![]() |
הסיבה היחידה שמזלזלים בנאבא זה בגלל שהם לא מסכימים עם ההתנהלות של אמנון גאון זה הכל. להגיד שאין מתחרים איכותים זה באמת מטופש
|
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...38788894_n.jpg
לירוי בן שושן מתחרה פעם ראשונה פשוט מדהים צעירים עד 23 |
ציטוט:
נאק לא נאק ניגרי אתה אצלינו לא הייתה נכנס לשלישיה בקטגוריה שלך ככה שאין מה להגיד בגלל זה אתה בוחר להתחרות באיגודים אחרים |
תגובה נורא ילדותית שלא מכבדת אף אחד, במיוחד לא נשיא איגוד, וחבל שגם הפוסט הזה יתחיל להזדהם.
|
ציטוט:
|
אתה לא רומז לי בטעות שאין לי מה להגיב אם אני לא בילדר נכון ?
|
ציטוט:
פחחח דניק, קודם כל תמסור לסטאס שלא משנה מה הוא יגיד: תמיד יהיה לי כבוד אליו, למרות שלצערי אין לו את אותו כבוד אלי, מסיבה שאני לא ממש מבין. דבר שני את התחרות האחרונה שלכם, בקטגוריה של הנמוכים, הייתי לוקח גם בישיבה על כיסא נוח, עם סיגריה ביד. אה ועוד משהו, "בוחר להתחרות באיגודים אחרים"? עד כמה שאני זוכר נשארתי נאמן לאותו איגוד עד עכשיו, ולא זגזגתי, אז בוא נדייק - לא זוכר שעברתי איגוד בשביל לחפש לעצמי מקום. לגבי העתיד, אם אני אשנה את דעתי אתם תדעו. עוד דבר: אני מבקש לסגור בזה את הפינג פונג בנושא שלי, הפוסט הזה הוא לא עלי ולא עוסק בי, אם יש למישהו משהו דחוף ומעניין להגיד, שיעשה את זה בפרטי. לא מבין איך פרשתם תגובה עניינית כזאת, מפרגנת מעיקרה כמשהו שהוא יסוד להתקפה אישית, רעבאק. |
ציטוט:
|
זהו אין צורך לערבב פה שיחות אל איגודים אחרים
כול אחד יודע באמת מה קורה וכמה (במיוחד בקטגוריה של הנשים ) אז בחזרה לנושא |
ציטוט:
אחר כך אתה שואל למה הפיתוח גוף בארץ שווה לביצה של קוף |
ציטוט:
|
דניק זכות של כולם להתערב בפוסט ולהביע דעה (כל עוד היא לא מטופשת להחריד או פוגעת) כי כולם קהל בסופו של דבר (טוב, כמעט כולם)
|
ציטוט:
מכיוון שהיא עוסקת בהכפשות, ערכים גרועים ויח"צ עלובים ולאור העובדה שאני מנוסה ממך טיפה בתחום הזה. הרשתי לעצמי להעביר ביקורת וחבל שבמקום לקחת ללבך את ההערה, הגבת בצורה שהגבת.. ובכדי לא לפגוע בשרשור, אני אמנע מלהתנצח איתך על גבי דפיו, בהצלחה. |
ציטוט:
|
אין לי כח למריבות האלה ולמלחמות אז אני ימנע מלהגיב רק מה שיש לי להגיד שאנשים פה פשוט עושים מעצמם צחוק ומורידים מהכבוד שלהם הרבה !
|
רציתי לצטט הודעה שלך בתגובה שלי דני אבל יש יותר מדיי כאלו.....
בקצרה-אני מציע לך להרגע לכולם יש שכות להשתתף בפוסט הזה [בפעם האחרונה שמישהו ניסה להקים פורום של מפתחי גוף בלבד ממה שזכור לי הוא נפל אחרי חודשיים] דבר שני-אתם יוצאים פה ממש ממש ממש ממש קטנים ואני לא מבין למה סטס לוקח אותך כדובר שלו בפורום כי אתה לא להיט בקטע הזה ואתה רק גורם לאיגוד הזה שאני מכבד יותר מכל איגוד אחר להיראות רע בנוסף-אני מתחיל להבין למה ניגרי לא רוצה להתחרות בנאק וזה לא קשור לרמה שלו כמפתח גוף |
ציטוט:
כל מילה סלע. אכן, ממש לא קשור. כי כמו שאמרתי, יכולתי לנצח את התחרות שם עם תחפושת של באגס באני ואיפור כבד בציפורניים של הרגליים, ואני בטוח בזה כמו שאני בטוח שהיום יום שלישי. את הנזק הם גרמו לעצמם, חבל שאני לא יכול להראות את המיילים הסמסים וההודעות הפרטיות שקיבלתי אחרי אותה הודעה מגוחכת. לא רק להתחרות שם אני לא רוצה, גם לבוא לראות לא. שימשיכו ללכלך על מתחרים מאיגודים אחרים, מוסיף המון כבוד לאיגוד. |
דניק הוא בערך השגריר הכי גרוע שיש לספורט הזה בארץ ובכלל למדינה הזאת.
|
למה אתה סתם הוא בחור ממש טוב
|
דני אתה עולה בעד 23? ביחד עם לירוי,סמולר, ואולי פאשה? יש עוד מתחרים מעניינים בקטגוריה?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ