![]() |
Simplyshredded.com
חיפשתי שם בעיקר, קראתי מאמרים והרכבתי משהו שנראה לי שהיה טוב. אם אתה רוצה אני יכול לרשום מה אני עושה... |
תרשום את התכנית שלך אחי, ושינוי מעולה לא נראה כמו 3 חודשים יותר כאילו כבר עברת מסה ואז חיטוב
|
ראשון:
חזה- חזה בשיפוע עליון 4x8-10 חזה ללא שיפוע 4x8-10 פלייס עם משקולות 4x8-10 dips 3x10 יד קידמית בסיבוב עם משקולות מעמידה 4x10-8 על ספה עם מוט w 4x10-8 פטישים 4x10-8 שלישי: גב פולי עליון 4x10-8 משיכה עם משקולות 4x10-8 t-bar 4x10-8 דד ליפט 4x10-8 טרפזים 4x10-8 סופר סט עם הדלתא כתפיים: לחיצה 4x10-8 הרמת משקולות לקדימה 4x10-8 דלתא אחורית 4x10-8 משיכה כלפי מעלה עם מוט w 3x8 רביעי רגליים סקואט 4x10-8 לאג פרס 4x10-8 פריסות למינהם 4x10-8 תאומים 4x10-8 יד אחורית לחיצת מוט צרה 4x10-8 סקאל קראשר 4x10-8 משיכה כלפי מטה עם כבל 4x10-8 *יום מנוחה ואז מהתחלה *בסוף כל אימון אני עושה תרגילי בטן *בימי מנוחה אני עושה hitt |
כמו שהומי אמר, מתח ורצוי עם תוספת משקל.
|
כמה שמוזר זה נשמע, מתח מפרק את האמאמא של הכתפיים שלי...
|
כנראה יש לך בעיה של גמישות בכתפיים, תעבוד על זה עם מתיחות מתאימות (שמתי מלא פעמים בפורום אימונים שפשוט תחפש ביוטויוב, הכי פשוט לבינתיים עם מקל מטאטא לעשות סיבובים קדימה אחורה ולנסות לאט לאט להקטין את הרוחב)
3-5 חזרות יתן לך עוד כוח ועוד עובי מתח זה לא כמו פולי עליון כי זה התנועה ההפוכה, אתה לא מבין את הידיים אל הגוף אלא את הגוף אל הידיים כמו שכיבות שמיכה ולחיצת חזה כמו סקוואט ולג פרס |
ציטוט:
|
שינוי יפה מאוד
|
תודה רבה
|
ציטוט:
|
תנסה להחזיק ב mid position תראה איך לא כואב לך, ואז נגלה שזה בעיה של גמישות :)
|
Mid position? סורי על הבורות, זה חצי תנועה?
|
כשכפות הידיים פונות אחת לשנייה
|
ציטוט:
|
שינוי ענק!
|
ציטוט:
|
בקיצור ניסית או לא?
|
אחי, יש לך גוף שבנות מרטיבות ממנו בדוק!
|
ציטוט:
ציטוט:
ח"ח על האינפורמציה !!! |
ואלה אתה שפיץ ב3 חודשים?!! יש מצב שאתה מביא לי את התוכנית אימונים שלך? זאת שהתחלת וזאת של עכשיו?
** לא משנה ראיתי שפרסמת.. תודה אחי!! אחלה תוצאה יש לך ** תגיד מה זה hitt? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ