ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מכונות (https://israelbody.com/showthread.php?t=49867)

trx--->sus 23-02-09 18:35

[quote=Max70kg;773155]
ציטוט:

פורסם במקור על ידי mmaorc (הודעה 773145)
אתה פשוט פולט דברים בלי בסיס. שמעת פעם על גרביטרון? זה מכשיר שאתה עושה בו מתח ואתה יכול להוסיף משקל עזר.
התנועה במתח ובפולי דומה אך לא זהה. בפולי אתה מושך את המוט למאטה ובמתח אתה מרים את עצמך למעלה, כשאתה מרים את עצמך למעלה אתה מפעיל את כל השרירים של פלג הגוף העליון, ובפולי רק את השריר שאתה מתמקד בו שהוא הרחב גבי כי אתה בעצם משתמש רק בשרירי הגב במשיכה. שים לב שרוב האנשים שעובדים בפולי עובדים עם משקל יותר נמוך ממשקל הגוף שלהם גם אם הם עצמם מסוגלים לעשות 10~15 מתח.

אתה טועה שוב ושוב ואני עם mmaorc בויכוח...

כתבת שבפולי ועבד רק הרחב גבי וזה לא נכון אתה טועה ומטעה. עובדים בידיוק אותם שרירים כמו במתח: אמות, יד קדמית,טרפזים וגם נראה לי דלתא אחורית.

קיצר כמו במתח

the animal 23-02-09 19:45

[quote=OrGadol;773267]
ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 773192)

שאמרתי שעדיף לעשות פולי עליון ופולי לעורף לא אמרתי שזזהו להוריד תמתח ..זה כמו שפשיטת ברכיים אפשר לעשות רק במכונה לפחות את התנועה הזאת כן..אז פולי עליון ולעורף אפשר לעשות במכונה או מתח שזה די אותו הדבר..אתה פשוט הופף את מה שאני רושם.

וחוץ מזה אחי..אתה רשמתה שאמרתי שאני הורדתי יעני אמרתי שזה עדיף על המתח אני רק רשמתי את זה כמכונה שאין לה המון תחליפים כמו כפיפת רגליים במכונה ופשיטת רגליים ...איך אתה תתחיל לעשות את זה בלי מכונה?אותו הדבר פולי עליון\עורף..לא רשמתי מילה אחת על הורדת המתח או על חסרונו(לפחות לא כרגע אולי רשמתי למישו אחר על המישקל ואל אפשרות להרים יותר פחות)ססבבה אחי?

אתה ראית את הציטוט של עצמך?

Mr.Olimpia 23-02-09 19:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 772703)
אתה רוצה פאוורליפטינג?
Press
squat
deadlift
bench press

ולך הבייתה

אתה מתעסק בבודיבילדינג?צא מהסרט של החדר כושר החלוד של ארנולד ומהר ותגוון לא אמרתי לך לחיות על מכונות..אבל לשלב.

אני אישית?משתמש במכונות רק באימונים של בייספס ואם אתם קוראים לפולי תחתון בישיבה מכונה אז באימון גב,ובסיום אימון של חזה אחרי 7 תרגילים מעייפים שכולם חופשי אני ניגש למכונה של לחיצת חזה ועושה שם סט של דרופסט 8 פעמים 15 חזרות מעלה חזרות ותוך כדי מוריד משקל כל פעם.

מחזק! גלעד דברי חוכמה !

mmaorc 23-02-09 21:30

[quote=Max70kg;773155]
ציטוט:

פורסם במקור על ידי mmaorc (הודעה 773145)
אתה פשוט פולט דברים בלי בסיס. שמעת פעם על גרביטרון? זה מכשיר שאתה עושה בו מתח ואתה יכול להוסיף משקל עזר.
התנועה במתח ובפולי דומה אך לא זהה. בפולי אתה מושך את המוט למאטה ובמתח אתה מרים את עצמך למעלה, כשאתה מרים את עצמך למעלה אתה מפעיל את כל השרירים של פלג הגוף העליון, ובפולי רק את השריר שאתה מתמקד בו שהוא הרחב גבי כי אתה בעצם משתמש רק בשרירי הגב במשיכה. שים לב שרוב האנשים שעובדים בפולי עובדים עם משקל יותר נמוך ממשקל הגוף שלהם גם אם הם עצמם מסוגלים לעשות 10~15 מתח.

גרביטון זה מכונה דיברתי על מתח כתחליף למכונה.
ההבדל במשקלים בין פולי ומתח נובע מהגלגלות ומכמות הצ'יטינג בכל אחד מהתרגילים. אם היית מבצע את המתח באותה זוית ואותה תנוחה בפולי, ובהנחה שאתה לא עושה צ'יטינג בכלל והגלגלות לא מקלות / מקשות על ההרמה (בקיצור במצב אידיאלי) אתה תרים בדיוק אותו משקל.

ד"א היום הצלחתי לעשות פשיטות ברכיים עם דאמבל. תענוג :)

Max90kg 23-02-09 21:41

[quote=mmaorc;773529]
ציטוט:

פורסם במקור על ידי Max70kg (הודעה 773155)
גרביטון זה מכונה דיברתי על מתח כתחליף למכונה.
ההבדל במשקלים בין פולי ומתח נובע מהגלגלות ומכמות הצ'יטינג בכל אחד מהתרגילים. אם היית מבצע את המתח באותה זוית ואותה תנוחה בפולי, ובהנחה שאתה לא עושה צ'יטינג בכלל והגלגלות לא מקלות / מקשות על ההרמה (בקיצור במצב אידיאלי) אתה תרים בדיוק אותו משקל.

ד"א היום הצלחתי לעשות פשיטות ברכיים עם דאמבל. תענוג :)

אני הסברתי לך שזה תרגילים שונים. בתנאים ביתיים מתח יכול להיות תחליף לפולי אם אין לך פולי בבית.

וכל הכבוד :)

Pro_XXL_Universe 23-02-09 21:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mr.olimpia (הודעה 773431)
מחזק! גלעד דברי חוכמה !

שמח שאתה מאחורי אחי הקרנף!

:):):):) תעלה תתמונה באק דאבל בייספס החדשה שלך תסתום פה לאנשים קצת ת'פה:11:

טונה 23-02-09 21:50

אני מעדיף חופשי אבל משלב גם מכונות.
זה טוב לגוון.

Mr.Olimpia 23-02-09 22:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 773550)
שמח שאתה מאחורי אחי הקרנף!

:):):):) תעלה תתמונה באק דאבל בייספס החדשה שלך תסתום פה לאנשים קצת ת'פה:11:

למה מישהו פתח? חחחחח

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:01.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ