![]() |
זונד יא עיוור אחי:
ציטוט:
|
|
כהה אני זוכר את זה
הוא פירסם תמונה של זנוד של אלון ומשום מה שתי תמונות שלו... גם איזה אחת הגיבה שם שהיא לא אוהבת "שרירים" אז הוא כתב "כמו הראשון זה הכי טוב נכון?" והתמונה שלו הייתה ראשונה |
סליחה זה פשוט הוציא לי תוריד בבייסיפס
זה קצת מעצבן , חשבתי הוא מתכחש לזה !! |
למה לקחתם תמונות שלי בלי רשות מי עשה את זה חחחחחחחחחח
אתם לא מתביישים לפרסם תמונות בלי רשות? ואם אתה אומר לא זה לא אני פרסמתי אני לא מכיר את הפורום הזה. תגידו מה זה אתם צחקים עלי מאחורי הגב זה תמונות שלי לפני חצי שנה. זה ממש לא יפה . ואתם עוד חושבים שאני עשיתי את זה. זה אחד ששונא אותי מאוד. גם בפורומים אחרים פרצו אלי וקיללו אותי. |
בונא אתה תקבל פעם כפכך לראש ממישהו אני אומר לך
:ohmy: |
לא יודע, תפרסם ביחד את התמונות שהיה קודם, תאמת ממש ממש בקטנה שיפור, לזמן שאתה מתאמן, זה כלום.
ותאמת? יש לך את האופי הכי ילדותי שאני מכיר, נו באמת חחח אתה אומר Hhh לא יחפור יותר וזה, שיואו איך אני יסביר לך אתה ילד קטן, אתה כזה ממש תמים ומדבר מה זה שטויות לפעמים. אין לך אופי בגרוש.\ בהצלחה במאסה וגם בבנית אופי. |
אתם באמת חושבים שאני עשיתי את הדבר הזה .
דבר ראשון מה זה הפורום הזה בכלל? דבר שני למה שאני יעשה את זה? קודם זה על בטוח אחד מהפורום ששונא אותי לא אתכם היו לי גם הרבה פריצות לפורום. די כבר זה לא אני נשבע לכם בסבא שלי שמת. באמת זה לא אני. |
חחחחחח ...
|
נו באמת בוא נגיד סיכוי למיליון הייתי עושה את זה כן..
נראה לכם שהייתי שם תמונה שלי לשאול שם חחחחחחחחחחחח. בקיצור זה לא אני חברה אם זה הייתי אני הייתי עושה את כדי להשפיל. אבל במקרה שלכם אין מה להשפיל אותכם אתם תותחים. |
ועוד דבר חברה
נכון יש פה למנהלים בודק אייפי בואו תבדקו את האיפי שלי ושלו. נו באמת אף אחד לא צחק עליכם צחקו עלי וזה מישהו מישראלבודי. |
ציטוט:
|
אמרתה שאתה הולך ולא מפרסם יותר תמונות....ואחרי שנה תחזור ותפרסם =\
|
אז תלך כבר ....
במקום לשבת ולחפור , לך לתאמן או לאכול |
ציטוט:
הוא היה יכול לחכות עוד כמה חודשים ואז בכלל היו מגיבים לו אחרת....(במידה והיה משקיע) |
אני חוזר בפברואר ביי לכולם
|
חח פיזדץ.
|
Hhh הסוס :p
|
ציטוט:
מכיר את השיר של DJ SLON? |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Hhhh אתה לא מאמין איך התגעגעתי אליךךךךךך יגברברון קטןןןןן פייייייייייייייייייייייייייייי גם כשאתה לא פההה אף אחד לא שוכח אותךךך אחייי לפני שאתה בונה מסה תבנה אופי כבר נשבר הזין מהמשפטי כיתה ב' שלך אתה מדבר כמו התוכי שלי אני אומרלך זה פשוט אסון...... אני מצטער לבאס אותך אבל אתה מתאמן חצי שנה אני חושב וחוץ מהגב לא השתפר לך ממש כלום.... תמשיך לאכול ולהתאמן וכל השאר יבוא עם הזמן ...
בהצלחה :) |
יש שיפור!
|
ציטוט:
XDDDDDDDDDDDDDDDDD אתה מזכיר לי חבר שלי,קוראים לך במקרה אדיר? O.ם יש שיפור,גב נחמד. |
חח אם אתם רוצים לראות את הפנים של HHH פשוט תשמרו את התמונה על המחשב ואז רואים את זה בקטן יותר.
דוגרי אני יכול להגדיל את זה ולהביא לפה, אבל אני לא רוצה לצאת מנייאק כי אז מתן16 יתנקש בו :bow: |
ציטוט:
|
די להסתלבט עליו...hhhh אני ממליץ לך לגשת למקרר ולבלוע אותו...והפוסט הזה צריך להיות נעול הוא מוריד ת'רמה של הפורום
|
ציטוט:
|
|
איזה אנשים אתם ככה אתם באים אחרי שאני שאני רוצה להשתנות ולפתוח דף חדש.
אז מה גם לפני זה העלית סרטון וראו לי את הפנים אז....... |
הוו אתם יודעים מה עם כל הגישה הזו אני עוז ויותר לא חוזררציתי לשאול אתכם
וכמה מפה בכל זאת תמיד מסתלבטים עליי. גם רציתי לשאול אתכם אחרי זה עוד דברים כי אתם הפורום הכי טוב שביל זה ואני יכול לסמוך עליכם אבל חוץ מלאיים עליי אתם לא עושים כלום. |
ציטוט:
יחס גורר יחס. |
ציטוט:
יש מצב אתה רושם איך עושים את זה? |
ציטוט:
אז ככה נראה HHH הדגול.. ציטוט:
:whistle: |
ציטוט:
מאיפה אתה? |
כן אחי יש שיפור
|
יש קצת שיפור מהפעם הקודמת
|
לא יאומן
אלה שיפור אחי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ