![]() |
ציטוט:
חבל שאני גר באיזה מרחק ארבע שעות מבאר שבע |
וואלה יצאתי גימלים עד יום שלישי אז בדוק אני הולך לאיזה מסיבה אחת או שתיים
נראה לי ליצחק |
ציטוט:
חח כן אני זוכר בכיתה ו' לקחתי רמאדן הכנסתי אותו לתוך המשאית _ (פעם היו משאיות צבא קטנות כאלה של משחקים וחיליים קטנים וזה ) והמשאית עפה כזה באוויר והתפוצצה :) :) איך שמחתי באותו רגע התחלתי מזה להאהוב את זה.. אבל כבר שנתיים שאני לא נוגע בזה :/ לפעמים דוד שלי מביא לי קצת לפורים |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני התחפשתי שנה שעברה לנערת הוואי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אל תזיינו תמוח
מישהו פה חושב על Tlv? אני מתלבט |
אני יהיה בפורום ב"ש, יהיו כוסיות וקרחנה עם די ג'יי אסקימו עד אור הבוקר.
|
ציטוט:
מילא היה לך פז"ם שאתה מדבר עליי, אבל עדיין לא התגייסת |
ציטוט:
חייל שלי אולי. |
ציטוט:
:laughing: |
ציטוט:
מחר אני הולך לקנות כבשה משו אש |
ציטוט:
תגיד לכמה זמן אסקימו עולה ?????...??..? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני בכלל לא מהאזור הקרוב של באר שבע והסביבה שם אז אנילא יכול לדעת איך נראית ההזמנה ............. טובבב הקיצר אני מחכה לשבועות שיהיה איזה פסטיבל ריב טראנס נלך לשם ..... נקווה שגם אסקימו ילך לשם.................. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ביום העצמאות שעבר מצאתי את עצמי רוקד עם איזה בדואי :boxing: |
חחחחחחחחחחחחחח
ראיתם מזה.. עבדתי בפורום אבל מה אני לא יכול להכנס בשביל להנות חח נעל דינוק |
צחי ההומו הזה עדיין שם?! איזה שם הוא תפס בכל הארץ עם סלקציה החריפה סטייל נאצית שלו באתי עד ב'ש ולא נכנסתי פעמיים כוסעומו אבל עשיתי לו תרגיל..
|
ציטוט:
הוא חבר טוב של דוד שלי הוא היה נכנס לפורום איזה שנתיים בחינם + שתייה והכל. אם מישהו נראה כמו ערס אין לו סיכוי להכנס אצל הצחי הזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה אפילו לא מתאר לעצמך כמה אתה יוצא עלוב שאתה אומר לי צעיר כשאתה עוד מלש"ב תכלאס אני צעיר מת אבל אתה בכלל מלש"ב מה אתה מדבר אליי בכלל?? וואי הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחח |
בוא נסכם ששניכם צעירים וזהו =)
Panic עוד יהיו לך מספיק אנשים שיקראו לך צעיר, רד מזה. Bazooka, מה אתה בכלל מתעסק בצבא לך ללמוד לבגרויות... עד מתי |
ציטוט:
|
ציטוט:
והקטע עם הבגרויות היה חריף קבל מוניטין |
מה זה מוניטין? אנאעארף אתם תאמינו לי...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אמרתי אזור 3 וחצי זה הערכה, תמיד בפורום ה"אומן" עולה באזור הזה. |
ציטוט:
בכל אופן אני נמצא במתחם של ה22+. מידי פעם יורד ל18 לראות אם יש משהו מעניין. ת'אמת כן לא משהו למטה. |
ציטוט:
לא יודע בן כמה אתה אבל יש עוד כניסה של 22+ שמה יש סלקטור אחר בשם צביקה, הוא יותר בסדר. |
ציטוט:
מי בעניין? |
ציטוט:
|
ציטוט:
ד"א דווקא לדעתי לפורום הם לא מנסים להתקרב בכלל ... אולי רק מסביב לדפוק דברים מרכבים ומהאזורי תעשייה שם. אני באופן אישי ראיתי 2 בדואים עושים חאווה לאיזה מישהו על הרכב חחח', אחרי כמה דקות הבנאדם בה היה כולו בהלם נשאר עם רכב בלי גלגלים, בלי כלום. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ