ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אז איך עבר החג? (https://israelbody.com/showthread.php?t=9462)

Night_Wolf 06-05-07 11:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
סתם חג מעפן, אי אפשר לפתוח חלון, הריח והקולות כמו בדרזדן או ברלין בזמן הפצצות לקראת סוף מלחמת העולם (שרוף ודאורדורדרנטים מתפוצצים)...

איףףףףףףףףף איזה קוטר:disgust: כמה אפשר לקטר על ל"ג בעומר צא למסיבה תעשה משהו אחר

sandrik 06-05-07 11:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
יאבאא איך את תפורה על הסילבר :blink:

חח אני פה הרגע חזרתי הביתה הפוך מת תמונות אני יעלה עוד דקה ככה אם יהיה לי כוח ביי בינתיים
סנדריק כנסי אליי לאיסיקיו תשלחי לי את השיר קרע בבלוג

236157139

חח מה סילבר מה הקשר:1eye: :1eye: הוספתי

P-a-n-1-c 06-05-07 11:43

ציטוט:

סתם חג מעפן, אי אפשר לפתוח חלון, הריח והקולות כמו בדרזדן או ברלין בזמן הפצצות לקראת סוף מלחמת העולם (שרוף ודאורדורדרנטים מתפוצצים)...

אז צא החוצה להנות מהחג ואל תשאר בבית לסבול ממנו

Daniel-Barak 06-05-07 11:48

מדורה וסיבובי עשן עם חברים
היה מצחיק..!!
חוצמזה לא משהו יותר מיוחד, ויש מצב עוד מעט לים בחיפה, רק שהחבר'ה הקקות ישנים כמו בולי עץ ולא עונים...

The Iron Man 06-05-07 12:55

מממ בהתחלה היה סבבה אכלתי 2 המבורגרים ככה לפתיח ואז חבר שלי הכוכב נהיה שיכור ואני מת מרעב שומר עליו שלא ימות מהשטויות שהוא עושה \=

gman 06-05-07 13:00

היה סבבה, אכלתי רק איזה שתי נקניקיות וחצי המבורגר...לא היה אוכל בגרוש...
קיצר היה טוב חזרתי ב6 וחצי הביתה...

Naor Pinto 06-05-07 13:02

חזרנו ב7 בבוקר היה כיך משו לפפנים

sandrik 06-05-07 13:04

חח כל אחד מפרסם מה הוא אכל D:

StaSus 06-05-07 13:12

היה מאוד כיף ומסכן..חבר שלי נסחף לים רחוק רחוק הוא קורא סטעססססס סטעסססססססססססססס
אני חושב שהוא צחוק עליי אני שוחה לם ובלאטט מרגיש אבנים חדות מתחת לרגליים והיהה כזה מקום עם אבנים ופתאום ירידה עמוקה לממטה..אני בלאטט נציל אותו , הוא צורח סטעעס על תעזוב אותי, אני בלאט אומר תירגע תנסה לעמוד על האבן והוא סטעעס אני בא תופס אותו דוחף אותו אומר תשחה כמוני.. הוא מנסה ומצליח אך נתקע לו רגל בתוך אבנים אז היה שם מציל שדג דגים וחבר שלי צועק בוווווו תציל אותנו.. ואז אני רואה ככה כמו בסרטים ג'יפ 4על 4 מגיע המצילים ככה מורדים חולצה ונכנסים ומציליים אותו, אותי לא הצילו כי אני יודע לשחות מקרה הטוב , אני לא שחיין אבל אני יודע משהו וניצלתי בזכות עצמי וזה וזה ..
ועוד הייתי שיכור בים..
ואז הלכתי לשתות עוד.. ונקרע לי המכנס..
זהו , היו עוד מלא אבל אין לי כוח לספר..

igorek 06-05-07 15:12

היה סבבה, עשיתי בגבעת זאב בירושלים, היו 100 אנשים, שתייה, נרגילות, מוזיקה, כוסיות.
לחבר שלי היה יום הולדת 18 אז עשיתי איתו סקוואט 19 פעם מול כולם וכולם צפו חחח

sandrik 06-05-07 15:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igorek
היה סבבה, עשיתי בגבעת זאב בירושלים, היו 100 אנשים, שתייה, נרגילות, מוזיקה, כוסיות.

פייי 100 איששש
איזה סטייללל

סהר! 06-05-07 15:16

יופי שמח שנהנת אני גם נהנתי אבל יכל להיות יותר טוב

Bodybuilder 06-05-07 15:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igorek

איגור גדוווול סקוואט :):):):)

SuzukiR 06-05-07 15:55

חחחח חבר שלי הביא מערכת של די גים כאלה והוא ועוד אחד תיקלטו ויצא לנו מין מסיבת חוף כזאתי היהליגה כמה פדיחות עשיתי חחח

יiסי 06-05-07 16:21

הייתי בחוף 4על4 בראשון לציון... שתיתי כמה שוטים כמה כוסות ראש טוב ולא מוגזם הסתובבתי שחיתי חזרתי לפני שעה..

SuzukiR 06-05-07 16:41

ראיתי תמונות יש שמה אחת בלונדית ניראת טוב

gad57 06-05-07 17:16

חחחחחח אני עשיתי ברמלה על האש אחרי זה הלכתי לגני יהושוע בתל אביב לאכול עוד עם חברים אחרים...חזרתי לרמלה ב5 בבוקר ואחרי 10 נקות נסעתי עוד פעם לתל אביב לחוף ירושליים עד 3 וחצי בצהריים
בקיצור היה מצחיקקק

Antonator1 06-05-07 17:21

כולם אומרים שאני קוטר, אבל הקטע הוא שיש לי תכונה קצת מוזרה. אני לא אוהב חגיגות, מסיבות, קומזיצים, שתייה, נרגילות וכל זה (כוסיות דווקא כן). יצאתי לכמה מסיבות והרגשתי שאני פשוט מבזבז לחלוטין שעות שלמות מהחיים.

narokiki 06-05-07 17:36

ציטוט:

כולם אומרים שאני קוטר, אבל הקטע הוא שיש לי תכונה קצת מוזרה. אני לא אוהב חגיגות, מסיבות, קומזיצים, שתייה, נרגילות וכל זה (כוסיות דווקא כן). יצאתי לכמה מסיבות והרגשתי שאני פשוט מבזבז לחלוטין שעות שלמות מהחיים.

(סמיילי של ברוגז שמפורש גם כמסכים איתך)

מתן18 06-05-07 17:36

ציטוט:

חננה(?)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:59.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ