![]() |
אין דבר כזה שרואים אם מישהו מתאמן..
אם הוא מתאמן אז הוא מתאמן חחח ואלה שלא מתאמנים כמעט ואף אחד לא עבר ת'יד 33.. אז אם יש לך אחלה חיטוב ואיזה יד 38 אז אפשר לראות בברור שאתה מתאמן,ואם יש לך יד 42 אז בכלל.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
שאתה שם להן אטבי כביסה על הפטמות :) |
ציטוט:
בקטנה |
ציטוט:
יד 33 ממוצע ? מה זה בגטו אולי או ילדים שחיפים.. כל אחד מחברים שלי שהם לא מתאמנים בכלל בסביבות יד 40 צורה או בלי זה לא משנה זה בן אדם ממוצע לא שחיף.... ככה שאין מה להתלהב מיד 40 יד 50 זה כבר רואים |
טוב בסדר .
|
ציטוט:
למרות כל היחסים לנמוך זה יהיה ענק ולגבוה זה יהיה גדול מאוד ומה הממוצע לדעתך כשאומר שזה טיפלה מעל הממוצע !!?!?!?!?! אם תסתכל טוב ממוצע זה 31 ככה (אני לא מדבר על אנשים שמנים) ואל תגיד יחסי כי זה שלגבוה אמורה להיות יד יותר גדולה זה לא אומר שתיהיה לו, אישית כל הגבוהים שראיתי יש להם ידיים 31-32 עוד לא ראיתי אחד עם יד 37 רב ביגלל שהוא גבוה. וחוץ מזה כשאתה מגיע כבר ליד 42 כל הגוף גודל בהתאם. |
ציטוט:
|
זזה דפוק שבנות חושבות שהשריר העיקרי זה הabs אבל מזה משנה אני לא מקפיד על בטן בכלל והכל יהיה טוב העיקר לא להיות רזה עדיף להיות בר כבד בלי שרירי בטן מפותחים מאשר רזה גיי כזה שחיף עם טיפה ריבועים
|
הגוף זה רק יתרון מבחינת בנות
אני מקבל המון מחמאות מבנות (בעקרון אני חטוב כל השנה אז זה גם משהו) שאומרות לי כל הכבוד איך השנתנתי וחזרתי מהחופש הגדול באמת גדול חח חברה שלי (שכבר לא) אמרה לי שזה כבר יותר מדי ... יש ויש |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יד 40 זה ממוצע? יד 42 זה יד שלא רואים שמישהו מתאמן?
סיקס פאק יש לו יד 42 והוא גוף מטרה של הרבה מהפורום..אז לא רואים שהוא מתאמן? טימה הוא 1.90 והיקף 44 לא רואים שהוא מתאמן? |
ציטוט:
|
כשאני חושב על זה שמע זה יכול להיות שהם לא אוהבות יותר מידי גדול גמו שאתה לא תאוהב בת יותר מידי רזה,
אבל לא ההיתי אומר מגעיל , כאילו סך הכל הכל יחסי אם תיהיה מחוטב הם יהבו אותך משום הם לא מבינות הרבה תראה להם אחד במסה הם יגידו שמן תראה להם אחד בחיטוב הם יגידו פצצה לא משנה כמה קטן הוא. |
ציטוט:
בנות אוהבות את השחיף, והיותר טובות שבהן אוהבת את המחוטב עם המעט מאסה, הבאמת מבינות ומשובחות אוהבות את השרירין |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחח כל השרמוטות שאתם מדברים עליהן פה לא מענין להן תתחת הגודל של הבייספס שלכם חבר'ה אלה הגודל של השמוק חח ככה זה פאקצ'ות קטנות ומסריחות מהשוקס או מהמקושרים או מכל מקום סרחוני אחר כאלו שרק מסתכלות על הגוף כל היום וגם אם יהיה לכם קוביות כמו של דקסטר ג'קסון הם ידעו להיטחן מאחורי הגב שלכם אם שחיפלר אחר
אז בקיצור: ברוך ה' שבורכתי בחברה כמו שיש לי שפשוט רוצה לראות אותי בודיבילדר!ותומכת בי עד הסוף! וואלה ניגמר לי החלבון באה הפתיעה אותי אם דלי של אופטימום קרם עוגיות ותומכת בי ומעודדת אותי כמה שיותר חזק וכמה שיותר קדימה ותהיו בענין..שהכרתי אותה אז היא שנאה בודיבילדינג וניגעלה מהמראה הזה..תגדלו קצת תכירו מישהי רצינית לא תערסיות המגעילות האלו שמזיינות לכם תשכל על הקוביות והיא תלמד לאהוב אותכם כמו שאתם ולתמוך בכם עד הסוף אם מה שאתם אוהבים:CARRY86W::winked::cool: |
ציטוט:
אבל אני מאוכזב ממך :( זרקת ת'מזרחית לזבל אה ??? איפה עומר שישמע אותך איפההההה:mad: |
ציטוט:
|
תקשיב גודל היד הממוצעת תלוי בטווח הגילאים. בגילאים למשל לילדים בגיל שלי הממוצע הוא 29-33
אני מדבר על גיל 15-16-17 יכול להיות שזה רק אצלנו אבל זה מה שנראה. |
ציטוט:
אחי, בורכת. (pro xxl) |
ציטוט:
אני חטוב בעיקר בזכות הגנטיקה ואני גם לא מחפש לדפוק מסה על 55% שומן. אני אוהב לא לעבור את ה-13% להשאיר פסים וקוביות. ולקיץ אני ארד ל7-8% בשביל ורידים וקוביות בולטות |
אחחח איזה כיף שיש לי קוביות חחחחחחחח
|
ציטוט:
איך ההרגשה להיות שחיף עם קוביות ? |
ציטוט:
חחח אני צוחק אחי.. |
טוב תיהיו בטוחים שאני לא מחפשת קוביות בבטן...
להיות מאסיבי זה יותר יפה =] ואני מנסה להסביר לחברות שלי למה פשוט הן לא מבינות את זה כל כך >< |
ציטוט:
כן בטח! :) |
חחח אני עכשיו במאסה עליתי בינתיים 5 קילו אבל יש עוד קצת למטרה
וחברות שלי עדיין בהלם מזה שאמרתי להם שהמטרה שלי זה לעלות במשקל |
ציטוט:
לא נורא תמשיכי לאט לאט :) אני רק אומר ברוך שעשני גבר... יותר טוסטסטרון יותר מאסת שריר.. |
מה שנכון נכון...
לא נורא נתמודד |
ציטוט:
|
חח אני אף פעם לא מתייאשת
"קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים" :) |
ציטוט:
אין קשה.. יש מבצע... מתאמן: "אבל קשה לי" מאמן: "טפו עלייך!" |
הבעיה שך הבנות זה שהם לא מבינות שגבר לא יכול להתאמן ולהגיע לרמה של כל המפלצות הענקיות למינהם... אז הן אומרות "אל תתאמן יותר מידי שלא תהיה ככה".. ואני מנסה להסביר תמיד שבלי להזריק בתחת אני לא אהיה ככה...
וציטוט של שיחה שרשמתי באשכול אחר טיפה יותר ישן: שיחה עם מישהי בגיל של אמא שלי: היא: וואי איך גדלת.. אתה מתאמןו כל יום? אני: לא, רק 4 פעמים בשבוע. היא: נו... רואים כבר קוביות בבטן? אני: אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההה :angry::diractor::thumbdown::no::cry: (כוס אמא של הפרצופים המאפנים האלה!!!!) |
חחחחחחחחח
|
ציטוט:
אין לך קוביות ... |
אפילו לי יש קוביות =.=
טוב בגלל המאסה הן הולכות להיעלם |
ציטוט:
סתם אחי צוחק.. בכלל מקרה לנושא.. קיימים אנשים שהם על 6 אחוז שומן ועדיין לא רואים להם קוביות? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ