ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   לאור המצב הקשה של עולם תכניות האימון בישראל (https://israelbody.com/showthread.php?t=50365)

shraga 06-03-09 20:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !demon! (הודעה 780296)
אני עושה לשריר גדול 12-13 סטים , שריר קטן זה תלוי כבר בגדול שעבדתי עליו לפני..
עולה במשקל , היקפים , בלי יותר מדי שומן פעמיים בשבוע ולא רואה את עצמי מתפתח מ5 סטים לשריר גדול.. אולי המספר הזה מתאים לחימום

כנראה שאתה:
- מגזע נדיר ועתיק, מקורו בבני המיה הקדמונים.
- חייזר מקריפטון, בדיוק כמו רוני קולמן ואנדי בולטון.
- חרטטן.

ועכשיו ברצינות- אני לא כופה את השיטה על אף אחד, אני לא טוען שהיא המוצלחת ביותר או זו שמביאה את התוצאות הטובות ביותר שניתן- לא. אני רק אומר שלמתאמן המתחיל זהו הבסיס. ההתבססות צריכה להיעשות על העקרונות המצויינים, בהנחה שאתה אנושי, שותה שוקו כל בוקר ובעיקר ממוצע. אם תמצא שיטה שעובדת עליך טוב יותר תהנה, אבל למתאמן המתחיל תתאים שיטה בסיסית יותר.
בהצלחה.

goldBEN 06-03-09 20:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shraga (הודעה 780316)
כנראה שאתה:
- חרטטן.

ועכשיו ברצינות- אני לא כופה את השיטה על אף אחד, אני לא טוען שהיא המוצלחת ביותר או זו שמביאה את התוצאות הטובות ביותר שניתן- לא. אני רק אומר שלמתאמן המתחיל זהו הבסיס. ההתבססות צריכה להיעשות על העקרונות המצויינים, בהנחה שאתה אנושי, שותה שוקו כל בוקר ובעיקר ממוצע. אם תמצא שיטה שעובדת עליך טוב יותר תהנה, אבל למתאמן המתחיל תתאים שיטה בסיסית יותר.
בהצלחה.

הוא לא מגזע נדיר, לא חייזר מקריפטון ולא חרטטן.
הוא פשוט רוסי אני חושב...הרוסים האלה מטורפים!!!

!Demon! 06-03-09 20:32

ציטוט:

כנראה שאתה:
- חרטטן.

בהצלחה.

אני לא יודע מה כזה נדיר בזה , פשוט לא מסתדר לי הקטע של 5 סטים..אני אוהב להרגיש שעבדתי , לא למות באימון או משהו אבל אימון של 30 דקות לא בשבילי

נ.ב
אני רוסי חח , אולי באמת זה הקטע :d

goldBEN 06-03-09 20:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !demon! (הודעה 780324)
אני לא יודע מה כזה נדיר בזה , פשוט לא מסתדר לי הקטע של 5 סטים..אני אוהב להרגיש שעבדתי , לא למות באימון או משהו אבל אימון של 30 דקות לא בשבילי

נ.ב

חחחחחחח ידעתי
אתם הורגים אותי!
אני מגיע לאימון יש שני חבר'ה ששהתחילו את האימון לפניי ואני מסיים את האימון והם מסיימים אחרי 10 דקות ואני רואה אותם אוכלים אחרי האימון סיגריה וזה כמו המעדנים והחלבה שאני אוכל בשבילהם!
ואני מסיים אימון אחרי איזה 40 דקות בלחץ ומת

מדוזה 06-03-09 20:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מדוזה (הודעה 779938)
אני חייב להבין משו , ההבדל בין תוכנית אימונים טובה ונכונה לאותו מתאמן , לבין תוכנית אימונים שהיא לא הכי נכונה לו ולא הכי מתאימה לו ההבדל הוא עד לרמה שהוא לא יתפתח בכלל בתוכנית שלא מתאימה לו , או שהיא יתפתח בקצב איטי יותר ויכל להתפתח בקצב יותר מהיר ולהתפתח עוד יותר בתוכנית אימונים שהיא מתאימה לו ונוכנה לאותו מתאמן ?

תגובה של מישו ...

!Demon! 06-03-09 20:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldben (הודעה 780328)
חחחחחחח ידעתי
אתם הורגים אותי!
אני מגיע לאימון יש שני חבר'ה ששהתחילו את האימון לפניי ואני מסיים את האימון והם מסיימים אחרי 10 דקות ואני רואה אותם אוכלים אחרי האימון סיגריה וזה כמו המעדנים והחלבה שאני אוכל בשבילהם!
ואני מסיים אימון אחרי איזה 40 דקות בלחץ ומת

חח כאלה אנחנו , מפלצות מלידה חח

מדוזה שאלה כללית מדי..

goldBEN 06-03-09 20:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מדוזה (הודעה 780332)
תגובה של מישו ...

התפתחות מהירה או איטית זה דבר שאמור להטריד אותך פחות, אתה צריך להיות מוטרד מהסיכוי היותר גבוה להיפצע בתוכנית שהיא לא הכי נכונה ולא הכי נכונה למתאמן.

shraga 06-03-09 20:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !demon! (הודעה 780324)

נ.ב

עוד הצדקה לתיאוריה... כשיישום השיטה "לא מסתדר לך", כלומר לא נראה בעיניך כהגיוני, תשלול אותו מיד.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מדוזה (הודעה 780332)
תגובה של מישו ...

לפי מה שהצלחתי להבין, התשובה היא שאכן תכנית לא טובה תאט עד תעצור לגמרי את התקדמותו, לעומת תכנית טובה שתמצה את המירב. תכנית לא טובה ועמוסה מדי תוכל אף להוביל לפציעה, דבר שכיח אצל מתאמנים מתחילים לצערי...

מדוזה 06-03-09 20:46

הכוונה בשאלה שלי היא מה שgoldben אמר , אם באימון שהוא מתאים או בנוי נכון או לא נכון משפיע על התפתחות מהירה או איטית או על זה שתוכנית שהיא לא מתאימה ונכונה ההתפתחות כמעט ולא קיימת .

galSH 06-03-09 20:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max70kg (הודעה 779889)
ומשה, אני כאילו אמור לבוא לאימון להתאמן בחפיף 20 דקות ללכת הביתה לאכול ופתאום אחרי כמה חודשים יגדלו לי השרירים?!

אם היית עושה לכל תרגיל 20 קילו אז כן, לא היו גודלים לך השרירים.
אבל תאמין לי שאם מתאמנים מספיק כבד האימונים יהיו ארוכים מספיק.

מדוזה 06-03-09 20:48

וואי מוזר לגמרי שתוכנית לא טובה יכולה להאט עד לעצור לגמרי את ההתקמדות של האדם שמתאמן עם התוכנית הזאת + לגרום לפציעות ועדיין לא יודעים איזה תוכנית היא טובה או לא טובה ומה מתאים למתאמן מתחיל ומתקדם וכדו' .

(עדיין לא יודעים עובדית לכך רוב האנשים שמעלים פה תוכניות אימונים שהמדריכים בנו להם בחדר כושר אומרים שהם שגויים , ויש עדיין ויכוח מה טוב ומה לא )

shraga 06-03-09 20:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מדוזה (הודעה 780344)
וואי מוזר לגמרי שתוכנית לא טובה יכולה להאט עד לעצור לגמרי את ההתקמדות של האדם שמתאמן עם התוכנית הזאת + לגרום לפציעות ועדיין לא יודעים איזה תוכנית היא טובה או לא טובה ומה מתאים למתאמן מתחיל ומתקדם וכדו' .

(עדיין לא יודעים עובדית לכך רוב האנשים שמעלים פה תוכניות אימונים שהמדריכים בנו להם בחדר כושר אומרים שהם שגויים , ויש עדיין ויכוח מה טוב ומה לא )

לכן כדאי לך להתחיל עם התכנית הבטוחה ביותר, שמבטיחה התקדמות יותר מכל תכנית אחרת (על בסיס אחר).

goldBEN 06-03-09 20:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מדוזה (הודעה 780344)

אף אחד לא יודע בגלל זה מנסים ובודקים מה מתאים לגוף שלך בלי לעבור את הגבול של התבנית של התכנית המסויימת שאתה מתאמן איתה.

arbel2 06-03-09 20:54

ציטוט:

כנראה שאתה:
- חרטטן.

ועכשיו ברצינות- אני לא כופה את השיטה על אף אחד, אני לא טוען שהיא המוצלחת ביותר או זו שמביאה את התוצאות הטובות ביותר שניתן- לא. אני רק אומר שלמתאמן המתחיל זהו הבסיס. ההתבססות צריכה להיעשות על העקרונות המצויינים, בהנחה שאתה אנושי, שותה שוקו כל בוקר ובעיקר ממוצע. אם תמצא שיטה שעובדת עליך טוב יותר תהנה, אבל למתאמן המתחיל תתאים שיטה בסיסית יותר.בהצלחה.

אחת הנקודות הטובות ,והחבר'ה פה שואלים שאלות בנוגע ללמה הם לא גדלים וכו' זה סימן שהם אכן נופלים בקטגוריית הממוצע,או כמו שאמרתי באחד המאמרים שלי "פריקים גנטיים לא צריכים מאמרים"

!Demon! 06-03-09 20:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shraga (הודעה 780340)
עוד הצדקה לתיאוריה... כשיישום השיטה "לא מסתדר לך", כלומר לא נראה בעיניך כהגיוני, תשלול אותו מיד.

לא רק בגלל שזה לא ניראה לי..עזוב לא משנה

Amit32 06-03-09 21:08

ואיי אני כבר מתבלבל....
אתה מגדיר מתאמן מתחיל וממוצע ככה "שותה שוקו כל בוקר ובעיקר ממוצע." ואני לא ככה,
אני שומר על תזונה עולה יפה, 10 קילו בינתיים ב5 חודשים..
תגדיר מה זה באמת מתאמן מתחיל ממוצע ולמי זה מתאים (כמה זמן מתאמן וכאלה..) ואיך הבייספס, טרייספס ובטן ייתפתחו רק כמייצבים?

bodybuilding4everr 06-03-09 21:19

:
ציטוט:

פורסם במקור על ידי Max70kg (הודעה 780243)
אני סה"כ מנסה להבין את הנושא. אני מצטער אם צורת הכתיבה שלי לא הייתה בסדר.
מי שמרגיש פה בנוח לרדת עליי ולקלל אותי שידחוף את הראש לתחת

תאמת אני אגיד לך...
איש לא יכול להגיד לך מה לעשות...:whistle:
אם הזמן ואם הניסיון שצוברים אתה מצליח להבין מה משפיע על הגוף שלך בצורה הטובה ביותר-ופה
אף אחד לא יכול להגיד לך משהו אחר.הריי כולנו שונים לא...

מה שכן התוכנית פה מכוונת "למתאמן הממוצע" ,לרוב האנשים התוכנית הזאת תתאים .

Fatboy 06-03-09 21:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי amit32 (הודעה 780362)
ואיי אני כבר מתבלבל....
אתה מגדיר מתאמן מתחיל וממוצע ככה "שותה שוקו כל בוקר ובעיקר ממוצע." ואני לא ככה,
אני שומר על תזונה עולה יפה, 10 קילו בינתיים ב5 חודשים..
תגדיר מה זה באמת מתאמן מתחיל ממוצע ולמי זה מתאים (כמה זמן מתאמן וכאלה..) ואיך הבייספס, טרייספס ובטן ייתפתחו רק כמייצבים?

אם אתה מתקדם על מה שאתה עושה למה אתה ממשיך לשאול שאלות ולהתווכח?
תמשיך לעשות מה שאתה עושה אם זה עובד בשבילך

מדוזה 06-03-09 22:33

העניין הזה מאוד מעניין אותי , אני מדדתי עיקפים , ועכשיו אני יתן 3 חודשים הקדשה לתוכנית שיש לי (תוכנית שמאמן בחדר כושר בונה לי) כביכול ב3 חודשים אם לא עליתי בהיקפים בכלל זה אומר שהתוכנית לא טובה או שלא בהכרח ?
ואם עליתי בהיקפים זה אומר שהתוכנית טובה ולהמשיך איתה ?

אני רוצה בסה"כ לבחון את התוכנית אימונים שיש לי כיום לתקופה ממושכת ולראות אם יש תוצואת בשביל לדעת אם להמשיך איתה ולהקשיב למדריך בחדר כושר לי או שלעבור לתוכנית שנתנו באשכול הזה ולנסות אותה ולראות את התוצאות .

shraga 06-03-09 22:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מדוזה (הודעה 780398)
העניין הזה מאוד מעניין אותי , אני מדדתי עיקפים , ועכשיו אני יתן 3 חודשים הקדשה לתוכנית שיש לי (תוכנית שמאמן בחדר כושר בונה לי) כביכול ב3 חודשים אם לא עליתי בהיקפים בכלל זה אומר שהתוכנית לא טובה או שלא בהכרח ?
ואם עליתי בהיקפים זה אומר שהתוכנית טובה ולהמשיך איתה ?

אני רוצה בסה"כ לבחון את התוכנית אימונים שיש לי כיום לתקופה ממושכת ולראות אם יש תוצואת בשביל לדעת אם להמשיך איתה ולהקשיב למדריך בחדר כושר לי או שלעבור לתוכנית שנתנו באשכול הזה ולנסות אותה ולראות את התוצאות .

קיבלת את המידע, או לפחות את הכיוון. אם זה מעניין אותך- אתה מוזמן לחקור יותר, אבל את ההחלטה עליך לקבל בעצמך.

מדוזה 06-03-09 22:40

כן אבל כרגע אני רוצה לבחון את התוכנית אימונים שלי ולדעת אם להמשיך איתה או לעבור למה שאתה המלצת , איך לבחון את התוכנית שלי לעשות אותה 3 חודשים ואם אני עולה בהיקפים להמשיך איתה ואם אני לא עולה אז לא להמשיך ?

דרך אגב בקשר לתוכנית שלך רשמת שהיא תשען על התרגילים המרכזיים סתומרת שאפשר להוסיף נגיד עוד משו (כמו לדוגמא בנץ בשיפוע חיובי) , והתוכנית שבנית זה משנה טווח חזרות או שלפי מה שהמתאמן מרגיש ?

תודה רבה לך אחי אני בטוח שאתה עוזר פה להמון אנשים , אם אני לא יתקדם בתוכנית שאני נמצא בא כיום אני יעבור לתוכנית שהעלת פה .

boris92 06-03-09 23:31

אני רוצה לראות אם הבנתי את העניין
בעיקרון,כל תכנית שבתוכה יש את התרגילים הבסיסיים[דדליפט,סקוואט,בנץ' פרס] ושרוב העבודה היא בתרגילים חופשייםוכמות סטים מינימלית
תפיק תוצאות יותר טובות מהמון סטים?
נגיד אני רוצה להתחיל עכשיו ab
ואני אישית לא אוהב את החלוקה של דחיקה פשיטה או פלג גוף עליון \ פלג גוף תחתון
על איזו חלוקה אתה ממליץ?
ו8-9 סטים לשריר גדול 4-6 לקטן יהיה בסדר?

TripleX 07-03-09 03:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shraga (הודעה 779751)
תכנית ab (שכולנו אוהבים) בסגנון דחיקה/פשיטה:
סקוואט 5 סטים
לחיצת חזה 5 סטים
לחיצת כתפיים 3 סטים

דדליפט 5 סטים
חתירה בכפיפה 5 סטים
מתח 3 סטים

תכנית full body:
סקוואט 3 סטים
דדליפט 3 סטים
לחיצת חזה 3 סטים
חתירה בכפיפה 3 סטים
לחיצת כתפיים 1-2 סטים
מתח 1-2 סטים

את ה5 סטים של הלחיצת חזה אני יכול לחלק לכמה מכשירים נגיד? 2 לחיצה רגילה ועוד 3 לחיצה בשיפוע?
כנ"ל לגבי חתירה בכפיפה, אפשר לשלב עם זה תרגילים אחרים לגב בתוך ה5 סטים?

Max90kg 07-03-09 07:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shraga (הודעה 780268)
אפשרי בהחלט, אך עדיין אצל מתאמן מתחיל, שעוד אינו בקיא בנבכי גופו, מומלץ שלא לקחת סיכון ולבצע הפסקות קבועות. אני לא שולל- אם תרצו ללכת לפי ההרגשה גם טוב.

אני אקח את זה כציניות ואזכה אותך בנקודות זכות :) בכל מקרה הצורה שבה אתה שולל באופן כה נואש את הטענה שהוצגה מצביעה על היותך ממוקם בזרם המרכזי, כלומר היותך אדם מן השורה (כשאין כל דבר רע בזה...). לטעמי עליך "להשתפשף" מעט וללמוד את טעויותך על בשרך, כשתגדל תבין (או להפך...) :cool:

:winked:

Bono 07-03-09 13:29

תזכה למצוות :)

the animal 07-03-09 14:16

אני מסכים עם הרעיון שאתה מציג וסחטיים על ההשקעה!
אבל מצד שני, ניתן לקצץ גם מהתוכנית שאתה הצגת. 5 סטים סקוואט, דדליפט, בנץ וחתירה זה כבד מידי להרבה אנשים.

arbel2 07-03-09 15:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 780619)
אני מסכים עם הרעיון שאתה מציג וסחטיים על ההשקעה!
אבל מצד שני, ניתן לקצץ גם מהתוכנית שאתה הצגת. 5 סטים סקוואט, דדליפט, בנץ וחתירה זה כבד מידי להרבה אנשים.

על זה אני מסכים,אבל כמו בכל תוכנית ,הרעיון הוא לקחת את הרעיון הבסיסי שלה ולהתאים אותו לבן אדם שמשתמש בה
אני לקחתי את הp/rr/s ושיניתי אותה טיפונת כדי שתתאים לי בדיוק ,וככה עושה כל מתאמן חכם/מאמן חכם ,כל עוד העיקרון המרכזי של התוכנית נשמר אין סיבה לא לשנות אותה בהתאם לצרכים של כל מתאמן.

Bono 07-03-09 17:00

שאחד המנהלים ישים את זה בנעוץ של הפורום.

the animal 07-03-09 17:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 780706)
על זה אני מסכים,אבל כמו בכל תוכנית ,הרעיון הוא לקחת את הרעיון הבסיסי שלה ולהתאים אותו לבן אדם שמשתמש בה
אני לקחתי את הp/rr/s ושיניתי אותה טיפונת כדי שתתאים לי בדיוק ,וככה עושה כל מתאמן חכם/מאמן חכם ,כל עוד העיקרון המרכזי של התוכנית נשמר אין סיבה לא לשנות אותה בהתאם לצרכים של כל מתאמן.

נכון, אני אמרתי שהרעיון נכון, אבל הוספתי שאפשר עוד טיפה לקצץ

arbel2 07-03-09 17:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 780814)

ידידי,לא סתרתי אותך ,פשוט הרחבתי על הנקודה שעלתה.

Bono 07-03-09 17:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 780814)

לא יודע אם לקצץ, בכל זאת 5 סטים לשריר גדול בab זה הגיוני מאוד.
אבל אולי להחליף 2 סטים של בנץ בבנץ' בשיפוע.

ארבל זה יהיה נחמד אם תשים את זה בנעוץ :)

the animal 07-03-09 17:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 780817)
ידידי,לא סתרתי אותך ,פשוט הרחבתי על הנקודה שעלתה.

פשוט בפוסט אחר אמרת שסוף סוף אנחנו מסכימים... רציתי להראות לך שזה לא עד כדי כך לעיתים רחוקות...

arbel2 07-03-09 17:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 780820)
פשוט בפוסט אחר אמרת שסוף סוף אנחנו מסכימים... רציתי להראות לך שזה לא עד כדי כך לעיתים רחוקות...

לרוב דעותינו חלוקות.

eden.B. 07-03-09 23:28

לא אהבתי את התכנית שלך מסיבה אחת:
דדליפט זה תרגיל לא פשוט שאם לא מבצעים אותו נכון פוגעם עמוקות בגב.
לא כל אחד יכול לעשות את התרגיל המורכב הזה וכמובן לא כל איזה טירון שרק לפני חודש-חודשיים התחיל להתאמן.
הרבה מפתחי גוף לא נגעו בתרגיל הזה בשנים הראשונות שלהם מחשש לפגיעה/שזה פשוט לא היה לרמה שלהם.
לסיכום:דדליפט הוא תרגיל שלא נועד לכל אחד אלה לכאלה שיודעים להתאמן ומנוסים בזה.

לכל אלה שכן מבצעים דדליפטים והם לא הכי מנוסים: תורידו משקל תעבדו אך ורק על טכניקה של התרגיל ההמלצה היא לא לעבוד עליו בכלל (יש לכם מלא תרגילים חוץ מדדליפט)
ולכל אלה שמתעקשים:ט-כ-נ-י-ק-ה ולא משקל.

obzion 07-03-09 23:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eden.b. (הודעה 781121)
לא כל אחד יכול לעשות את התרגיל המורכב הזה וכמובן לא כל איזה טירון שרק לפני חודש-חודשיים התחיל להתאמן.
הרבה מפתחי גוף לא נגעו בתרגיל הזה בשנים הראשונות שלהם מחשש לפגיעה/שזה פשוט לא היה לרמה שלהם.

לכל אלה שכן מבצעים דדליפטים והם לא הכי מנוסים: תורידו משקל תעבדו אך ורק על טכניקה של התרגיל ההמלצה היא לא לעבוד עליו בכלל (יש לכם מלא תרגילים חוץ מדדליפט)

תפסיק להפחיד אנשים.
כן, טכניקה זה חשוב, אבל לא צריך לעשות מהתרגיל הזה כזה מפחיד וקשה. זה בסך הכל עוד תרגיל, והאמת שלדעתי הוא בכלל לא כזה קשה לביצוע (אין מה להשוות לסקוואט למשל).
וברגע שהטכניקה נכונה אמורים להעלות משקלים - זה התרגיל שאמור להיות הכי כבד שלך בחדר כושר.

Dark_Muse 08-03-09 00:20

ציטוט:

קשקשן...
בחיי היום יום אם יבקשו ממך להרים משהו כבד, אתה לא תגיד "אוי לא, אני לא עושה, זה מסוכן לגב שלי ואני לא יודע את הטכניקה להרים".
אתה תכופף את הברכיים שלך (אם אתה חכם) ואתה תרים את זה מהרצפה כמו גדול.
פריצות דיסק אפשר לעשות כשמרימים עיפרון או יוצאים מהרכב, דווקא בדדליפט בהנחה שהעומס מתאים והטכניקה סבירה, רוב הסיכוים שלא יקרה כלום בגלל הריכוז וביצוע ההרמה.

דדליפט לטעמי יותר פשוט מסקוואט לבצע, אין שום סיבה שאם עושים סקוואט (ומלמדים סקוואט בקורסי המדריכים) לא יעשו דדליפט.
אתה צודק שיש אלטרנטיבות לדדליפט, ושזה לא תרגיל חובה על מנת לחזק את זוקפי הגו והרגליים, אך אם מישהו בריא ובא בדגש של להתחזק ולגדול, והכי חשוב, הוא מתאמן ממושמע, אין סיבה שהוא לא יעשה דדליפט.

יתרה מכך, דווקא לילדים שמתחילים להתאמן יש יתרון עצום אם הם יעשו דדליפט, מאחר והתרגיל יתן להם לשמור על גמישות טובה באמסטרינגס גם בגילאים מאוחרים (שלא נדבר על סקוואט...)

hypertrophy 08-03-09 00:24

ציטוט:

זה מה שהמדריך שלך בהולמס פלייס אמר לך?
תעשה טובה תפסיק לדבר שטויות

barakav 08-03-09 00:59

ארבל p\rr\s היא האם אמא של התוכניות הלא לינאריות, אתה מחליף את מה שאתה עושה כל אימון, לא כל שבועיים וחצי, כך שבהשוואה לתוכנית הקלאסית של איגור המדריך בחדר הכושר, אתה מחליף תוכנית כל הזמן :)

אני מאמין שחייבים לשנות משהו מינימום כל שבועיים בשביל תוצאות אופטימליות.

אפשר לגדול עם fbw או עם ab גם לרמות גבוהות, אני לא מקבל את זה שלא. אני גם לא מאמין שלא צריך לשלב שרירים קטנים, יש לי בסיס מחקרי מסוים להניח שכן(מחקר שבדק את ההבדלים בין שינוי הסדר בין שרירים קטנים וגדולים באימון פחות או יותר הראה בעקיפין שעבודה על שרירים קטנים ביחד עם גדולים כן נותנת תוצאות עדיפות).

Hst היא תוכנית מעולה, ממליץ בחום לרוב הפורום, למרות שהיא כבר לא עובדת עלי, רק תוכניות לא לינאריות מצליחות לשפר לי את הכוח עכשיו(זה נאחס להיות מתאמן מתקדם, אני באמת צריך לעבוד קשה)...

the animal 08-03-09 01:23

ציטוט:

התרגיל השני הכי טוב שתמצא... הטכניקה לא עד כדי כך מסובכת... אתה מדבר שטויות....

Eyeseen 08-03-09 09:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eden.B. (הודעה 781121)

סתום כבר

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:37.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ