ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ירידה בחשק המיני בעקבות החיטוב (https://israelbody.com/showthread.php?t=8591)

Jones 24-04-07 22:40

אחי לא נראה לי שזה קשור,הירידה בחשק קרתה בגלל שאולי שעשית ירידה דרסטית בפחמימות וכך זה השפיע עליך באופן כללי ולא באופן ספציפי על הטוסט'...זה יעבור.

P-a-n-1-c 25-04-07 00:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet

טסטסטרון גם משפיע על הפסיכולוגיה, תהיה בטוח בזה.
ירידה בחשק המיני בעת רעב היא אמצעי מאוד חכם להקטנת ילודה. הרי לפני עשרת אלפים שנה אם היית רעב, סימן גם שאין לך כסף להאכיל עוד ילדים נוספים. אז הגיוני שהאבולוציה תתקין ירידה בטסטסטרון.

תגיד חשבת על זה לבד?
או שזו אחת המסקנות מהמחקר על הכלבי ים?

ran_z 25-04-07 00:51

יש לי פתרון בישבילך...ויאגרה!
אבל תזהר זה קצת מסוכן, ואני לא מדבר על החומר שבכדור, אני מדבר מבחינת הסקס.
שאני הייתי בצבא לקחתי כדור ויאגרה, חבר שלי הביא לי אז בישביל הצחוק אמרתי שיהיה מצב אני אקח אותו, אחר כך הגיע המצב, לקחתי אותו, הבחורה היתה בהלם היא אמרה מזה מה קורה פה, בחיים לא היה לי דבר כזה היא אמרה,
אחר כך כמובן הייתי חייב לנתק איתה את הקשר, היא בטח חושבת אני תותח במיטה, עכשיו כל פעם שאני אצטרך לעשות אותה אני יהיה חייב לקחת ויאגרה....זובי מה אני משוגע ניתקתי איתה את הקשר.

OMRI-TURBO 25-04-07 00:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
שאני הייתי בצבא לקחתי כדור ויאגרה, חבר שלי הביא לי אז בישביל הצחוק אמרתי שיהיה מצב אני אקח אותו, אחר כך הגיע המצב, לקחתי אותו, הבחורה היתה בהלם היא אמרה מזה מה קורה פה, בחיים לא היה לי דבר כזה היא אמרה,
אחר כך כמובן הייתי חייב לנתק איתה את הקשר, היא בטח חושבת אני תותח במיטה, עכשיו כל פעם שאני אצטרך לעשות אותה אני יהיה חייב לקחת ויאגרה....זובי מה אני משוגע ניתקתי איתה את הקשר.

חחחחחחחחחחח ענק!:jockey:
קיבלת מוניטין.

סוליקו 25-04-07 01:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z

איזה שרוט אלוהים חחחחח

ran_z 25-04-07 01:02

חחחחח' מוניטין על זה שלקחתי ויאגרה? :-) חחח' אני אלך לקנות פקט של ויאגרה אם זה עובד ככה... :)

תודה.

Shlomik 25-04-07 01:17

מצטרף לחבורה הפחות חרמנית בחיטוב, במסה הכל מתפקד מעולה בחיטוב הזה וגם בחיטוב הוקדם תמיד החרמנות יורדת וגם הביצועים במידה קלה.
מבאס קצת האמת...:sad:

Vin diesel 25-04-07 01:22

תגידו,כמה זמן אתם נמצעים בחיטוב שזה קורה לכם?אני עשיתי חיטוב של חודש וחצי בארך...זה היה חיטוב דיי רצחני.אם אפדרין.ואני לא מכיר את התופעה הזאת..
מה אתם יושבים שלוש חודשים בחיטוב?אני יודע שיש סיכוי שזה יקרה אם החיטוב יהיה ארוך...

OMRI-TURBO 25-04-07 02:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vin diesel
תגידו,כמה זמן אתם נמצעים בחיטוב שזה קורה לכם?אני עשיתי חיטוב של חודש וחצי בארך...זה היה חיטוב דיי רצחני.אם אפדרין.ואני לא מכיר את התופעה הזאת..
מה אתם יושבים שלוש חודשים בחיטוב?אני יודע שיש סיכוי שזה יקרה אם החיטוב יהיה ארוך...

כניראה יש להם בעיה שם בלי קשר..:blush:

Bullet 25-04-07 07:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
תגיד חשבת על זה לבד?
או שזו אחת המסקנות מהמחקר על הכלבי ים?

על כלבים מעוקץ ת'אמת... לקחו 80 כלבי עוקץ, קבוצה אחת האכילו אותם רגיל, קבוצה שניה האכילו אותם בערבים, בגרעון קלורי של 20% למשך חודש. דגימות של free Testosterone, Testosterone binding globine ו total serum testosterone נלקחו.
הטסט' של הכלבים בקבוצה של הCR ירד.

Vee 25-04-07 08:31

יו, אני כל כך מכיר את זה... שכחתי מה זה זקפת בוקר. כמו בטירונות.

P-a-n-1-c 25-04-07 09:19

ציטוט:

על כלבים מעוקץ ת'אמת... לקחו 80 כלבי עוקץ, קבוצה אחת האכילו אותם רגיל, קבוצה שניה האכילו אותם בערבים, בגרעון קלורי של 20% למשך חודש. דגימות של free Testosterone, Testosterone binding globine ו total serum testosterone נלקחו.
הטסט' של הכלבים בקבוצה של הCR ירד.

פייי אחד החלשים אחי

תחפש עוד קצת בספרים של לייל ותחזור לנסות עוד פעם

Nadav19 25-04-07 10:05

חבל על הזמן אחי, חברה שלי מבועסת ממני רצח אבל אין מה לעשות ..

ת'אמת לא ייחסתי לזה קשר, עד שעכשיו אני רואה שגם אצל אחרים זה ככה.

Bullet 25-04-07 10:29

ציטוט:

פייי אחד החלשים אחי

תחפש עוד קצת בספרים של לייל ותחזור לנסות עוד פעם

אחי, אני לא מבין למה אתה מנסה לרדת עליי בקשר לספרים של לייל.
לפחות אני קורא משהו, ולא משלם 150 ש"ח בחודש שיגידו לי מה להכניס לפה ואיך להתאמן. זה מוציא את כל הכיף מהBB.
אני לא מבין למה אתה בז לכל דבר מדעי שאני מביא לפה. אתה לא מדבר כמו בן אדם עד כדי כך פרימיטיבי.

P-a-n-1-c 25-04-07 11:06

ציטוט:

אחי, אני לא מבין למה אתה מנסה לרדת עליי בקשר לספרים של לייל.
לפחות אני קורא משהו, ולא משלם 150 ש"ח בחודש שיגידו לי מה להכניס לפה ואיך להתאמן. זה מוציא את כל הכיף מהBB.
אני לא מבין למה אתה בז לכל דבר מדעי שאני מביא לפה. אתה לא מדבר כמו בן אדם עד כדי כך פרימיטיבי.

תשמע פשוט מעצבן אותי שאתה מסתמך בליינד על מחקרים שאפילו לא נעשו על בני אדם!!!
כמו שאליאב פעם אמר - ניסיון יותר חשוב מתיאוריה. עזוב אותך מכל התיאוריות ומכל הבלה בלה, דבר תכלאס ולעיניין. בחיאת אחי מה הקטע בלשחק בקקה עם כל המחקרים על קופים וכלבים?
מחקרים זה חשוב אני לא אומר שלא, הם תורמים המון. ואני גם די תומך במחקרים שנעשים בבני אדם ע"י גורמים לא חאפרים.

Bullet 25-04-07 11:12

זה המחקר היחיד שבוצע על בע"ח. אני תמיד מביא מחקרים על בני אדם.

P-a-n-1-c 25-04-07 11:17

ציטוט:

זה המחקר היחיד שבוצע על בע"ח. אני תמיד מביא מחקרים על בני אדם.

היה פעם עוד כמה מחקרים שהבאתם [או אתה או נמרוד] על בע"ח וההסתמכות שלכם עליהם פשוט הייתה תמוהה בצורה מוזרה.
אם תשים לב אפילו ציטטתי מחקר שלך באיזשהו אשכול שנלקח מאשכול אחר [למרות שלא היה סימוכין ולא הבאת את המקור, פשוט המחקר נשמע לי הגיוני אז ציטטתי - זה היה בהקשר לקשר בין א.ש נמוך לבין עליה נקיה במאסה].

Nadav19 25-04-07 11:20

פאניק, אתה מורעל לעוקץ ?

למה גם אני ככה, למרות שהתחייבתי לחיל חימוש, אני אבקש מהם לעבור גיבוש לעוקץ (זאת יחידה התנדבותית אז מותר לי).

ד"א, אם אתה מבין בגזעי כלבים, עוד כמה ימים אמור להגיע אלינו גור דוגו ארגנטינו בן חודשיים :1eye:

Bullet 25-04-07 11:22

ציטוט:

היה פעם עוד כמה מחקרים שהבאתם [או אתה או נמרוד] על בע"ח וההסתמכות שלכם עליהם פשוט הייתה תמוהה בצורה מוזרה.
אם תשים לב אפילו ציטטתי מחקר שלך באיזשהו אשכול שנלקח מאשכול אחר [למרות שלא היה סימוכין ולא הבאת את המקור, פשוט המחקר נשמע לי הגיוני אז ציטטתי - זה היה בהקשר לקשר בין א.ש נמוך לבין עליה נקיה במאסה].

המחקר הזה? הוא על בני אדם

P-a-n-1-c 25-04-07 11:26

ציטוט:

המחקר הזה? הוא על בני אדם

כן אני יודע. בגלל זה ציטטתי אותו.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:08.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ