ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   עד כמה אתם מחוברים לשורשרים שלכם (https://israelbody.com/showthread.php?t=11824)

Bullet 09-06-07 12:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
למה אתה מתכוון שאתה אומר רוסים? לעולים אשכנזים ציוניים בעליות הראשונות וקום המדינה, או לרוסים ממש,שלא קשורים לישראל ליהדות או לתרבות המקומית הציונית? כי בקשר לאחרון מדובר על תרבות זרה. וערכים מנוגדם למודל של ארץ ישראל בכל שנותיה.

הוא התכוון לעליה של שנות 90-92, ורובם היו יהודיים.

Antonator1 09-06-07 13:00

ציטוט:

למה אתה מתכוון שאתה אומר רוסים? לעולים אשכנזים ציוניים בעליות הראשונות וקום המדינה, או לרוסים ממש? כי בקשר לאחרון מדובר על תרבות זרה. וערכים מנוגדם למודל של ארץ ישראל בכל שנותיה.

אני בטח לא מתכוון לרוסים שעלו לפה בגיל 50, לא טורחים ללמוד את השפה, רואים רק טלוויזיה ברוסית, קונים רק בחנויות רוסיות, מדברים רק עם רוסים ורק ברוסית וכו...

OMRI-TURBO 09-06-07 13:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
הוא התכוון לעליה של שנות 90-92, ורובם היו יהודיים.

חלקים חצי יהודים, וחוץ מזה שזה לא העניין, העניין הוא הסיבה לעלייה שהיא שונה מאשר העליות הציוניות , זה מה שמבדיל את העולים האשכנזים הציוניים שכן היו מרוסיה חלקם , לעולים של העליות האחרונות, וזה מה שגורם לבעיה ולדיכוטומיה, לחברה בתוך חברה,התבדלות,ערכים זרים וכל מה שדיברתי בהודעה הראשונה. ברגע שהסיבה של עולה היא ציונות העולה רוצה להיות חלק מהתרבות המקומית והוא מצליח להשתלב,ועובדה לכך היא כל העולים שבאו בכל שנות המדינה ממגוון מקומות שונים כולל רוסיה.

OMRI-TURBO 09-06-07 13:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
אני בטח לא מתכוון לרוסים שעלו לפה בגיל 50, לא טורחים ללמוד את השפה, רואים רק טלוויזיה ברוסית, קונים רק בחנויות רוסיות, מדברים רק עם רוסים ורק ברוסית וכו...

זאת אחת הבעיות כן
מזכיר לי את הגטו בגרמניה בהקשר של התבדלות של אוכלוסיה.

Deja Vu 09-06-07 13:06

חצי ספרדי טהור דור 14 בארץ וחצי אשכנזי [רבע פולני, רבע רוסי ]מחובר לא כל כך העיקר זה להיות ישראלי

dror 09-06-07 13:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Homie
הכי מחובר לשורשים שלי
זה העובדה שבמאסה אני אוכל 300-400 גרם בקר לפחות כל יום,
וזה שבבית מדברים רק ספרדית.

לא יודע למה אבל ההודאה שלך מזה גרמה לי חשק לאנטריקוט

OMRI-TURBO 09-06-07 13:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dror
לא יודע למה אבל ההודאה שלך מזה גרמה לי חשק לאנטריקוט

וההודעה שלך עשתה לי חשק כבר להכין את האנטריקוט שאני אוכל היום, הוא בינתיים מפשיר, צריך לתת לו עוד קצת זמן.:clap:

Mr.Bazooka 09-06-07 13:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Homie
הכי מחובר לשורשים שלי
זה העובדה שבמאסה אני אוכל 300-400 גרם בקר לפחות כל יום,
וזה שבבית מדברים רק ספרדית.

LATINO HIT

Night_Wolf 09-06-07 13:31

עומרי אתה יכול להיתחבר בבקשה?

Antonator1 09-06-07 13:40

יש לסבתא של אמא שלי אח שברח למקסיקו בשנת 1937. יש למשפחה שלו שם מפעלי טקסטיל. מעניין שצד אחד של המשפחה התרבו וחיו במזרח אירופה כשקרוביהם במרכז אמריקה. הכי מעניין יהיה עם שני הדורות האחרונים של המשפחות ייפגשו.

היה אח והייתה אחות בעיר בשם פיריאטין באוקראינה. הצאצאים של האחות נולדו וגדלו כמזרח אירופאים לחלוטין בעוד שהצאצאים של האח הם עכשוי מקסיקנים לכל דבר. זה פשוט מדהים יהיה לראות אותם ולחשוב שהם קרובי משפחה שלי. זה כמו הנינים והנכדים של בני העליות בשנות ה - 20 וה - 30 שכבר לא נשאר בהם כמעט כלום מהתרבות של אבותיהם.

dror 09-06-07 15:43

ציטוט:

וההודעה שלך עשתה לי חשק כבר להכין את האנטריקוט שאני אוכל היום, הוא בינתיים מפשיר, צריך לתת לו עוד קצת זמן.:clap:

חחח:clap:

Leo 09-06-07 15:45

.............הדבר היחיד שטוב בתרבות דרום אמירקה הקולוניאלית.

בא לי על אל גאוצ'ו

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:56.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ