![]() |
Exhibit אתה אחד הסטלנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח
אעלק ירידות יתקבלו בברכה לא ממש משנה לי חח הרגת אותי איש טוב אתה קבל במוניטין אה ודרך אגב.. יש לי חבר עם בעיה כמו שלך .. פשוט תתן במשקלים יותר גבוהים,ותתפתח , זה לא קשה , ככה אתה מכניס תגוף שלך ל"מצב" חדש אפשר לקרוא לזה... תתמיד איזה שבוע ותעלה משקלים.. היה גם פה מאמר שאומר את זה למי שיש מבנה גוף חטוב ורזה.. עריכה: דרך אגב אחי מה אתה מבועס כולה גוף .. .אתה נישמע ילד חכם זה העיקר אחי .. אבל תשקיע באימונים ותתקדם |
חח תודה קבל גם במוניטין.
הבאת לי מוטיבציה עכשיו, לא יודע למה.. אני גם אמור ללכת לגיל השבוע, הוא יתן לי תתדחיפה ואני יודע שהפעם אני באמת יקח ת'צמי בידיים :) וכן, הקטע של הירידות זה בגלל שלפני איזה 3חודשים פרסמתי תמונות שלי וירדו עלי, בהתחלה זה הפריע אבל הבנתי אותם ואני יודע שירידות זה רק לטובה - כמה שזה נשמע מפגר. קיצר אחי, אני באמת לוקח את עצמי יותר רציני באימונים עכשיו כי העלתי במשקלים ואני מרגיש טוב עם עצמי. :] עריכה: חחחחח Terminator הרגת אותי.. הביא לי מוניטין וכתב לי "אחלה מדרגות ;]" חחחחחחחח חזק אחי! |
שור! בהמה!
|
חח כן אני יודע, אף אחד לא יכול עליי.. D:
|
קשה להבין משהו מהתמונה הזאת ..
בכל אופן רואים טיפה שהגב שלך יחסית רחב לשאר מבנה הגוף שלך ד"א זה בצימר הצטלמתה לא? |
ציטוט:
אתה משהו אחי |
כן, צימר בן זונה :p
היה כיף.. עשינו גם טיול טרקטרונים של איזה שעתיים, לצערי לא יצא לי לנהוג X_x עריכה: חח אחת הסיבות שפתחתי תפוסט זה הציניות של האנשים, באמת קורעים D: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ