![]() |
מישהו יכול להגיד לי איזה ספר זה או לתת לי קישור לספר הזה, או שיגיד איפה לקנות תספר הזה או שיגיד מאיפה משיגים אותו?..
תודה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני מתאמן לפי הספר בערך 6 חודשים הבעיה שאני לא אוכל לפי הספר...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה רציני חחחחח? :1eye: וואי אחי הרגת אותי.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סטטוס - האמת הפלת אותי גם כן ואתה עוד משתמש ותיק פה
איך הגעת למצב הזה?
איך אתה מתאמן ואוכל? |
אצל סטאס זה הרוב (עד עכשיו ממה שהוא אמר) גנטיקה מטורפת..
|
אני (זה שפתח את האשכול) עליתי 8 ק"ג בחודש וחצי אבל...
מתאמן לפי הספר חודש וחצי:
לא מדדתי אחוזי שומן אבל מן הסתם עליתי גם בשומן, אין לי נטייה רצינית להשמנה כך שלא ממש מרגישים שהשמנתי , הרוב אומרים לי שפתאום גדלתי או שחזרתי להיות שרירן , האמת שאולי גדלתי אבל הגוף שלי נטול סיבי שרירים וחיטובים, עליתי מהר מדי במשקל, חבל שאני לא יכול לדעת כמה מתוך זה שריר. התאמנתי גם בעבר 3 שנים רצופות וגם זכרון השרירים משחק תפקיד. אני מקווה שלא אשמין יותר. |
ציטוט:
eumail, צודק, אני לא מתכוון להמשיך עם זה. רק רציתי תשובה קצרה ולעניין. אני לא הולך להמשיך עם זה לדיון שיסיט את הנושא. |
shahaflol ידידי - למה אתה מסיט את כיוון האשכול שפתחתי.
ציטוט:
|
ציטוט:
זה נעלם עם הזמן זה נהייה לבן ולא אדום יש לי מלא כי ירדתי במשקל בצורה דרסטית וזה נעלם לי ולא רואים את זה ממש רק אם ממש מתקרבים רואים פסים לבנים פעם הכל היה אדום וממש הציק לי עכשיו לא אכפת לי כבר.. |
shahaflol - אתה רואה? - הלך הפוסט.
ציטוט:
אם זה היה קורה בשיחה מילוליות זאת הייתה ממש חוצפה, לדעתי הוירטואליות לא משנה את העובדה הזאת. |
חחחחחחחחחחחח ואיי לא ידעתי בגרוש על מה אתם מדברים חשבתי איזשהו ספר מיקצועי שקוראים אותו ואז מתאמנים ואוכלים לפי מה שכתוב.... חחחחחחחח
תודה על העזרה..חח! |
ציטוט:
אני אדווח בקשר למשחות חדשות שאני אנסה |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ