![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לי שם אחים קטנים ואמא, הייתי גר בבריה איזה 4 שנים. באיזה בצפר אתה לומד? |
ציטוט:
|
עדיין לא קלטתי איך בנאדם בגובה 165 עם מבנה גוף צנום אנס כל כך הרבה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הייתי תופס אותו מזיין לו את האימאימא גם היה לי חלום
שאני וידידה שלי הולכים ברחוב ורואי םאותו אז אני מרביץ לו ומשכיב אותו על הרצפה מחזיק לו את הידיים למעלה ומצמיד לו רגל לראש וצועק לה תקראי למשטרה כבר!!! |
אני לא יודע מה איתכם אבל בני סלע לא נראה בנאדם רע, נראה לי שפשוט יש לו הפרעה נפשית קשה שקשורה למין שהוא לא אחראי לה, בעבר הוא גם טען שהוא לא יכול לשלוט על עצמו ושהוא רוצה שיתנו לו גזר דין מוות, וגם רואים שבכל הדיונים בבית המשפט הוא מרכין את הראש למטה מבושה.
|
ציטוט:
אבל לא רציתי ליקפוץ על בן אדם שאני לא היתי בתוח שזה הוא ! אחשיו אני במת כמאט בתוח שזה הוא |
ציטוט:
|
ציטוט:
כשאני אחרי אימון אני מת מרעב וכשאני מת מרעב לא כדאי לאף אחד להתחיל איתי אני יכול http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon8.gif היתי אוכל אותו את הבני הילד רא הזה http://www.littleriverbooks.com/hungry.gif בני יש לך מזללללללללל עם לא המישטרה אני היתיח גיע אליך ואוכל אותך לארוחת ערב שלי !!!!!!! דרך הגב מישהו יודע ערך תזונתי ל 100 גרם בני סלע ?http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon5.gif אני נישמע כמו קניבל אה :huh: ? |
כמה שגיאות יש לך שתיהיה בריא בן כמה אתה?
|
ציטוט:
איך אני מת עליך .............................. |
|
ציטוט:
|
תשמע, שום דבר לא מצדיק את המעשים שלו. הוא אפילו עצמו אמר שהוא לא יגיד להם שהוא מצטער כי זה לא שווה כלום.
זה בנאדם שכשהיה ילד ראה את אבא שלו מתאבד... אבא שלו קפץ מעמוד חשמל לנגד עיניו. אתה יודע איך דבר כזה משפיע על ילד? איך זה משנה את החיים? לא, אתה לא יודע כי זה לא קרה לך. כמו כן הוא טוען גם שהוא עבר התעללויות שהיה קטן אחרי מות אביו. מה שאני אומר, שזה לא סתם בנאדם, עם חיים נורמלים, שהיה לו חינוך ומסגרת, ופתאום סתם בא לו אז הוא הופך לאנס סדרתי. |
ציטוט:
|
זיןןן זה בני סלע הוא נראה כמו ערבי איך זיהו אותו יא רבעק
|
ציטוט:
|
אזה שוטרים טיפשים
http://img2.tapuz.co.il/forums/1_90425499.jpg |
חח איך כל אחד משחק אותה כאילו באמת היה מצליח לעשות לו משהו
רב הפורום פה שחיפים שיקבלו כאפה יתחילו ליילל |
למרות הקשיים שלו תאמין לי צריך להרוג אותו ויאנסו אותו באותה צורה שאנס !!
אם היתה לו בעיה היה יכול להגיד את זה מלפני והוא סתם הומו בן זונה !! ומי שחושב אחרת שיחשוב שהוא היה אונס משהי שאתה מכיר ואז נראה |
בני סלע המלך
איזה מהלך מבריק למשטרה ! הוציא אותם כאילה קטנים שלא תבינו הלוואי שישרף הבן :):):):) הזה, שיורידו לו את הזין אבל עם כל השנאה שלי אליו, אני שמח על מה שהוא עשה למשטרה אולי זה יעורר שם אנשים מלמעלה ויבינו שיש לנו חרא משטרה וכל השוטרים זונות שונא שוטרים שבת שלום |
ציטוט:
|
גם אני שונא את המשטרה.
מנייאקים מחפשים איפה להציק לרשום דוחות סתם במקום להתעסק בדברים חשובים. חוץ מלאנוס מתנחלות שנכנעו ולהציק לאזרחים תמימים לא יודעים כלום. |
לא ממש אכפת לי מבני סלע הזה
שמעתם שהאום הוציא עוד ח** על ישראל? |
נורא התבאסתי שתפסו אותו.
כל כך שמחתי לראות את חבורת הכלומניקים כחולי המדים מושפלים, הוא פשוט חשף אותם במערומיהם, זה היה נהדר. לאנוס הוא כבר לא היה אונס במצב כזה, וכאשר הוא במנוסה. הייתי מוכן אפילו לארח אותו אצלי בבית, רק כדי להשפיל עוד קצת את המשטרע. חבורה של שמנים שבעים שכל מה שמעניין אותם זו הקרן השתלמות השמנה שלהם. עכשיו הם גאים כאילו דבר לא קרה. בכלל, הכי מצחיק שוועדת החקירה למחדל הזה קבעה שצריך "להזהיר" מספר קצינים. אתם מבינים "להזהיר". נסו לעשות באזרחות טעות שתציג את המעביד שלכם בכזה שפל. כמה שניות ואתם בחוץ, כמו כלבים. אבל את השוטרים "יזהירו". נו נו נו. קרן השתלמות. הלוואי שיברח להם עוד אסיר. נ.ב: הכי גדול יצא אמנון אברמובי'ץ שעקץ ברשעות נפלאה את המפכ"ל המעפן ואמר לו "לשם מה אתה נוסע לנהריה, אתה רוצה להצטלם איתו"? פשוט נקרעתי מצחוק. הכי אידיוט יצא אהרלה ברנע שכל רגע הכריז: "אפשר לנשום לרווחה". פששש אכן נגמרו לנו כל הצרות אה? |
ציטוט:
אני לא מבין מה הקטע לצחוק על הממשלה אם אתה כזה חכם אולי תלך אתה להיות שוטר במקום להיות עיתונאי עלוב |
אביב - כל מילה בסלע!
עצוב אך נכון. |
ציטוט:
|
לא יודע מה אתכם...אבל התמונה של השוטרים עם בני סלע רק מראה לי כמה המשטרה בארץ היא בדיחה.
הם מתלהבים עכשיו כמו ילדים קטנים שתפסו אותו, ומציגים אותו לראווה כמו איזה חיה בקרקס. פוצצו לו ת'צורה ועכשיו פתאום כולם מחזיקים כשהם מובילים אותו לניידת. לפני שבועיים לא כבלו אותו אפילו ברגליים, ועכשיו הם לא נותנים לו לנשום אפילו כשמכניסים אותו לניידת. סתם שוטרים זונות. |
ציטוט:
תגיד עוד כמה זמן אתה צריך לנוח עד שתוכל להתאמן שוב? |
ציטוט:
מי אתה בכלל |
חבל חבל.. הלך לי 100 אלף ;)
|
השוטרים בתמונה נראים כמו ילדים דיסלקטים שמצטלמים לתמונת מחזור. דרך אגב הם לא אלו שתפסו אותו. מי שתפס אותו היה חייל דרוזי בשח"מ. ומי שראתה אותו 10 שניות לפני שנתפס הייתה חיילת שעמדה ליד המחסום והתריאה על זה לשוטרים. בלעדייה השוטרים לא היו מבחינים בו. ככה שאם כבר אז כל הכבוד לצה"ל.
סך הכל באמת מדובר בבן אדם מסכן שמאז שהוא ילד קטן עובר רק סבל והתעללויות. זה לא שבוקר אחד הוא קם והחליט שהוא רוצה ליהיות אנס. במקומו כבר הייתי מתאבד ולא פלא שהוא ביקש גזר דין מוות. |
תשמעוו טובב הסתכלתי על התמונה שפירסמו לזהות אותו והסתכלתי עליו עכשיו!! אין שמץ של דמיון בין הדברים!!! עד כדי כך שהיתי מגיע למצב שהוא עובר מולי ברחוב בחיים לא הייתי מנחשש שזהה בני סלעע!! ות'אמת?? התבאסתי שתפסו אותו!! רציתי להמשיך לראות איך הוא הפך את כל המשטרה הזאת לבדיחה של ממש, ובתכל'ס אני שואל..
ברחת שבועיים מהמשטרה, במקום ללכת למשפחה שלך ולגנוב אוטו ובכך להגדיל ב70 אחוז את תפיסתך, בזמן הזה יכלת כבר לקנות חליפה שחורה פאה וזקן להתחפש לחרדי לקחת אוטובוס לירושלים להיכנס לאיזה ישיבה שם וככה בחיים לא היו תופסים אותו!!! גם אין תקשורתת שם!! בקיצורר הוא יצאא טיפשש אבל המשטרה?? יצאה טיפשה פי 20!!! |
כמה מקרי אונס יש בשנים האחרונות,הרבה מאד
גם מקרים שילדים בני 14 אונסים ילד בן 7.וסבא האונס את נכדתו. והם לא מקבלים עונשים.לבני סלע וכל האנסים צריכים לחתוך להם יד. והכי טוב לסרס אותם כמו שכבר ציינו פה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
"לאחר שהגיע לכביש עכו-נהריה בקצה מסלול ההימלטות שלו (ראו קישור לידיעה מורחבת בנושא), ראו סלע ושותפו את מחסומי המשטרה שנפרשו במקום. השניים עצרו את הרכב , ירדו לשוליים וכיבו את האורות, "
http://news.walla.co.il/?w=//1020933 שותף????????. לאא שמעתיי עלל דברר כזה?? על פי כל הידיעות בכל האתרים והחדשות הוא היה לבד... משהו לא מסתדר לי פה... וכן המשפחה יצאו מניאקים רצח. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ