ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מי האישיות הנערצת עליכם ? (https://israelbody.com/showthread.php?t=19277)

gman 16-09-07 19:39

פרויד O:
וגם זדורנוב, סטנדאפיסט רוסי אחד.

ThaiB0X 16-09-07 19:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoshi-Moto
פעם אחת הוא אמר משפט שפשוט מתחבר לי בכל מקום בחיים:
"עדיף השקעה מתמשכת מאשר כישרון מולד"

פשוט נתן לי מוטיבציה לכל החיים.

אני אקטומורף קיצוני עם גנטיקה בתחת, תמיד הייתי מתבאס שהבסיס של חברים שלי זה יותר ממה שאני השגתי אחרי שנה של אימונים(כשלא הייתי משקיע תזונה ולא הייתי עוד בפורום)

אחרי שהוא אמר את המשפט הזה קיבלתי כזאת מוטבציה להתחיל להשקיע יותר ולהצליח יחד עם הגנטיקה המעפנה שלי.(הקשעה מתמשכת)

אחי אין מצב יש לך גנטיקה יותר מעפנה משלי, גם אני אקטומורפ קיצוני ביותר, אבל הכי קיצוני שאתה יכול לחשוב עליו :flowers:

מתן18 16-09-07 19:46

בכללי:עוזי חיטמן ז"ל(ועוד רבים וטובים,פשוט הוא מה שעולה לי כרגע)..העברתי את כל הילדות שלי עם התוכנית שלו

בספורט,כריס בנואה,זכרונו לברכה.

מתן18 16-09-07 19:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
אחי אין מצב יש לך גנטיקה יותר מעפנה משלי, גם אני אקטומורפ קיצוני ביותר, אבל הכי קיצוני שאתה יכול לחשוב עליו :flowers:

אהמ אהמ:closedeyes:

Yoshi-Moto 16-09-07 19:53

נו מה רוצים לריב למי יש את הגנטיקה הכי מעפנה?

אני שנה וחודשיים התאמנתי(עזבו שזה בלי תזונה) ולא הגעתי לתוצאות בכלל!! עליתי רק איזה 3 קילו וגם הם בטח בגלל הגביהה D:..

בכל מקרה, לא ראו בכלל שנגעתי במשקולת בחיים שלי... לא היו תוצאות מינמליות...

מקווה לכסות את כל מה שבזבזתי...

מתן18 16-09-07 19:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoshi-Moto
נו מה רוצים לריב למי יש את הגנטיקה הכי מעפנה?

אני שנה וחודשיים התאמנתי(עזבו שזה בלי תזונה) ולא הגעתי לתוצאות בכלל!! עליתי רק איזה 3 קילו וגם הם בטח בגלל הגביהה D:..

בכל מקרה, לא ראו בכלל שנגעתי במשקולת בחיים שלי... לא היו תוצאות מינמליות...

מקווה לכסות את כל מה שבזבזתי...

פ'סדר,מאידך גיסא גם לא שמרת על תזונה..

ThaiB0X 16-09-07 19:56

איתן מה הגובה והמשקל שלך היום ?

Yoshi-Moto 16-09-07 19:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
פ'סדר,מאידך גיסא גם לא שמרת על תזונה..

חחחח אתה יודע כמה יש לי במכון שלא משקיעים תזונה ומגיעים לתוצאות יפות?
אני לא זזתי בכלל..

טוב הויכוח מטומטם ומיותר, מה גם שהוא לא ענייני לאשכול.

ציטוט:

איתן מה הגובה והמשקל שלך היום ?

75 קילו מטר 71, גם לא משהו... אבל ביחס למה שהתחלתי(53 קילו) אני מבסוט.

2pac2 16-09-07 19:57

שמעון ויזנטל - צייד נאצים
מצא את הייכמן

יהיה זכרו ברוך
בן אדם ענק

ThaiB0X 16-09-07 19:58

יש גם את נתן אלבז בן עירי, שקפץ על הרימון בזמנו ולמעשה הציל את כל חבריו.

blinki 16-09-07 20:20

ציטוט:

יש גם את נתן אלבז בן עירי, שקפץ על הרימון בזמנו ולמעשה הציל את כל חבריו.

נראה לי אתה מתכוון לרועי קליין

xZiPeR 16-09-07 21:13

את היטלר (באמת).
[ולא בגלל הדעות שלו].

מוטי 16-09-07 21:13

אז בגלל מה?

roysht 16-09-07 21:14

אני.

xZiPeR 16-09-07 21:16

חסר בגלל מה ?
הבנאדם היה הנואם הדגול ביותר בהסטוריה, בעל כושר מנהיגות נדיר.
הצליח לגרום לכל האוכלוסייה להיות מושפעים מדעותיו שלו.
כמו כן, הוא שיקם את גרמניה אחרי שהיתה במפלה כלכלית קשה והשיב לה את הגאווה הגרמנית.

tomerA 16-09-07 21:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מוטי
אז בגלל מה?

בגלל שהוא גאון (אני לא אומר שזו גאונות חיובית אבל הוא עדין גאון)

ZoonD 16-09-07 21:19

שעל נעלך מעל רגליך ........

איך אתה מוציא מילים כאלה מהפה שלך ?????
יוב טביו מת ... טה שו אחוייל ?

הוא לא גאון ולא נעליים "הגזע הארי" היה מוכן כבר מזמן לטבוח בנו
והוא שפך קצת שמן למדורה הגמד המשופם הזה

ימח שמו

2pac2 16-09-07 21:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xZiPeR
את היטלר (באמת).
[ולא בגלל הדעות שלו].

היתי שמח אם מישהו היה מביא לך מכות

אבל עזוב פשוט תכתוב מה יש להעריץ בקוקסינל שלקח מדינה שהיתה יחסית לאירופה מקום 3-4 בזמנים מסויימים, בתחומים שהם קצת חשובים והרס אותה לגמרה
ועוד אחרי שהיה להם ניסיון במלחמת העולם הראשונה שראו שהם חולי נפש

xZiPeR 16-09-07 21:23

^(שניכם) אתה יכול לקלל אותו כמה שאתה רוצה, אבל האדם גאון...
הנאצים לא היו טיפשים, וכמו כן - הם ידעו לגייס לטובתם אנשים מוצלחים.

גם בתקשורת למשל - אם מישהו אומר למשל שהוא חושב שוגנר היה מלחין מוצלח ישר יוצאים כנגדו כאילו הוא אמר שהוא זיין אתמול בלילה פרה שחוטה .. בסה"כ דעה על אדם והיכולות שלו.

אגב: אני יהודי, פטריות, ימני (יחסית קיצוני) בדעותי, נכד לניצול שואה .. חושב שמעשי היטלר והנאצים הם מהמתועבים ביותר שיכולים להיות. שמגיע לו, ולכל מי שעזר לו בדרכו למות בייסורים קשים. אבל אני לא חושב שזו סיבה להסתיר את העובדה שהוא גאון.

tomerA 16-09-07 21:25

שמע הבן אדם אכן בן זונה מטורף שהרס ליהודים את כול עולמם.
ואסור לשכוח את מה שעושה עשה אף פעם.
אבל תנסה רגע להתנתק מי זה ולחשוב על המהלכים שעושה עשה (אם למדת היסטוריה אז אתה צריך לדעת) אין היום אף מנהיג בעולם שיש לו את הכישורים שלו.
תחשבו שהוא היה משתשמ בגאונות שלו למטרות שלום וכאלה, העולם שלנו היה נראה הרבה יותר טוב.

מוטי 16-09-07 21:25

כן, רק שלא התייחסת לנסיבות זמן ומקום

goldBEN 16-09-07 21:26

הוא סתם היה טיפש...וגם אתה...וגם כל מי שחושב שהוא גאון...~_~

Yoshi-Moto 16-09-07 21:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
שמע הבן אדם אכן בן :):):):) מטורף שהרס ליהודים את כול עולמם.
אבל תנסה רגע להתנתק מי זה ולחשוב על המהלכים שעושה עשה (אם למדת היסטוריה אז אתה צריך לדעת) אין היום אף מנהיג בעולם שיש לו את הכישורים שלו.
תחשבו שהוא היה משתשמ בגאונות שלו למטרות שלום וכאלה, העולם שלנו היה נראה הרבה יותר טוב.

שיהיה גאון, אבל להעריץ אותו אחרי מה שהוא עשה?

2pac2 16-09-07 21:28

תשמע אני מעריך את הגרמנים אני אומר לך תאמת
אבל בקשר להיטלר אני מסתכל על העובדות ההיסטוריות בלבד.

לקח מדינה שהיו בה המון אנשים חכמים ומאוד מוכשרים
ובסופו של דבר.. הרס אותה
זה העובדות

ידעו לגייס אנשים מוצלחים כן אבל אם היה להם שכל הם היו יכולים להיות לפחת כמו היום
אם היו שם יהודים הם היו חזקים פי 3
תחשוב עוד אנשים כמו איינשטין..

arbel2 16-09-07 21:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
הוא סתם היה טיפש...וגם אתה...וגם כל מי שחושב שהוא גאון...~_~

טיפש הוא לא היה
הוא ככל הנראה הדמגוג הטוב בהיסטוריה,הרטוריקה שלו עם קהלים גדולים היא ללא מתחרים ואין עליה עוררין .הטקטיקה שלו בהשגת השלטון הייתה גאונית ,אומנם הוא היה גזען נצאי בן כלבה שצריך להישרף באלף סוגים שונים של גהינום ,אבל טיפש הוא לא היה ...אנשים צריכים להיסתכל על כל התקופה של מלחמת העולם השניה מעבר לאספקט של השואה אם רוצים לבחון דברים בצורה אובייקטיבית .

tomerA 16-09-07 21:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
טיפש הוא לא היה
הוא ככל הנראה הדמגוג הטוב בהיסטוריה,הרטוריקה שלו עם קהלים גדולים היא ללא מתחרים ואין עליה עוררין .הטקטיקה שלו בהשגת השלטון הייתה גאונית ,אומנם הוא היה גזען נצאי בן כלבה שצריך להישרף באלף סוגים שונים של גהינום ,אבל טיפש הוא לא היה ...אנשים צריכים להיסתכל על כל התקופה של מלחמת העולם השניה מעבר לאספקט של השואה אם רוצים לבחון דברים בצורה אובייקטיבית .

:flowers: לזה התכוונתי

Ori-Silver 16-09-07 21:31

אמא!!

xZiPeR 16-09-07 21:33

חחחח פתחתי פה ריב - ותודה לתומכים :)
ברור שלא התכוונתי להערצה של ממש, אלא להערצה של תכונות כאלו ואחרות שלו. בדיוק כמו שכשכתבת (איתן) שאתה מעריך את יוסי בניון לא התכוונת שאתה רוצה להיות טמבל כמוהו (חחח בצחוק, לא יודע בכלל מה הרמת אינטילגנציה שלו :p).

ו.. 2Pac - הרבה הסטוריה אתה לא יודע.

2pac2 16-09-07 21:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
שמע הבן אדם אכן בן :):):):) מטורף שהרס ליהודים את כול עולמם.

אחי אני מת על גרמנים תאמין לי אני אוהב את כל הדיוק והחריצות ובכלל ההישגים התרבותים שלהם מאוד גודלים

אבל שמדברים על היטלר (שהוא בכלל לא גרמני אבל לא חשוב) אני מסתכל על העובדות
הוא השמיד אחרים ואת עצמו
השיטה שלו שגוייה והיא הוכיחה את עצמה שהיא שגוייה
חלק כותבים פה שהוא היה גאון, חלק שהיה לו כישרוים - דברו בדוגמאות, עובדות לא הרגשות

עוד פעם הגרמנים תותחים
אבל מי שהולך לפי השיטות של הנאצים והרעיונות של היטלר... שילמד מההיסטוריה במקום ללמוד על התחת שלו

flikeron 16-09-07 21:34

חולה על מכוניות גרמניות

ColemanIsGay 16-09-07 21:37

לא מעריץ אף אחד אני לא ילד בן 10
מה שכן אני מעריך מאוד מאוד את אבא שלי שאני מחזיק ממנו אחד האנשים הכי חכמים שאני מכיר בנאדם עם הרבה חוכמת חיים

xZiPeR 16-09-07 21:37

לא צריך יותר מדי דוגמות ליכולת השלטון והרטוריקה שלו - כל גרמניה (ואחרי זה עוד מדינות) הלכו אחריו בלי לשאול יותר מדי שאלות, למרות שהדברים שעשה היו איומים. הוא שיקם את גרמניה אחרי שהיתה מובסת אחרי מלה"ע ה1 והסכמי ורסאי שכפו עליה פיצויים וכו'.

ופליקרון - אממ .. לא זה מה שגרם לי להעריך את היטלר ... אגב - כמה שאני יודע שהמכוניות שלהן טובות אני בחיים לא אקנה אותן.

tomerA 16-09-07 21:38

זה מזכיר לי משהו הויכוח הזה על היטלר.
היה פעם איזה סרט שמורה הדגים על התלמידים שלו את השיטה של היטלר והוא ממש השלתט עליהם וגרם לעשות דברים בניגוד לרצונם.
אני לא זוכר איף קוראים לסרט אבל הוא היה ממש חזק.
בקיצור זה מדגים איך הבן אדם היה גאון, גאונות יכולה להיות לכול מיני כיוונים לא בהכרח מה שנראה לי חיובי.

2pac2 16-09-07 21:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי flikeron
חולה על מכוניות גרמניות

גם אוכל, מוזיקה ובכלל כל המדעים הם פיתחו

xZiPeR 16-09-07 21:39

תומר - "הגל" (או "הנחשול", משו כזה).

טופאק - אוכל ומוזיקה זה מדעים ?

2pac2 16-09-07 21:40

ציטוט:

לא נראה לי אחי
כתבתי בטעות שזה מדעים?

והדוגמא היחידה שנתתם שהוא לקח את כל הגרמנים איתו
שטיפת מוח יודעים לעשות מאוד שנים, הוא לא עשה את זה בעצמו

תביא עוד דוגמאות אני מת להבין למה מעריכים אותו

אפילו הגרמנים בעצמם כמה שאני יודע שונאים אותו, גם הגלל שהוא היה רע גם בגלל הנזק שהוא עשה

tomerA 16-09-07 21:41

ציטוט:

לא יודע מה השם אבל זה הסרט שמדגים בצורה הטובה ביותר את הגאונות של היטלר.

HammEr-StriKe 16-09-07 21:41

ציטוט:

חסר בגלל מה ?
הבנאדם היה הנואם הדגול ביותר בהסטוריה, בעל כושר מנהיגות נדיר.
הצליח לגרום לכל האוכלוסייה להיות מושפעים מדעותיו שלו.
כמו כן, הוא שיקם את גרמניה אחרי שהיתה במפלה כלכלית קשה והשיב לה את הגאווה הגרמנית.

אוויי כמה שאתה מצחיק!! אני לא רוצה להרוס את הפוסט אבל חייב להגיד לבנאדם הזה משהו!
אתה חושב כמו הנאצים החדשים של גרמניה..
היטלר עלה לשלטון בצורה אכזרית אפשר לומר, הוא החזיק בשנאה שלו ליהודים ונעזר בזה לעלות לשלטון, החברה הגרמנית הייתה פשוט מושפעת למשך השנים מהרגע שהתחיל להמציא את ההסתה, הוא כתב את הספר מיין קאמף שאגב עד עכשיו צעירים מזדיינים שאפשר לקרוא להם ניאו נאצים קוראים את זה, ומפיצים את זה גם באינטרנט וכו'.. גרמניה הייתה תחת ההשפעה שלו..
אתה אומר שהוא השיב לגרמניה את הגאווה, איך? בזה שרצח את כל היהודים של אירופה?! בזה שהוא הפיץ אידיאולוגיה של שנאה וגזענות? בזה שהוא הקים מכונת מלחמה חזקה כדי לחשוב לכבוש את כמעט כל העולם? ואני אשאל אותך, מה בדיוק קרה אחרי שהוא הרג את עצמו? גרמניה קרסה, והגאווה היחידה שנשארה לגזענים הללו זה שהצורר עשה את שלו בזה שהשמיד 6 מליון יהודים.
אתה אומר שהוא שיקם את מצבה הכלכלי? בטח היה מפריע לו לראות יהודי עם עסק מצליח בגרמניה או בארץ אחרת באירופה, הוא אכל את עצמו ברגע שראה יהודי עושה כסף, למה? כי זה הי על חשבונם של הגרמנים.. ותראה רק לאן הוא לקח את זה.. להשמדת עם!
אתה אומר שהוא היה הנואם הדגול ביותר בהסטוריה, את זה אפשר לשמוע אך ורק מצעירים ניאו נאצים ועל כך אני חושב עליך את הדברים הללו.. כי כל הנאומים שלו היו רק על שנאה ליהודים.. ואתה אומר הנואם הדגול.. תחשוב קצת לפני שאתה מדבר..
אין ספק שהוא היה מתוחכם והוא עשה את מה שעשה בדרך גאונית.. אבל אל תשכח שהוא צורר היהודים הגדול בהסטוריה.. להעריץ בנאדם כזה כבנאדם זה להיות ניאו נאצי.. או שאתה לא מבין כל כך על מה הדברים שאתה אומר עומדים או שאתה מסתתר אחרי דעות שאני לא רוצה לחשוב עליהם בכלל..

tomerA 16-09-07 21:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HammEr-StriKe
אוויי כמה שאתה מצחיק!! אני לא רוצה להרוס את הפוסט אבל חייב להגיד לבנאדם הזה משהו!
אתה חושב כמו הנאצים החדשים של גרמניה..
היטלר עלה לשלטון בצורה אכזרית אפשר לומר, הוא החזיק בשנאה שלו ליהודים ונעזר בזה לעלות לשלטון, החברה הגרמנית הייתה פשוט מושפעת למשך השנים מהרגע שהתחיל להמציא את ההסתה, הוא כתב את הספר מיין קאמף שאגב עד עכשיו צעירים מזדיינים שאפשר לקרוא להם ניאו נאצים קוראים את זה, ומפיצים את זה גם באינטרנט וכו'.. גרמניה הייתה תחת ההשפעה שלו..
אתה אומר שהוא השיב לגרמניה את הגאווה, איך? בזה שרצח את כל היהודים של אירופה?! בזה שהוא הפיץ אידיאולוגיה של שנאה וגזענות? בזה שהוא הקים מכונת מלחמה חזקה כדי לחשוב לכבוש את כמעט כל העולם? ואני אשאל אותך, מה בדיוק קרה אחרי שהוא הרג את עצמו? גרמניה קרסה, והגאווה היחידה שנשארה לגזענים הללו זה שהצורר עשה את שלו בזה שהשמיד 6 מליון יהודים.
אתה אומר שהוא שיקם את מצבה הכלכלי? בטח היה מפריע לו לראות יהודי עם עסק מצליח בגרמניה או בארץ אחרת באירופה, הוא אכל את עצמו ברגע שראה יהודי עושה כסף, למה? כי זה הי על חשבונם של הגרמנים.. ותראה רק לאן הוא לקח את זה.. להשמדת עם!
אתה אומר שהוא היה הנואם הדגול ביותר בהסטוריה, את זה אפשר לשמוע אך ורק מצעירים ניאו נאצים ועל כך אני חושב עליך את הדברים הללו..
אין ספק שהוא היה מתוחכם והוא עשה את מה שעשה בדרך גאונית.. אבל אל תשכח שהוא צורר היהודים הגדול בהסטוריה.. להעריץ בנאדם כזה כבנאדם זה להיות ניאו נאצי.. או שאתה לא מבין כל כך על מה הדברים שאתה אומר עומדים או שאתה מסתתר אחרי דעות שאני לא רוצה לחשוב עליהם בכלל..

אף אחד פה לא מעריץ את המעשים שלו. :dry:
הרוב המוחלט שונאים אותו שנאת מוות ואת המעשים שלו.
העיקרון פה הוא לא המעשים אלה הדרך.

xZiPeR 16-09-07 21:46

אנשים פה לא שמעו על אובייקטיביות ..
אתה מסכים איתי שהוא היה מתוחכם ועשה את הדברים שעה ב"דרך גאונית".
זה כל מה שאמרתי, לא יותר.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:44.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ