![]() |
כמה תמונות מהאימון טבעות שעשיתי היום
|
נראה מצוין כל הכבוד!
אגב במה אתה עובד? שיש לך כ"כ הרבה זמן לאימונים? |
ציטוט:
אני ישן 5 שעות בלילה זה משאיר לי 19 שעות אני עובד 12 בממוצע יש לי 7 שעות פנאי לעשות מה שבא לי אני יכול להתאמן גם 6 אם בא לי. שישי - שבת אלה ימי מנוחה גם מעבודה וגם מאימונים בדרך כלל. היום למשל עשיתי 2 אימונים , טבעות וב5 הלכתי ועשיתי רגליים |
ציטוט:
|
ציטוט:
תדאג לאכול את מה ששרפת ויהיה טוב |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
500מ״ג?? וזה בטח כל יום לפני אימון?
זה לא בריא בשיט כל כך הרבה קפאין.. בקצב הזה אתה מת מהתקף לב עוד כמה שנים.. וכל כך הרבה קפאין עושה גם לחץ דם גבוהה מאוד.. |
אתם רציניים? אז מה שהוא נראה ככה. הוא על חומרים וקשה לו להודות ואתם אשכרה מאמינים לסיפורי לילה שלו?!
|
חדש מה שאת מתאר מצריך סיבולת בלתי אנושית. נראה לי שפה קצת הגזמת בשגרת האימונים
אלא אם כן אתה איזה בריון כוחות על של איזה 3 אנשים בגוף אחד. או שאולי הוספת קצת בנתונים כדי שזה ישמע יותר מדהים ובלתי ניתן לחיקוי וחייתי. דבר אחד בטוח המצלמה שלך באיכות על הפנים, אם יש לך להציג גוף-על כזה, אז תשקיע במצלמה טובה. |
ציטוט:
כל אחד קיבל משהו אחר מהבורא |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה שאתה לא מצליח לקטוף את הפרי לא אומר שהוא בוסר. זה הכי קל שבעולם לבוא ולקטול אדם בשניה , לומר לו שמע אתה לא טבעי ואני נתקל בתגובה הזו המון פעמים הכל זה נטו השקעה , ואימונים קשים , משמעמת עצמית אני לא מכיר אף אדם שמתאמן כמוני , פגשתי בודי בילדרים גדולים , ואחד שהיה מר ישראל בשנה שעברה ואני מתאמן פי 3 מהם , אז אל תצא בראש חוצות ותגיד חומרים צריך לדעת לפרגן לאנשים שעובדים קשה ולא מחפשים קיצורים . |
אמ'לה אני רואה שלעלות פה תמונות בפורום זה מטווח יורים רציני.. פשוט אל תעלו תמונות שלכם וזהו
|
ציטוט:
בכל מקרה,אני לא מצליח לקטוף תפרי? אחי חצי מהליפטרים פה,אם הם יעשו חיטוב הם יראו הרבה יותר טוב מימך. אמרתי כבר שלא מעניין אותי קוביות וקצת חזה מה שמעניין אותי זה כוח ובזה אני מתקדם חיטוב יבוא אחר כך מתישהו..ואם תעיין קצת בדברים שאתה כותב אתה תבין שהם לא הגיוניים בעליל. :whistle: אגב דור,אף פעם לא אמרתי שאתה לא נראה טוב. אתה נראה מעולה פשוט קשה להאמין שאתה טבעי.. אבל וואלה שיהיה לך בהצלחה. |
ציטוט:
איגור צא מהסרט שלך או יותר נכון מהפנטזיות שלך גם אם תעבור ייבוש בחיים לא יהיה לך גוף כמו של דור-חדש , בגלל שאתה גנטית יצאתה עקום . יש לך ציצי בנקום חזה הפרש של 5 ס"מ בין היד השמאלית לימנית ואתה עוד מתחצף פה הליפטרים נראים כמו ספוגניות שזה הכי קל אין להם בעצם תכנית אימונים בכלל ושוב תצא מהפנטזייה שלך אתה סתם בחור שמן שבא להפריע לאנשים שבאמת מצליחים פה באתר. :mad::mad: |
ציטוט:
|
ציטוט:
לך לך תשמור על תפריט תזונה יאפס |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ