור גם לאנשים להתאמן כמו שצריך זה עושה לי טוב בנשמה :]
אני יילך על זה בע"ה יהיה טוב ב בהצלחה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחי, זו ביורוקרטיות מגעילה, נפלת על בן אדם זבל כניראה, מה הקשר 12 שנות לימוד ?!
לא שואלים בכלל. |
ציטוט:
2) חתירה אם מוט ? bent over row ? לא מלמדים ? ממתי לא ? בולשיט ! ההסבר היחיד שאני מוצא זה מרצה אידיוט, הרי לפי החוק הוא חייב, כי התרגיל נמצא ברשימת תרגילי החובה שאמורים ללמד בקורס כזה, מרצה דפוק כמו שאמרת. 3) zercher squat - << לא רלוונתי בכלל, איך זה קשור לח"כ ממוצע היום ?! כמה אנשים כבר יצא לך לראות מבצעים את התרגיל ?? 4) הנפה ודחיקה גם לא רלוונתי לקורס ח"כ, הרמת משקולות זה ספורט בפני עצמו. 5) כן לימדו על חלוקה נורמאלית, וכן דיברו על רוב שיטות אימון הקיימות בח"כ ! 6) כן דיברו על תזונה מתאימה לספורטאים, אם אתה חושב ש 2.5 גרם חלבון לקילו משקל גוף של ספורטאי << זה לא מספיק, זאת בעיה שלך, ורק שלך אחי. (ואם המרצה שלך דיבר על מספרים נמוכים מזה בהרבה, סימן שהוא דפוק. |
ציטוט:
היא אמרה לנו שכולסטרול ליום לאדם רגיל זה 200 ולבן אדם מתאמן זה 300 mg אמרו לנו שבנט אובר תרגיל מסוכן מאוד לגב הצורה שבה למדו סקואט פשוט נוראית ומתכון לפציעה בבנית תוכנית אימון לא לימדו יותר מידי פשוט אמרו תעשו 27 סטים בכל אימון ותכנון הגיוני זה הכול |
ציטוט:
לא רוצה להתבגר אה יא טרול מטומטם? החברים הליצנים שלך כולם אכלו באן אתה לבד פה אחי אתה לא מצחיק. |
ציטוט:
2- חתירה עם מוט אם מלמדים אז מלמדים בצורה לא נכונה, אצלנו בכלל לא לימדו, ואני יודע על 3 קורסים במקומות שונים שלימדו שהעומס על הגב רב מדי והתרגיל הזה פשוט יגרור פציעות, כאילו הבנאדם יהיה נכה אחרי זה. 4- בנאדם צריך לפחות לדעת על קיומם של תרגילים אלה ואחרים, לא חסרים היום אנשים שמתחילים להתאמן בקרוספיט, וכשאחד יבוא לשאול מדריך על רוחב אחיזה או hook grip הרוב בכלל יחשבו שקלין זה מסיר שומנים ולא תרגיל, בושה. 5- אתה יודע לבנות תכנית ABCD בחלוקה טובה? אתה יכול לתכנן תוכנית כוח עם פריודיזציה שבועית למתאמן מתחיל/בינוני? מה עם פריודיזציה של חודש? 6- אצלנו דיברו תמיד על 1.5 גרם חלבון, והמרצה שיש בדרך כלל זאת תזונאית בת 28 עם תואר ראשון, שהאימונים שלה בחדר כושר זה בדרך כלל cardio וכמה תרגילים בסטודיו, ברוב הקורסים ההמלצות לצריכת חלבון נמוכה מדי אני מעריך את המרצים אצלנו שאמרו לדוגמה שסקוואט זה תרגיל בסיסי שחייב להיות בכל תוכנית, אבל יש הרבה שטויות שעברו ותוכן רחב שלא עבר, לא צריך לבזבז 7 שעות על עקומת אורך מתח לבייספס ותרגילים עם פריצ'ר ושטויות כאלה בכל קורס מדברים על תפקודי שרירי הזרועות המון וכמעט לא מתייחסים לפלג גוף התחתון, לעבודה של השרירים מסביב לברך, או לאימונים תוך כדי פציעות ברכיים(מה שקורה לכל בנאדם שלישי בחדר כושר) ואז אתה רואה בנאדם עם שחיקת סחוס שהפיזיותרפיסט ביקש שיחזק את ה4 ראשי אז הוא עושה פשיטות ברך במכונה ומזיין לעצמו תברך עוד יותר, אבל העיקר שיודעים לתת לו דרופ סטים לזרועות ולהסביר לו על זוויות יישום בתרגילי פמפום לבייספס |
מה שאני אוהב שמלמדים מלא וריאציות של תרגילים לזוקפי גו ובטן במקום להגיד תעשו סקואט ודדליפט כבדים
|
בקיצור יש עוד הרבה מה להרחיב, וקורס כזה שמוכר ע"י משרד החינוך לא אמור להיות תלוי במרצה שלך ועד כמה הוא תותח, צריך להיות אינדקס ברור, שעובר בכל הקורסים בצורה שווה וברמה נורמלית לבנאדם שאמור לעבוד בזה(חייב להכיר את כל מה שהוא יראה בעבודה לפחות ברמת ההכרה)
שלא כל בית ספר יעשה מה בראש שלו ואז בנאדם מתאמן ויש לו 9 אנשים שכל אחד אומר לו משהו אחר והוא הולך להתייעץ עם זה שהכי סוס או זה שמרים הכי הרבה |
ציטוט:
|
ציטוט:
לגבי הביצים: אותנו לימדו שמה שבאמת משפיע על רמות והיחס של כולסטרול, זה לא הכולסטרול שאנו מקבלים דרך המזון - אלה יותר השומנים המוקשים שדוחפים היום לכול המאפים, ממתקים, שוקולדים חטיפים ועוד .. בקיצור מרגרינה - אוייב מספר אחד לעורקים, בנוסף, תמיד יש את הנטיקה בתמונה, וכמובן השמנה, אנשים שמנים נמצאים בסיכון גבה יותר לקבל חסימת עורקים והתקף לב. היתי ממש שמח לשמוע את זה בשיעור, אני תומך בגישה הזאת, ואני אומר את האמת - לא ציפיתי לשמוע את זה בווינגיט ! לגבי ההמלצה לצריכה היומים - המרצה הסבירה שצריך להתייחס לזה כלהמלצה כללית, ולא להגזים עם זה. לגבי בנט אובר - זה ממש מדהים אותי שהוא לקח על עצמו אחריות להחליט אם זה כן או לא בריא, הם לא צריכים להכנס לנושא הזה בכלל, המרצה אמור ללמד לפי מתוכנת של הקורס, יש דברים שהוא יכול להוסיף, אבל יש דברי חובה, למה לא שאלת את המרצה, איך הוא מסביר את זה שהתרגיל נמצא ברשימת התרגילי החובה של ווינגיט, למה זה שם ? כדי שנדע שהתרגיל מסוכן ונזהיר את המתאמנים שלנו ברגע שזהינו מישהו מבצע אותו ?! חוץ מזה שכול תרגיל יכול להיות מסוכן ובריא באותה מדינה, תלוי בביצוע ובצרכים של כול אחד, לדוגמה הרחקת כתפיים הוא תרגיל מסוכן, אתה יכול לשבור לחברך שבדיוק עבר לידך את הלסת בזמן שבצעת אותו .. לגבי מה שאתה אומר בנוגע לתוכנית אימון - אין לי מה להגיד, בזיון פשוט. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ