ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ויכוח על הצבא (https://israelbody.com/showthread.php?t=31748)

eminemfan 27-03-08 16:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gil-G
שאלה על הדרך

אתם יודעים אם יש בסיסים פתוחים של חיל האוויר?

בחיל האוויר זה סגור לטייסות פתוח למנהלה

eminemfan 27-03-08 16:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !Demon!
חצי פה עו לא התגייסו ולא מבינים כלום...
אם אתה מיועד קרבי , פרופיל קרבי אתה תקבל גיוס קרבי אלה אם יש בעיות ת"ש מאושרות , או אתה בן יחיד או שקיבלת סעיף קה"ס שבגללו אתה לא מסוגל לשרת בצבא..
אחרי שהתגייסת בתאריך הקרבי אתה יכול לא להתפנות מהבקום אבל אחרי כמה ימי מעצר שכמו שאמרו ינסו לשכנע אותך להתפנות באמצעות צעקות , יגידו לך מה אחרים יכולים אתה לא מה אתה זבל וכאלה אם אתה מתפנה-מתפנה אם לא אתה הולך לכלא ומשם לא יודע מה קורה
אפשר לצאת באמצעות קב"ן , הורדת פרופיל, ת"ש או אי ביצועה פקודות מה שיתלווה בריתוק\כלא .

בדיוק-זה מה שאני טוען-מתווכחים איתי?:):):):) אני רוני קולמן של הצבא-גר בבסיס חיל האוויר 23 שנה ושירתתי בחיל ירוק אז אני מכיר כל פינה בצבא.

hasman90 27-03-08 16:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
בדיוק-זה מה שאני טוען-מתווכחים איתי?:):):):) אני רוני קולמן של הצבא-גר בבסיס חיל האוויר 23 שנה ושירתתי בחיל ירוק אז אני מכיר כל פינה בצבא.

לא משנה

eminemfan 27-03-08 16:48

מכיר אחד בשם אלכס-ועניתי לך אחי בפוסט ההוא.

!Demon! 27-03-08 16:48

ציטוט:

חח נו זהו כאלה שמתגייסים עוד שנה ושמעו סיפורים מתווכחים עם אנשים שחוו את זה עליהם או חברים קרובים שלהם

eminemfan 27-03-08 16:50

ציטוט:

חח נו זהו כאלה שמתגייסים עוד שנה ושמעו סיפורים מתווכחים עם אנשים שחוו את זה עליהם או חברים קרובים שלהם

דן (דנזיג)התגייס היום הוא יגיד להם.

!Demon! 27-03-08 16:54

ציטוט:

דן (דנזיג)התגייס היום הוא יגיד להם.

חחחחחחחח

toxicity 27-03-08 17:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
בוא לאייסיקיו גבר

האיסי שלי נמחק, יש לך מסן?

blinki 27-03-08 18:13

רגע,אם יש לך 97 אבל אתה מתמיין למשהו קד"צ מודיעין או מחשבים אז זה ימנע ממך ללכת לקרבי לא? או שלמישהו שיש 97 לא שולחים זימונים לדברים כאלה?

P-a-n-1-c 27-03-08 18:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blinki
רגע,אם יש לך 97 אבל אתה מתמיין למשהו קד"צ מודיעין או מחשבים אז זה ימנע ממך ללכת לקרבי לא? או שלמישהו שיש 97 לא שולחים זימונים לדברים כאלה?

יש תפקידים בודדים אשר אפשר לקבל זימונים אליהם אם יש לך פרופיל קרבי
כמו לדוגמא מודיעין

ROSH KILLER 27-03-08 18:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gil-G
רמת דוד?

זה בסיס סגור אבל תלוטי לאיזה תפקיד תהיה
יש לי חבר שם שעושה יומיות

!Demon! 27-03-08 18:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blinki

נו מין הסתם עם הצבא לשקיע בך בקורס ואתה לא נכשל בו או משהו הוא לא יעביר אותך פתאום למשהו אחר :basketball:

Homie 27-03-08 19:15

בקיצור ולעניין בתור אחד שכרגע מתעסק ישירות עם סרבנים / לא מתפנים / מורידי ומעלי פרופיל,
זה הכל צורכי הצבא, ברור שזה לא הכל שחור ולבן כי זה לא מחשב קובע זה אנשים
ככה שזה ממש תלוי במזל, אבל רוב הפעמים לא יתנו לך מה שאתה רוצה לא משנה מה אתה עושה,
דוגמה אחת שנתקלתי בה, חייל יושב כבר 7 חודש בכלא, כי הביאו לו גבעתי והוא רוצה גולני
והוא לא מוכן להתפשר, והצבא גם לא.
דוגמה נוספת, יש לי חבר שאבא שלו נכה צה"ל הוא רוצה להשתמט, לא רוצה קרבי לא רוצה ג'וב
לא רוצה כלום, כבר שנה וחצי, מהצו הראשון הוא אומר שהוא לא מתגייס, הוא כבר סך הכל
(במצטבר) איזה חודשיים בכלא ולא רוצים לשחרר.

מצב שני יש לי חבר שביום הגיוס התחיל לבכות שהוא לא רוצה לא רוצה, נפל על קב"ן "טוב"
קיבל חצי שנה "גימלים" נפשיים והפזם שלו דופק! מה גם שהיום לא רשום נפשי, הכל רשום כרפואי.
(ושוב הוא לא חירטט כי אני הייתי איתו אני כרגע מסופח לבקו"ם)

קיצר כל הזין בצבא!!!אני כמעט סוגר חודש וזה רק זין!!!! נמאס!! כולם מפגרים לפחות בבקו"ם.

Kachok 27-03-08 19:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
בטח אחי
שדה דוב, תל נוף, פלמחים, קרייה, צריפין

זה מאוד תלוי לאיזה טייסת ולאיזה גף אתה שייך
בד"כ החוק הוא שתחזוקה טוחנים סגירות ותורנויות , ולעומתם טייסות מנהלה עושים בית זונות ומשרתים כמו ביחידה פתוחה.

P-a-n-1-c 27-03-08 19:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Homie
בקיצור ולעניין בתור אחד שכרגע מתעסק ישירות עם סרבנים / לא מתפנים / מורידי ומעלי פרופיל,
ככה שזה ממש תלוי במזל, אבל רוב הפעמים לא יתנו לך מה שאתה רוצה לא משנה מה אתה עושה,
דוגמה אחת שנתקלתי בה, חייל יושב כבר 7 חודש בכלא, כי הביאו לו גבעתי והוא רוצה גולני
דוגמה נוספת, יש לי חבר שאבא שלו נכה צה"ל הוא רוצה להשתמט, לא רוצה קרבי לא רוצה ג'וב

מצב שני יש לי חבר שביום הגיוס התחיל לבכות שהוא לא רוצה לא רוצה, נפל על קב"ן "טוב"
קיבל חצי שנה "גימלים" נפשיים והפזם שלו דופק! מה גם שהיום לא רשום נפשי, הכל רשום כרפואי.

קיצר כל הזין בצבא!!!אני כמעט סוגר חודש וזה רק זין!!!! נמאס!! כולם מפגרים לפחות בבקו"ם.

וואלה אחי מצטער לשמוע שגם אתה חש את החרא בצבא
תקרא פה בפוסטים יש את הבזוקה הזה שעדיין לא הריח את השניצל בבקו"ם ועושה פה פוזות על ה"ג'ובניקים" ש"בוכים" על השירות שלהם [יענו משפט שכמו שאתה כתבת "קיצר כל הזין בצבא!!!אני כמעט סוגר חודש וזה רק זין!!!! נמאס!! "]

The Sun 27-03-08 19:31

ומה אני יגיד =|

xLaes 27-03-08 19:33

לא הבנתי מזה בן יחיד..
כאילו בן יחיד זה רק ילד אחד במשפחה?!
או זה גם עם אחות?

The Sun 27-03-08 19:35

שאתה הילד היחיד במשפחה.

xLaes 27-03-08 19:41

אחיות לא נחשבות?

The Sun 27-03-08 19:43

לא, החשבון שהצבא עושה זה שאם יקרה לך משהו ההורים שלך לא ישארו בלי ילדים.
כמה שזה נשמע הזוי ומגעיל זאת המציאות.

!Demon! 27-03-08 19:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Homie

אתה מסופח לקב"I?????

P-a-n-1-c 27-03-08 20:05

ציטוט:

אתה מסופח לקב"I?????

:):):):) מסופח לקב"ן? :fellow:

Kachok 27-03-08 21:13

היי פאניק...עוד מעט ועברת 5% מהשירות הא? :p

The Sun 27-03-08 21:15

עברתי 57.8% :\

פינגווין 27-03-08 21:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Homie

מצד שלישי יש לי 3 חברים שנפלו למקומות שלא ביקשו, אמרו שהם לא מתפנים שעד לא נותנים להם מג"ב וכולם קיבלו
ועכשיו אחד עבר תגיבוש של ימ"ס, עניין של מזל מצב רוח, ושילוב של הרבה קקה

בכל מקרה סדר לי דרך למג"ב :D

סתם צוחק :)

Kachok 27-03-08 21:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun
עברתי 57.8% :\

כבר סמל?:boxing:

eminemfan 27-03-08 22:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
זה מאוד תלוי לאיזה טייסת ולאיזה גף אתה שייך
בד"כ החוק הוא שתחזוקה טוחנים סגירות ותורנויות , ולעומתם טייסות מנהלה עושים בית זונות ומשרתים כמו ביחידה פתוחה.

אמת ויציב-טייסות מזה טוחנות זה לא מילה.חצאים שלישים וכו' מנהלה זה יומיות שבוע שבוע וכו'

The Sun 27-03-08 22:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
כבר סמל?:boxing:

יאפ.. סמל =\

Kachok 27-03-08 23:48

ציטוט:

אמת ויציב-טייסות מזה טוחנות זה לא מילה.חצאים שלישים וכו' מנהלה זה יומיות שבוע שבוע וכו'

חצאים לפנים :sbb4:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:45.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ