![]() |
המשפט מוטו שלי הוא:
"אין לא יכול. יש לא רוצה!" איתי. |
פשוט הורג אותי התאונות האלו של הנשים,
ואז אתם רואים אותך נוסעות עם הטוארגים והml של הבעלים שלהם כוס עמוק אמהות וג'יפים אבל על הזין |
ציטוט:
|
ציטוט:
קבל משפט. עץ אחד יכול לעשות מיליון גפרורים גפרור אחד יכול להשמיד מיליון עצים. לא יודע איך זה קשור אבל זה יפה אז אל תתלונן. :jockey: |
קודם כול תודה, באמת לכול מי ששיתף פעולה באשכול.
אני לא מבין מה הקשר לנשים שנוהגות בכביש זה קשר למשפטי מוטו? (מוטיבציה) שוב תודה רבה לכולם אם יש לכם עוד מישפטים אני ישמח לישמוע. כמו שדניאל אמר אני מעוניין לישמוע משפטי bb ולא אחרים. Bodybuilder הרגת אותי תביא עוד משפטים כאלה חח. |
מהפקצות :
"זה לא אתה זה אני" הממ משפט מוטו באימונים "Harder = Bigger" או "Hard Work Pays Big" יש גם "גברים במוסך, נשים במטבח" יש גם "אישה בתוך מכונית זה כמו ערבי עם פצצה גרעינית" |
"כאב הוא חולשה העוזבת את הגוף"
:) |
"אלימות היא כירסום יסוד הדמוקרטיה הישראלית. יש לגנות אותה, להוקיע אותה, לבודד אותה" :blink:
|
nothing but a peanut
light weight baby מקורי הא? חחחחחח |
משפט חזק :
No pain no gain |
חבר יש רק בארתור וגם הוא כלב:jockey:
|
גם אם קשה לך תזכור שכרגע במקום אחר באותו הזמן יש מישהו שמתאמן יותר חזק ממך בשביל אותה מטרה משהו כזה באנגלית זה נשמע יותר טוב מישהו יכול להביא את המשפט המקורי אשמח מאוד:jockey:
|
וואלה משפט שעוזר לי בהרבה דברים אבל הוא לא קשור כלכך לפיתוח גוף והמשפט הוא
When you mess with the best YOU DIE like the REST!!!! |
ציטוט:
|
no guts no glory?לא בטוח רשמתי נכון
|
ציטוט:
|
אהבה זה מילה שבנות המציאו כדי להזדיין בכבוד
|
לא קשור לפיתוח גוף אבל זה פתגם שאני מאמין שהוא נכון
"מי שהכיש אותו נחש ,מפחד מחבל" |
ציטוט:
|
ציטוט:
די עצוב שאני זוכר את זה (למדתי את זה לפסיכומטרי בקיץ), אבל זה הולך ככה: "מי שנכווה ברותחים נזהר בצוננין" |
חח נכון גם אני זוכר את זה משם
כמה קיבלת אגב? same shit different day |
משפט שכל יום בחיים שלי עוזר לי: אל תבכה על חלב שנשפך (או על אבקת חלבון שנשפכה לי בבוקר.. :( .. )
|
ציטוט:
|
המוטו שלי אחד המטומטמים אבלp:
לטחון במכון זה נכון! אם תשב בבית,תיראה כמו זית!@@#@חחחחח |
Bodybuilder הרגת אותתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האחרון מטומטם והכי מצחיק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
סקס סמים וסקוואטים.
"תן כבוד קבל כבוד" No pain No Gain - משפט כל כך טוב! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ